yine fiyasko...boşanmış bir bayana erkekler neden kullanmak için yaklaşırlar?

pardon da bekarken banada cinsel maçlı yaklaşan insanlr oldu ne alakası var .sende görüşmezsin olur biter canının sıkılması normal banda olmuştu büyütme bence herkes aynı değil.

bu durumda sizde ona farklı gözle bakmış oluyorsunuz.2.görüşmede evlilikten bahsedemez insan.sizde durumunuz takıntı haliene gelmiş.aile baskısı çevre baskısı boşanmış olduğunuz için kendi gözünüzde bile kendinizi kullaılıp atılacak eşya konumuna getirmiş.

Şimdi konu sahibesi küçük bir ilçede yaşıyor ve dedikodu olur korkusuyla hemen evlilik düşünüyor bence. Hani dul kadın bak adamla geziyor demesinler diye bekar gibi gezince flört olur ama boşanmş bayan için işler biraz farklı oluryor maalsef. Arkadaş bence bu yüzden aceleci.

Ama yanlış yapıyo çünkü ilişkiler arası süre çok kısa. Yani polis olayı 1-2 ay oldu belki olmadı 2 ay sonra başka birisi. Bu da olmadı sonra yeni birisi. Bence bu senin birisiyle uzun süre gezmenden daha çok yanlış anlaşılır canım benim. Ara ver. Benim teyzem boşanalı 3 sene oluyor daha hayatna yeni biri girdi ki onda da çok mesafeli, temkinli.Boşanmış olduğunu en baştan söyle birde etrafına evlenmek istediğini iyice belirt. Kriterlerin ne olduğunu da herkes bilsin ve gelenler ona göre gelsin.

Bir müddet bu görüşmeleri gizli de tutabilirsin , veya buluşmalar ilçe dışında olabilir diğer türlü netten veya faceden görüşürsünüz. Farklı niyeti olan zaten buna saygı duyar. Yani bu adamlar seni evine mi çağırdı ahlaksız teklifler mi yaptı, yoksa hemen dokunmaya mı kalktı veya cinsellikten mi bahsediyor. Farklı gözle bakan bunlara cesaret eder bence. Belki bu öğretmenin gerçekten işi vardı. Sen en baştan benim niyetim ciddi evlilik maksadıyla seni tanımaya çalışıyorum dedin mi ve bunu dediğin halde adam buluşmay iptal ediyorsa bence evet bu adam kaçmış.

koca meraklısı gibi duruyorsun buradan konu sahibesi..Az kendine zaman ver evlenmeye odaklanmışsın başka birşey bilmiyorsun..

Takmışsın dulum ben dulum ben diye sen bile kendine bunu dikte ederken sürekli başkalarının niye farklı gözle bakmasını bekliyorsun ki ?

Hay sanki acelen var arkandan atlılar koşturuyor..Hele az zaman ver kendine..

Acele bir kararla önüne çıkan yanlış adamı tercih edip sonra suçu kendimizde aramak yerine karşı tarafa yükleniyoruz..

Canım 2.görüşmede evlilik mi bekliyorsun ve bune hız o olmadı belki bu olur diyorsun. Bu daha çok dikkat çeker elalemin ağzı torba değil olmadık sözlere mahsur kalırsın.

Erkeklerin çoğu o göz ile bakmıyor ama bazı boşanmış bayanlar hayatımı yaşıyayım nefes alayım diye kullanıp kullandırıyor kendini işte erkeklerde bu da öyle takılır yada alışmış yapmadan duramaz düşüncesine giriyor.O erkekten ziyade baz aileler bile korkuyor istemiyor böyle gelin.

Sen bir dur dinlen ne istediğine karar ver böyle görücü usülü pat diye olmaz sonra yine pişmanlıklar başlayabilir.

polis olayını hatırlıyorsunuzdur..şimdi de başka biri vardı bir öğretmen..ama bu en baştan biliyordu söylemiştim boşanmış olduğumu...önemsememiş görünmüştü..bugün görüştük ve anladım ki evlilikten söz etmiyor.niyeti benimle gezmek tozmak gönül eğlendirmek..yazıklar olsun diyorum...başka da bieşy demiyorum.zaten o ayak olmadığımı anlayınca da tekrar görüşecektik güya.iptal etti sudan bir bahaneyle.ben de tamm sen bilirisin sorun değil dedim.o da ya demek sorun değil peki öyle olsun dedi..bend e nasıl bir cevap bekliyorsun ki benden dedim.o da cevap yazmadı.sanırım boşanmış bayanlara potansiyel o...gözüyle bakıyor bu erkek müsvetteleri...:(((ben mutlu olmayı hak etmiyor muyum:(((

Niye bu kadar acele ediyorsun birileriyle birlikte olmak için. Hani polise aşıktın, seviyordun? Ne çabuk unuttun da başkası ile görüşmeye başladın?

Şimdi sana ne desek boş çünkü kafandakiler seni bitiriyor. Yaşadıkların muhakkak zordur ama başka biriyle değil de ilk önce kendinle aşmalısın bu sorunları. Lütfen hata yapmadan bir uzmandan destek al. Umarım herşey istediğin gibi olur.

Son düzenleme:
belki de adam da senin onu kullanmak istediğini düşünmüştür.
öğretmen, düzgün maaşı var, daha tanımadan pat diye evlilikten söz ediyorsun.
2 görüşmede adama aşık olduğunu sanmıyorum. doğru düzgün tanımaya bile çalışmadan hemen evliliği düşünmendeki amaç ne?

kızlar sanırım konu sahibi arkadaş 2. görüşmede evlilik düşünülmemesinden şikayetçi değilde karşısına çıkan insanlardan genelde ciddiyetsizlik sinyalleri aldığından şikayetçi bu durumunda boşanmış olduğundan kaynaklı olduğunu anlatmaya çalışmış

yoksa benmi yanlış anladım :37:

Back
X