esımı ve 9 kısıyı ısten cıkarmıslar ne yaparım sımdı 3 cocukla gene aynı sorunları yasamak ıstemıyorum carrefour da balık tasıyordu haftanın 4 gunu sımdı ne olacak ne yaparız yandımmmm esım soforluk yapıyordu bana akıl verın nerelere muracat edelım
esımı ve 9 kısıyı ısten cıkarmıslar ne yaparım sımdı 3 cocukla gene aynı sorunları yasamak ıstemıyorum carrefour da balık tasıyordu haftanın 4 gunu sımdı ne olacak ne yaparız yandımmmm esım soforluk yapıyordu bana akıl verın nerelere muracat edelım
Allah yardimciniz olsun canim..carrefour buyuk olcekli bir firma oldugu icin,buyuk marketlere basvurabilir esiniz..real,migros,bauhaus,bim,A101..hangi sehirde yasiyorsunuz:26:
İşkur'a gidin, kariyer sitelerindeki ilanlara başvurun, eşe dosta söyleyin.. Başka ne gelir ki elden ?
Ülkenin kanayan yarası..
Allah yardımcınız olsun..
Şu mubarek günlerde Allah yardımcınız oolsun canım. Market tecrübesi olduğu için marketlerde denesin öncelikle şansını. Gazeteleri takip etsin, tanıdıklara hbr bıraksın. Büyük marketlerin sitelerine cv bıraksın. Umarım kısa zamanda bulur canım.
Allah yardimciniz olsun canim..carrefour buyuk olcekli bir firma oldugu icin,buyuk marketlere basvurabilir esiniz..real,migros,bauhaus,bim,A101..hangi sehirde yasiyorsunuz:26:
Canım bugün eniştemle konuşucağım,geçenlerde oda işçi arıyordu,yazını görünce aklıma geldi.Bizde kartaldayız.
Yalnız eşinin cv sni anlatan bir yazıyla özelden dönüş yaparmısın bana
Canım bugün eniştemle konuşucağım,geçenlerde oda işçi arıyordu,yazını görünce aklıma geldi.Bizde kartaldayız.
Yalnız eşinin cv sni anlatan bir yazıyla özelden dönüş yaparmısın bana