Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardimciniz olsun canim..carrefour buyuk olcekli bir firma oldugu icin,buyuk marketlere basvurabilir esiniz..real,migros,bauhaus,bim,A101..hangi sehirde yasiyorsunuz:26:esımı ve 9 kısıyı ısten cıkarmıslar ne yaparım sımdı 3 cocukla gene aynı sorunları yasamak ıstemıyorum carrefour da balık tasıyordu haftanın 4 gunu sımdı ne olacak ne yaparız yandımmmm esım soforluk yapıyordu bana akıl verın nerelere muracat edelım
Allah yardimciniz olsun canim..carrefour buyuk olcekli bir firma oldugu icin,buyuk marketlere basvurabilir esiniz..real,migros,bauhaus,bim,A101..hangi sehirde yasiyorsunuz:26:
ıstanbul umranıyedeyız ama esım sofordu market tecrubesı yokkı zaten bu ısıde tanıdık vasıtasıyla bulmustuk
esımı ve 9 kısıyı ısten cıkarmıslar ne yaparım sımdı 3 cocukla gene aynı sorunları yasamak ıstemıyorum carrefour da balık tasıyordu haftanın 4 gunu sımdı ne olacak ne yaparız yandımmmm esım soforluk yapıyordu bana akıl verın nerelere muracat edelım
Ümraniye'nin çevresinde sayısız sanayi sitesi var. Millet yavaştan oralara akmaya başladı zaten. Öyle yerlerde bakabilir mesela.
Canım bugün eniştemle konuşucağım,geçenlerde oda işçi arıyordu,yazını görünce aklıma geldi.Bizde kartaldayız.
Yalnız eşinin cv sni anlatan bir yazıyla özelden dönüş yaparmısın bana