Ya erkekler böyle kafalarına göre takiliyorlar, birde neden tepki gösterdiğimizi bile anlamıyorlar. Madem bekar hayatı yasayacakti neden evlendi. Sizi çok iyi anlıyorum size de zaman ayiriyo birlikte de birşeyler yapıyorsunuz ama hala bekarmis gibi de yaşıyor. Ama buna hakkı yok. Sizin yerinizde ben olsaydım ya onun yaptığının aynısını yapar arkadaşlarla gece yarilarina kadar gezer eğlenir hatta mesaj falan attığı zaman geç cevap verir kısa cevaplarla geçiştirir (bu onları sinir eder) gerçekten yaptiklarini umursamazdim. Burdan yazmak kolay demeyin ben denedim bunları

mesela benim eşim tartistigimiz zaman bana kuser bikac gün başka odada geçirirdi tüm zamanını bişey yemez içmez. Bende kendime güzel güzel kahvaltılar hazırlar yemekler yapar yerdim onu umursamazdim. Sonra kusunce çok aç kalıyorum dedi

bir daha asla yapmadi. Bunları yapamayip duzeltemezen daha çok sinirlerin bozulur çünkü bir erkek kendi başına düzelecek kadar yetenekli değil, tecrübelerimden edindiğim tek şey erkeklerin beyinlerinin bı kısmı calismiyo, algılama problemleri var (bu sadece benim kanaatim) yani sende onun sinir olacağı şeyler yap, yine olmusa seninle yaşamak istemiyorum de o zaman kendine gelir