Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence yanlış düşünüyorsun. Adamın hoşuna gitmeyen ve degistirmedigi bir huyu var. Yani bu konu defalarca gündem olmuş seni haklı bulmuş değişeceğini söylemiş defalarca özür dilenmis. 1dk geç kalsa kıyamet koparırım artık. Koca kazık kadar herif hani bu iş çıkışı trafiğe takıldım geç kalması değilki.Gerçekten ben mi baskıcı bir kadınım? Yine ben mi alttan alıp barışmalıyım?
Ben bu gec gelmelere arkadas olayına karsıyım acıkcası esiniz cok sorumsuz gbi geldi bana size evde bsey olsa ruhu dıymuycak anlasılan bence tavır almanız şart ben olsam cok kızardım inan ilerde iyice sarpa sarar bu durum2 ay olmuş eşimin eve geç gelmeleriyle ilgili konu açalı. Hiç bir şey değişmemiş 2ayda. Oysa bu konuyu konuşmuştuk. Bana neler hissettirdiğini anlatmıştım. O da anlamıştı sözde. Hatta yaklaşık 1 ay önce ilk defa boşanmak istediğimi söyledim,kavgalı bir günümüzde eve gelmeyip gece ofiste kaldığı için. Sonra özür diledi yine. Beni anladığını, kavga etmek istemediği için gelmediğini, ama artık böyle birşey olmayacağını vs söyledi. Baskıcı bir eş olmadığımı düşünüyorum. Kendi alanı olsun taraftarıyım ama işte bir sınır olmalı. Cuma akşamı arkadaşıyla dışarı çıkmak istedi. 12-1 arası gelirim dedi. Ben 11.30gibi uyudum. 1.30 da bir uyandım yok. Aradım telefonu kapalı. Derken 10dk sonra geldi. Ben de merak ettiğimi nerede keldığını telefonunun neden kapalı olduğunu sordum. Teşefonu düşmüş açılmamış onunla uğraşmış gösterdi.Sonra bi bağırmalar, kapı çarpmalar vs. Ben ona baskı uyguluyormuşum, işte sürekli dışarı çıktığında belli etmemeye çalışsam da yüzüm düşüyormuş, ne olmuş bi 40 dk geç gelmişse, gecesini mahvetmişim. Benimle barışmayı düşünmüyormuş. Peki dedim.2 gündür konuşmuyoruz. Karşılaşmamaya özen gösteriyorum evde. Ben ne yapmalıyım kızlar? Alttan aldım olmadı, konuştum olmadı, boşanmayı bile teklif ettim olmadı. Tek anlaşamadığımız konu bu. İyiyken çok iyiyiz ama bu durum beni çok yıpratıyor.