yine fiyasko...boşanmış bir bayana erkekler neden kullanmak için yaklaşırlar?

sonbaharyaGmurlari

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2012
1.022
342
83
Konya
polis olayını hatırlıyorsunuzdur..şimdi de başka biri vardı bir öğretmen..ama bu en baştan biliyordu söylemiştim boşanmış olduğumu...önemsememiş görünmüştü..bugün görüştük ve anladım ki evlilikten söz etmiyor.niyeti benimle gezmek tozmak gönül eğlendirmek..yazıklar olsun diyorum...başka da bieşy demiyorum.zaten o ayak olmadığımı anlayınca da tekrar görüşecektik güya.iptal etti sudan bir bahaneyle.ben de tamm sen bilirisin sorun değil dedim.o da ya demek sorun değil peki öyle olsun dedi..bend e nasıl bir cevap bekliyorsun ki benden dedim.o da cevap yazmadı.sanırım boşanmış bayanlara potansiyel o...gözüyle bakıyor bu erkek müsvetteleri...:(((ben mutlu olmayı hak etmiyor muyum:(((

Saçmalama lütfen.... Ne gözle bakarlarsa baksınlar, sen kendini biliyorsun. Herkes kendine yakışanı yapar, onlarda kendine yakışanı yapıyorlar.

Saçmalama lütfen.... Ne gözle bakarlarsa baksınlar, sen kendini biliyorsun. Herkes kendine yakışanı yapar, onlarda kendine yakışanı yapıyorlar.

edanaz hatırlıyorsun değil mi önceki açtığım başlığı...boşandığını en baştan söyle demişlerdi.söyledim adam kabul etmiş göründü ama niyetini de belli etti..

Gayet iyi hatırlıyorum konunu. Değmez üzülmeye, kimse ile görüşmek zorunda değilsin, görüştüğün kişilerle arkadaş ortamında görüş. Kusura bakma insanlara güven sorunum var, başbaşa görüşmek için zamana ihtiyacım var de araya sınırı koy. Seviyesiz insanlar için canını üzdüğüne değmez. Ve bence öğretmene verdiğin fark etmez cevabı çok yerinde olmuş, ezmişsin onu tek sözle. Ne hali varsa görsün bu saatten sonra. Sana rest çekecek sen de peşinden koşacaksın sandı demek paşam. Sen kendini biliyorsun, karşındaki insan da haddini bilecek, bilmiyorsa arkasına bakmadan yürüyüp gidecek. Hiç kimse senden daha değereli değil.

Daha yeni yeni tanışırken neden evlilikten bahsetsinki
Biraz erken degilmi?
Hem bulusmayı iptal etmesinin belki gercekten bir sebebi vardir.
Siz biraz alingansiniz bence.

bilmiyorum bir kursa gidiyor buluşacağımız gün dersanede soru çözmesi gerekiyormuş.öyle dedi.peki bnu daha önce düşünemez miydi..bilmiyorum benim güvenim kalmadı sanki:((

Lütfen kendini üzme arkadaşım. Sen doğru olduktan sonra doğru insan mutlaka seni bulacaktır. En fazla şanslarını denerler gül geç. Ayrıca benim 2. evliliğini yapan bir çok arkadaşım var ve hepsi senin yaşadığına benzer şeyler yaşadılar. Ama şimdi yuvalarında mutlular. Hatta 2 si bir kaç ay içinde bekar erkeklerle evleniyorlar. Sen kendini üzme ve karşına çıktığında tüm yaşadıklarını unutturacak olanı bekle. Ama buna yürekten inan umudunu kaybetme ki bir an önce gerçekleşsin

polis olayını hatırlıyorsunuzdur..şimdi de başka biri vardı bir öğretmen..ama bu en baştan biliyordu söylemiştim boşanmış olduğumu...önemsememiş görünmüştü..bugün görüştük ve anladım ki evlilikten söz etmiyor.niyeti benimle gezmek tozmak gönül eğlendirmek..yazıklar olsun diyorum...başka da bieşy demiyorum.zaten o ayak olmadığımı anlayınca da tekrar görüşecektik güya.iptal etti sudan bir bahaneyle.ben de tamm sen bilirisin sorun değil dedim.o da ya demek sorun değil peki öyle olsun dedi..bend e nasıl bir cevap bekliyorsun ki benden dedim.o da cevap yazmadı.sanırım boşanmış bayanlara potansiyel o...gözüyle bakıyor bu erkek müsvetteleri...:(((ben mutlu olmayı hak etmiyor muyum:(((

sen belkide o düşünceye sahip olanları buluyor olabilir misin??( boşanmış bayan istemeyen )
herkesin kendine göre düşüncesi vardır. isteyen de olur, istemeyen de.

bu tarz şeylere takmayan düzgün insanlar bulmaya çalış,sırf bazı kendını bılmezler böyle istiyor diye
hepsını karalama.

ayrıca fena halde saçmalıyorsun.

Arkadaşım önceki konunu hatırlıyorum..
Merak ettim nasıl bu kadar kısa sürede farklı erkeklerden hoşlanıp görüşüyorsun?
Şıpsevdilik var sanki sende biraz..

1 aydır görüşüyorduk ama yüzyüze 2 kez görüştük.
bu yazını yenı gördüm ...
daha 1 ay olmuş hemen ne evliliği??

adama kandırılıyormuş hissi vermeseydın belkı o tarz düşünmeyecekti

durun bır yaaa!.. bi sevin, bir aşık olun.sonra zaman gösterır zaten..
sevip aşık olunca insan her şeyi kabul eder ..

ama hem aşk yok, hem de hemen evlılıkten bahsedıyorsun..bir erkeğe evlılıkten bahsedılmez
kaldı ki daha çok yenısınız..ne bılıyorsunuz ki birbirinizin hakkında??

sende suçç.

Çok acelecisin arkadaşım.
Polis meselesini ben bile unutmadım daha sen hiç unutmamışsındır.
Yani üstüste sürekli ilişki yaşama arzusundasın.
Acelecisin,bu aceleni yanlış anlıyorlar demek ki.
Sana tavsiyem şu olabilir etrafa iş ortamına vs bir şekilde evlenmek istediğini beyan et.
Durumunu da izah et sadece evlenme amacı olanlar seninle iletişimde bulunsun.
Yani seri olarak evlenmek amacındaysan demek ki etrafa yanlış bir elektrik veriyorsun.
Yani aranıyorsun şimdi yanlış anlama hani bildiğimiz anlamda değilde evlenmek için aranıyorsun.
Sana gelenlerde hep sorunlu oluyor aceleci olduğundan.

Bence bu olay sizde takıntı haline gelmiş.Hayatınızı evlenmeden idame ettiremeyeceğinizi mi düşünüyorsunuz?

Boşanma sebebinizi bilemiyorum ,ama muhakkak kötü şeyler yaşanmış olmalıki bu karar verilsin.Bir kere kötü bir evlilik yaşamış bir kadın olarak,erkeklerden önce sizin evlilikten biraz uzak durmanız gerektiğini düşünüyorum.Peşinizde evlenelim diye gezseler bile iyice tanımadan ikinci bir hataya davetiye çıkartmamalısınız.

Bence bu olay sizde takıntı haline gelmiş.Hayatınızı evlenmeden idame ettiremeyeceğinizi mi düşünüyorsunuz?

Boşanma sebebinizi bilemiyorum ,ama muhakkak kötü şeyler yaşanmış olmalıki bu karar verilsin.Bir kere kötü bir evlilik yaşamış bir kadın olarak,erkeklerden önce sizin evlilikten biraz uzak durmanız gerektiğini düşünüyorum.Peşinizde evlenelim diye gezseler bile iyice tanımadan ikinci bir hataya davetiye çıkartmamalısınız.

olumlu yorumun için teşekkür ederim canım.

canım iki kere görüştün evlilikten mi bahsetsin adam, bayılazaaammm :122:[/QUOTE
önümüzdeki günlerdeki görüşmeyi neden iptal etti peki:((

bilmem? belki garip davrandın bu düşündüğün şeylerle, belki senden elektrik alamadı bi sürü nedeni olabilir.

boşanmış olmanı sorun ediyor olabilir mi? olabilir..

ama etsin yahu, acele etme bu kadar

sen kendine güvensen bu sorunların bitecek ama uğraşmıyosun da sanki...

merhaba ben ahmet evlenelim mi ?

ruhunu dinlendir biraz, hiç sağlıklı değil :34:

diğer konunuda hatırlıyorum..boşanmış olmanı önce sen kabullenmelisin bence..bunu takıntı haline getirmek üzeresin.boşanmak çok doğal ve bir kusur değil.biri sana yan baksa dul olduğum için mi diyeceksin neredeyse..bak 1 aydır tanışıyorsunuz,2 kez yüzyüze görüşmüşsün..ve sadece 2 kez gördüğün bir adamdan evlilik ile ilgili beklenti içine giriyorsun..boşanmış olduğun için değil henüz çok çok erken olduğu için o konuya girmemiştir.zaten en doğrusu da bu olur..ilişki konusunda çok hızlı davranmıyor musun?diğer konunda da demiştik,ruhunu dinlendir biraz diye...eğer erkeklere güvenin bu derece sarsılduysa kendini rahat bırak ve bir süre kimseyle görüşme..

Back
X