yıne facee

Face den ilişkisi var yaptınızmı birbirinizin adıyla? yaptırsaydın hayatında kmse olmadığını söyleyemicekti işte... :20: ben ilk başta istedm onu erkek ark.mdan o da sorun yapmadı zaten face ve her bakımdan içim rahat ama facede özellkle istedm gene de midem bulanmasn birşey olursa diye. Ya da ona asılmaya niyetli kadınlar flan varsa da(ki zaten tanıdıklarndan başka kmseyi bırakmadm listesinde :D ) sayfada ben çkym diye zaten sonra öle bi hal aldı ki şuan bnm sayfam onun sayfası gibi onun sayfası benim sayfam gibi :) fotolarımızla,paylaşımlarımızla dolu yani. Ve zaten ikimizde de sadece tanıdıklarımız ekli yani benim okuldan,onun işten falan. Bu eski sevgili olayının face de hala durması bir bağ bile olması arada zaten başlı başına yanlış bişey.. Ben onu kabul etmezdm etmem de asla.. Mesela eski sevgilisinin kızkardeşi,kuzeni vs.. şuan onun face inde ekli olsaydı kesin sildirmiştim bırakmazdm yani. Neyse bence oldukça güvensiz biri erkek arkadaşın,yoluna gitsin bırak derim ben.. üzülmeye değmez.:34:

Son düzenleme:
Back