Yine eve geç gelme konusu

Ben vicdan azabı çekmezdim,sizi bilemem.
Beni sevmediğini düşünüp kendi yolumu çizerdim.
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem zaten.
Şimdi dışarıdan okuyunca çok saçma gelebilir ama beni çok sevdiğini sürekli gösteriyor. Bu yüzden zaten bu kadar tereddütlüyüm boşanma konusunda. Ama beden o zaman senin rahatsız olduğun şeyleri bu kadar ısrarla yapıyor derseniz buna bir cevabım yok.

Ben beceremedim galiba. Çok üzüleceğim diğer yönlerden ama artık eminim bu konunun düzelmeyeceğimden. Çünkü ona göre bu bir hata değil. Ben herşeyi çok büyütüyorum.

Yani bu duruma tahammül edemiyorsanız ve onun düzeleceğinden de umudunuz yoksa artık yapacak bir şey kalmıyor...
Belki boşanma konusunu duyunca o biraz çabalar bu konuda. Çünkü yaptığı tabi ki de normal bir şey değil...

Ya boyle olur mu hiç evli barkli adam,yaptığı çok irrite edici bişey, Allah sabır versin.

yeni evlendigimiz de benim eşimde bı defa 23ü geçiyordu saat eve geldiğinde ki çok geç bı saat bile olmamasına rağmen öyle alismasin diye, aşırı sert tepki verdim,takildigin arkadaşların bekar sen evlisin yakışanı bu değil dedim,bu saatte eve gelinmez bı daha bu kdr geç gelicek olursan çıkar giderim ben sen düşün dedim

Zaten hak verdi bana saolsun,simdi saat akşam 10u geçmez evine gelir hemen

Sizde rest mi cekseniz aceba,eşinizin bu yaşadığı bekar hayatı,bana gore evli adamın gece hayatı olmaz

Ya erkekler böyle kafalarına göre takiliyorlar, birde neden tepki gösterdiğimizi bile anlamıyorlar. Madem bekar hayatı yasayacakti neden evlendi. Sizi çok iyi anlıyorum size de zaman ayiriyo birlikte de birşeyler yapıyorsunuz ama hala bekarmis gibi de yaşıyor. Ama buna hakkı yok. Sizin yerinizde ben olsaydım ya onun yaptığının aynısını yapar arkadaşlarla gece yarilarina kadar gezer eğlenir hatta mesaj falan attığı zaman geç cevap verir kısa cevaplarla geçiştirir (bu onları sinir eder) gerçekten yaptiklarini umursamazdim. Burdan yazmak kolay demeyin ben denedim bunları 😂 mesela benim eşim tartistigimiz zaman bana kuser bikac gün başka odada geçirirdi tüm zamanını bişey yemez içmez. Bende kendime güzel güzel kahvaltılar hazırlar yemekler yapar yerdim onu umursamazdim. Sonra kusunce çok aç kalıyorum dedi😂 bir daha asla yapmadi. Bunları yapamayip duzeltemezen daha çok sinirlerin bozulur çünkü bir erkek kendi başına düzelecek kadar yetenekli değil, tecrübelerimden edindiğim tek şey erkeklerin beyinlerinin bı kısmı calismiyo, algılama problemleri var (bu sadece benim kanaatim) yani sende onun sinir olacağı şeyler yap, yine olmusa seninle yaşamak istemiyorum de o zaman kendine gelir
kesinlikle hata hic calismiyor sadece belden adaga calisiyor;)

Öyle düşünmeyin.
Bende gezmeyi çok seven bir insanım. Eşim de öyle.
Her ucuz bilet yakaladığımızda kaçıyoruz bir yerlere. Yemek yemeğe adanaya gidip akşam dönüyoruz mesela
Tamamen ruh eşinizi bulmak ile alakalı
Ama ben tatillere yalniz çıkmayı,bir basima saatlerce hamakta uyumayi, yeni insanlarla tanismayi , flortler etmeyi -iki günde hayatina bodoslama girip otogarda el sallayacak birilerini bulmayi - romantik vedalasma seromonisini falan cok seviyorum.
bundan vazgecmem açıkçası zor biraz,şimdilik.
Ama gercek yol arkadasimi bulursam tabii ki evlilik sandalina binebilirim.
Sadece şimdilik kimsenin basini yakmıyorum :)

Şimdi dışarıdan okuyunca çok saçma gelebilir ama beni çok sevdiğini sürekli gösteriyor. Bu yüzden zaten bu kadar tereddütlüyüm boşanma konusunda. Ama beden o zaman senin rahatsız olduğun şeyleri bu kadar ısrarla yapıyor derseniz buna bir cevabım yok.
Sevildiğini hissediyorsan sıkıntı yok zaten.
Herkesin sevgi anlayışı,ilişkiden beklentileri farklı.
Değil gece çorbacıya kaçacak bensiz arkadaşlarıyla takılması bile bana uygun olmayan davranışlar.
Sana mutluluklar,bize laf düşmez.

Evet işe belli bir gitme saati yok. Benimse var. Bence de sorun buradan başlıyor . İstiyor ki birlikte o saatlere kadar dışarıda olalım. Ama mümkün olmayınca kendi çıkıyor.
bununla hiç alakası yok bence. Eşim de vardiyalı çalışıyor haftanın 3 günü sabahçı 3 günü öğlenci 1 günü izinli şeklinde. Ben tam bir memur gibi çalışıyorum sabah 09:30 akşam 17:30 ve haftasonu 2 günüm tatil, eşimin izin günü p.tesi. Onun ertesi gün izinli veya öğlenci olduğu bir gün dışarda olsak saat 12 yi geçince beni uyarmaya başlar hadi gidelim yarın işe gideceksin diye, ve ben de aynı şekilde haftasonu o çalıştığı zaman onu eve getiririm dışardaysak -ki biz de çokça dışarı çıkan çiftlerdeniz, ama vakitlice eve gelmeyi biliyoruz. Açıkçası eşin özellikle mi dışarda yalnız olmak istiyor, yoksa sen mi onunla gitmeyi tercih etmiyorsun(ertesi gün iş var diye) orasını tam anlayamadım ama, eğer tercih etmeyen sensen, sen de biraz uykundan fedakarlık yapabilirsin gibi düşünüyorum. O da biraz azaltır böylece orta yolu bulmuş olursunuz. Başka bir sorun yoksa ilişkinizde bu bir boşanma sebebi değil bence, düzeltilebilir bir sorun.

bununla hiç alakası yok bence. Eşim de vardiyalı çalışıyor haftanın 3 günü sabahçı 3 günü öğlenci 1 günü izinli şeklinde. Ben tam bir memur gibi çalışıyorum sabah 09:30 akşam 17:30 ve haftasonu 2 günüm tatil, eşimin izin günü p.tesi. Onun ertesi gün izinli veya öğlenci olduğu bir gün dışarda olsak saat 12 yi geçince beni uyarmaya başlar hadi gidelim yarın işe gideceksin diye, ve ben de aynı şekilde haftasonu o çalıştığı zaman onu eve getiririm dışardaysak -ki biz de çokça dışarı çıkan çiftlerdeniz, ama vakitlice eve gelmeyi biliyoruz. Açıkçası eşin özellikle mi dışarda yalnız olmak istiyor, yoksa sen mi onunla gitmeyi tercih etmiyorsun(ertesi gün iş var diye) orasını tam anlayamadım ama, eğer tercih etmeyen sensen, sen de biraz uykundan fedakarlık yapabilirsin gibi düşünüyorum. O da biraz azaltır böylece orta yolu bulmuş olursunuz. Başka bir sorun yoksa ilişkinizde bu bir boşanma sebebi değil bence, düzeltilebilir bir sorun.
Ben tercih etmiyorum. Çünkü cidden yorucu ve hata kaldıramayan, insan sağlığı ile ilgili bir işim var. Bakalım toparlarsa toparlar. Toparlamazsa da kendi bilir. Tabi gönül ister düzelsin.

İlginç ama çıktığı arkadaşları da evli. Ondan yüz buluyor zaten.

Arkadaslari bekar ve birinin evinde toplaniyorlardir diye dusundum konunuzu okuyunca ama bu adamlarin hepsi evliyse evde degil disarda takiliyorlar demektir ve gece yarisi saat 3-4 civari nereler açik oluyor biliyor musunuz? Devamli corbacida toplanmiyorlar heralde.
Eşinizden nasil bu derece emin oluyorsunuz gecenin 3-4 unde sadece oturduklarina.

Arkadaslari bekar ve birinin evinde toplaniyorlardir diye dusundum konunuzu okuyunca ama bu adamlarin hepsi evliyse evde degil disarda takiliyorlar demektir ve gece yarisi saat 3-4 civari nereler açik oluyor biliyor musunuz? Devamli corbacida toplanmiyorlar heralde.
Eşinizden nasil bu derece emin oluyorsunuz gecenin 3-4 unde sadece oturduklarina.
Nerede olduğuna eminim aslında. Ama umarım yanılmam. Arkadaşının bahçe evinde oturuyorlar mesela. Aradığım an açar. Aslında derdim şüphe değil rahatsız olduğumu bildiği halde devam etmesi.

Evliliğe adapte olamamış ve evlilik kavramının ne olduğunu anlayamamış belliki.

Arkadaşları bekar mi? Evlilerse onlarin eşleri problem etmiyor mu acaba

Mesele tarzlarinizin farkli olmasi. Bir insan zevklerinden kimse icin vazgecmez ki. Dusunun mesela sizin yapmaktan hoslandiginiz bir sey var ve esiniz ondan rahatsiz oluyor. Normalde olmamasi lazim. Yoksa evli kalamazsiniz. Birbirinizi degistirmeye ugrasmayin derim.

Ben tercih etmiyorum. Çünkü cidden yorucu ve hata kaldıramayan, insan sağlığı ile ilgili bir işim var. Bakalım toparlarsa toparlar. Toparlamazsa da kendi bilir. Tabi gönül ister düzelsin.
siz tercih etmiyorsanız onun da tercihlerine müdahale hakkınız yok o halde bana göre.. Ben muhasebeciyim her gün trilyonlarla oynuyorum ve çok dikkat gerektiren bi işim var ama ara sıra 5 saat uyumuş olmam beni bir zombiye çevirmiyor açıkçası. Bazı fedakarlıklar karşılıklı olmalı diye düşünüyorum. Ya da bırakın herkes kendi koşullarına ve isteklerine göre takılsın. Sonuçta o da size diyebilir ki benim için uykundan 2 saat feragat etsen nolur ;) Ama anladığım kadarıyla öyle bişey demiyor, o halde sizin de beklememeniz lazım..

Mesele tarzlarinizin farkli olmasi. Bir insan zevklerinden kimse icin vazgecmez ki. Dusunun mesela sizin yapmaktan hoslandiginiz bir sey var ve esiniz ondan rahatsiz oluyor. Normalde olmamasi lazim. Yoksa evli kalamazsiniz. Birbirinizi degistirmeye ugrasmayin derim.
Evet zaten o değişir mi diye değil ben bunu tolere edebilir miyim diye düşünüyorum artık.

siz tercih etmiyorsanız onun da tercihlerine müdahale hakkınız yok o halde bana göre.. Ben muhasebeciyim her gün trilyonlarla oynuyorum ve çok dikkat gerektiren bi işim var ama ara sıra 5 saat uyumuş olmam beni bir zombiye çevirmiyor açıkçası. Bazı fedakarlıklar karşılıklı olmalı diye düşünüyorum. Ya da bırakın herkes kendi koşullarına ve isteklerine göre takılsın. Sonuçta o da size diyebilir ki benim için uykundan 2 saat feragat etsen nolur :KK66: Ama anladığım kadarıyla öyle bişey demiyor, o halde sizin de beklememeniz lazım..
Sanırım düşüneceğim. Tolere edebileceksem devam,edemeyeceksem tamam diyeceğim.

Back
X