yıne facee

Nasıl yani ya? Eski kız arkadaşına niye bakıyor ki sen varken?
Ayrılık sebebi benim için. Unutamadıysa niye seninle? Unuttuysa niye bakıyor?
ilginç....:44:

Erkek arkadaşın hala nasıl eski kız arkadaşının resmine bakıyor anlayamadım?Sen öncelikle bunu engelle otur konuş açıkla izah et vs.. Bakmasını engellemektense bakmaması gerektiğini aşıla ona hala kavrayamamışsa..

Şakadır umarım:9:

Ya hepimizin merak edip bakmışlığı vardır da kaçımızın yeni sevgilisi bilir bu durumu? Kaldıki kaçımız yeni sevgilimize "aşıkken" düzenli bir şekilde eski sevgilinin fotoğrafına bakıyoruz?

Şaka tabiki de canım =) hani kızın foto koymasını nasıl engellerim olunca soru, başka bişey gelmedi aklıma.. bi de şöyle yapilabilir, bir sürü sahte erkek porfiliyle, özellikle bıyıklı atletli şişman tiplerin fotosunu koyaraktan hatun kişiyi dürtüp duracaksın.. eğer herkese açık olan fotolara yorum da yapilabiliyorsa, bağyaannn ananız şekerci mi ? babanız datlıcı mı ? gibi apır sapır yorumlar yapabilirsin.. ne bileyim.. bunları yaparsan hatun kişi facesini bile dondurabilir :9:

eğer bunu alışkanlık haline getirmiş ve hergün hergün özellikle açıp bakıyorsa resimlere bu bir sorundur.. ama resimler paylaşıldıkça karşısına çıkınca bakıyorsa ben bunda büyütülecek bir şey görmedim.. ne bileyim düşünüyorum da ben de eski erkek arkadaşımın fotograflarına bakıyorum denk geldikçe.. bu hala onu unutamadığım anlamına gelmez..ama sonuçta bir geçmiş var ve onu silip yok sayamazsın, sonuçta tanıyorsun o insanı.. her şeyi geçtim insan sanal ortamda, gerçekte nefret ettiği insanların albümüne bile bakıyor..hatta tanımadıklarımıza bile bakarken, tanıdıklarımıza bakmak çok da tuhaf değil.. adam kasıtlı olarak ve iç geçirerek bakmıyorsa sorun yok bunda...

aynen öyle.erkek arkadaşımdan eminim kızın faceine bakmıyacağı konusunda ama işimi garantiye almak isterim..:10:

kızlar size birşey soracam fikri olanların yorumlarını bekliyorum..Erkek arkadaşımın eski sevgilinin profılıne bakmasıyla ilgili konu açmıştım..fakat kız resim koymuyor.ama kızın kuzeni kızla çekildiği her kareyi kendi facene atıyor..erkek arkadasımda ordan bakıyor.kızın facedeki resimleri herkese acık yapmasını nasıl engellerim..öyle bir şeyden rahatsız olsun ki herkese acık yapmasın:9:

Ben anlamadım bakıyor mu bakmıyor mu? Ayrıca kızı ne hakla kısıtlayacaksın ki bi kere sevgilinin o kızın kuzenini facesinde bulundurması yanlış düzeltmen gereken kişi sevgilin bana göre..

qüzelim sen ya dalga geçiyosun bizimle yada miden epey bi geniş.
nasıl akıl ettin fotoğraf koymasını engellicekmiş..cidden ben buna şaştım kaldım..
ordan engellersin başka hesap açar.hem böle bişi mümkünmü.akıl var mantık var..biraz mantıklı davranda yanında tuttuğun erkeğe tekme bas bence..böle bir erkek daha neler yapar neler..

kızın adı soyadıyla bir face aldım
bunu ekledim ve döküldü...İnandı
o kız olduğuna.bize bir şans
verelimmi diye sordum.eğer
hayat arkdasım olacaksan
ilişkimizi sağlam temeller üzerine
kuralım dedi.yüzyüze görüşelim
dedi

Affetmişsin ama erkek arkadaşın eski sevgilisinin fotoğraflarına bakıyor.Fotoğraflarına bakmasını engelleyebilirsin ama erkek arkadaşının duygularını nasıl engelliceksin?:83:

evet ben affettim ama bakmıyacağına eminim zaten.ayrıca kız faceınde ekli değil konuşma yok farklı kızlarla konuşma yok.sadece profılıne baklmış bende cok sevdiğim için ve bazen bende meraktan baktığım için affettim...hepsi bu..ayrıca bütün erkeklerin aynı potansiyelde olduğu kanısıyındayım malesef...kım yüzde yüz güveniyor.böyle sorunlar çıkabiliyor.

sanırım duymak istediğiniz cevap; fake adresler açın oradan kıza küfürler edin, resmine sapıkça yorumlar yapın.. eee kız milleti de rahatsız olur kaldırır...

Allah aşkına böyle şeylerle uğraşmayı kendinize yakıştıracak mısınız gerçekten?

sevgilinizin kalbini başka yollarla size çevirmeye çalışın... ne zamana kadar kız profillerini kapattırmaya çabalayacaksınız?
ömrünüz kadınlarla savaşarak mı geçecek?

evet kızlar eskı sevgılısının adıyla soyadıylaa faceten sakladığı gönderme yaptığı face ekledim bunu...yuttu ve döküldü..

özet olarak;

hayatında bırı oldugunu söylemedı sakladı..hayatında sadece onu sevdıgını söyledı. bende kızın ağzıyla şans verelim ilişkimize dedim. bana yabancı gibi davranmayacaksan olur dedı.yuzyuze görüşelim dedi.yalvardı numara istedi bende olmaz yanlış düşündüm bıdaha rahatsız etme benı dedım kapattım...

yaaaa gel dedi koştu kızaaaaa

Kendini yakıyorsun ve farkında bile değilsin.:ssz:

Son düzenleme:
ya bu face ne biçim bişey yaa..
ben kullanmıyorum ama bana teklif eden bi çocuğun şifresini istemiştim o da vermişti ordan bakmıştım valla tiksindim soğudum çocuktan..
insanların neden face yüzünden ayrıldığını anlayabiliyorum artık..

evet bende sadece profiline baktığını düşündüm ama yanılmışım benımle konusurken bıle arkadaslık teklıfı gondermıs kıza.....:5:

ilişkiniz ne kadarlıkdı bilmiyorum ama eski sevgilisine baktığı an bitirmeliydin boşamı bakıyor ututamamış seviyor işte.bunu düşünebilmeliydiniz

ilişkiniz ne kadarlıkdı bilmiyorum ama eski sevgilisine baktığı an bitirmeliydin boşamı bakıyor ututamamış seviyor işte.bunu düşünebilmeliydiniz

9 aylıktı keşke baksaydıda arkadaşlık yollamasaydı resmen peşinde koşmuş yaa:5:

ya bu face ne biçim bişey yaa..
ben kullanmıyorum ama bana teklif eden bi çocuğun şifresini istemiştim o da vermişti ordan bakmıştım valla tiksindim soğudum çocuktan..
insanların neden face yüzünden ayrıldığını anlayabiliyorum artık..

Ya arkadaşlar bu çok saçma bir düşünce ama...

Bugün adı Facebook olur yarın Twitter vs. Adam, adam olmadıktan sonra isterseniz odaya kapatın camı açar geçene gidene bakar bu seferde:52:

Valla ikimizin de facebooku var. Ama eğer bi'gün bi'sorun olursa bu facebook yüzünden değil adamın kalitesizliğinden dolayı olur.
Mesaj atan kıza, sarkan tanıdık kızlara sevgilisi varken "hösst benim sevgilim var" imajını veremiyorsa bence kavga edin de kurtulun o adamdan.

Ya arkadaşlar bu çok saçma bir düşünce ama...

Bugün adı Facebook olur yarın Twitter vs. Adam, adam olmadıktan sonra isterseniz odaya kapatın camı açar geçene gidene bakar bu seferde:52:

Valla ikimizin de facebooku var. Ama eğer bi'gün bi'sorun olursa bu facebook yüzünden değil adamın kalitesizliğinden dolayı olur.
Mesaj atan kıza, sarkan tanıdık kızlara sevgilisi varken "hösst benim sevgilim var" imajını veremiyorsa bence kavga edin de kurtulun o adamdan.

bacım sen emınmısın böyle birşeytden rabbim öyle kalitesizlerle karşılaştırmasın ama:6:

bacım sen emınmısın böyle birşeytden rabbim öyle kalitesizlerle karşılaştırmasın ama:6:

Valla karşımdaki insana tüm gözümü kapayacak kadar güvenmem asla. Ama kendime güvenim var, saygım var. Yapıyorsa Allah içimi biliyor gösterir bana doğruyu ben de hayatım için en doğru kararı verebilirim ozaman. Ama facebooku var diye içim içimi yemez yani ben bu adamın elini bir senedir tutuyorsam yememeli. Güven olmuyorsa zaten olmasın.

Back
X