Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
her ikiside...kız resim koymasın erkek arkadasımda bakmasın.ben bıle merak edıp tanıdıklarıma bakıyorum
Şakadır umarım
Ya hepimizin merak edip bakmışlığı vardır da kaçımızın yeni sevgilisi bilir bu durumu? Kaldıki kaçımız yeni sevgilimize "aşıkken" düzenli bir şekilde eski sevgilinin fotoğrafına bakıyoruz?
aynen öyle.erkek arkadaşımdan eminim kızın faceine bakmıyacağı konusunda ama işimi garantiye almak isterim..![]()
kızlar size birşey soracam fikri olanların yorumlarını bekliyorum..Erkek arkadaşımın eski sevgilinin profılıne bakmasıyla ilgili konu açmıştım..fakat kız resim koymuyor.ama kızın kuzeni kızla çekildiği her kareyi kendi facene atıyor..erkek arkadasımda ordan bakıyor.kızın facedeki resimleri herkese acık yapmasını nasıl engellerim..öyle bir şeyden rahatsız olsun ki herkese acık yapmasın![]()
evet kızlar eskı sevgılısının adıyla soyadıylaa faceten sakladığı gönderme yaptığı face ekledim bunu...yuttu ve döküldü..
özet olarak;
hayatında bırı oldugunu söylemedı sakladı..hayatında sadece onu sevdıgını söyledı. bende kızın ağzıyla şans verelim ilişkimize dedim. bana yabancı gibi davranmayacaksan olur dedı.yuzyuze görüşelim dedi.yalvardı numara istedi bende olmaz yanlış düşündüm bıdaha rahatsız etme benı dedım kapattım...
yaaaa gel dedi koştu kızaaaaa
ilişkiniz ne kadarlıkdı bilmiyorum ama eski sevgilisine baktığı an bitirmeliydin boşamı bakıyor ututamamış seviyor işte.bunu düşünebilmeliydiniz
ya bu face ne biçim bişey yaa..
ben kullanmıyorum ama bana teklif eden bi çocuğun şifresini istemiştim o da vermişti ordan bakmıştım valla tiksindim soğudum çocuktan..
insanların neden face yüzünden ayrıldığını anlayabiliyorum artık..
Ya arkadaşlar bu çok saçma bir düşünce ama...
Bugün adı Facebook olur yarın Twitter vs. Adam, adam olmadıktan sonra isterseniz odaya kapatın camı açar geçene gidene bakar bu seferde
Valla ikimizin de facebooku var. Ama eğer bi'gün bi'sorun olursa bu facebook yüzünden değil adamın kalitesizliğinden dolayı olur.
Mesaj atan kıza, sarkan tanıdık kızlara sevgilisi varken "hösst benim sevgilim var" imajını veremiyorsa bence kavga edin de kurtulun o adamdan.
bacım sen emınmısın böyle birşeytden rabbim öyle kalitesizlerle karşılaştırmasın ama![]()