- Konu Sahibi yasamayiseviyorum
-
işte bu....
sırf bu korkular yüzünden aslında hamile kalmaktan korkuyorum
eşim zaten diyor sen 1 doğurursun ben 9 doğururum diye
annem de kardeşim de sen ne yapacaksın acaba hamile olunca diyorlar
(((((((((((((((((
o minnacık bebek benim karnımda büyüyecek nasıl olur bu RAbbim çok büyüksün
öyle korkuyorum ki karnımda bir canlı taşıyacak olmama ya bir şey olursa diye ben zaten doğru düzgün oturur kalkamam bile
bi de o doğum anı nasıl geçecek bilmyiroum
ya gözlerimi kapatıp da bir daha uyanamazsam ölürsem d,ye çok korkuyorum
ya çocuğum sakat doğarsa ya da bir sorun olursa diye
oy oyyyyyyyyyyyy
bunlar başkalarına çok saçma geliyor ama gelde bunu kendie anlat işte(((
korkularının olması normal aslında kolay bi şey değil ki hamilelik. sorumluluk sorumluluk sorumluluk:) her şeyinden taviz vereceksin ama sonucu değecek. bu benim 2. ve ilk hamileliğim çokkk problemli geçti bebeğim doğdu eşime ilk dediğim başka çocuk istemiyorum oldu. ama sonra ben ondan da çok istedim ve hamileyim şu anda senle aynı tarihlerde doğum yapacağız inşallah
canım beni tavizler sorumluluklar değil bencil gelebilir ama kendime bişe y olması ona bişe olması korkutuyor benim ki bildiğin panik hastalığı sürekli ölüm korkusu yaşamak ölüm gelecekse zaten gelir şimdiden telaşlanmana gerek yok diyebilirsin belki ama işte benim gibi hastalara bu cümleler fayda etmiyor
canım ben seni çok ii anlıyorum babamda da var aynı panik durumu pazartesi günü bel fıtıgından ameliyat oldu ve o kadar telaşlıydı ki ama geçti gitti. çözüm sende aslında içinde derinlerde bir yerde:) halledebileceğine eminim. annelik kadına başka bir güç veriyor çünkü.
kızlar bende aşırı derecede panik durumu var hamile kaldığımdan beri korkuyorum. sizlere garip gelebilir ama bu benim ki hastalık sonuçta. bende sizler gibi neşeli mutlu hamilelik geçirmek isterdim ama içimde hep kaygılar hep korkular evde tek kaldıkça bu kaygı korku daha da artıyor benim gibi evde tek sadece eşiyle hamilelik geçirenleri düşünüp rahatlıyorum ama ben kalabalık ortamda rahatlayabiliyorum ancak ve ailem uzaktaayrıca bugün ya doğumda bana bişey olursa diye bile şimdiden kaygılar başladı nasıl atlatacağım 9 ayı bilemiyorum. herkes doğum yapıyor rabbim iyiyide kötüyüde yazdıysa kaçış yok diyorum ama gelde kalbime beynime anlat kendimi yinede rahatlatamıyorum sizde böyle hamilelik sürecinizde kaygılandınız mı korkularınızı nasıl aştınız bana da akıl verin kızlar
işte bu....
sırf bu korkular yüzünden aslında hamile kalmaktan korkuyorum
eşim zaten diyor sen 1 doğurursun ben 9 doğururum diye
annem de kardeşim de sen ne yapacaksın acaba hamile olunca diyorlar
(((((((((((((((((
kızlar bende aşırı derecede panik durumu var hamile kaldığımdan beri korkuyorum. sizlere garip gelebilir ama bu benim ki hastalık sonuçta. bende sizler gibi neşeli mutlu hamilelik geçirmek isterdim ama içimde hep kaygılar hep korkular evde tek kaldıkça bu kaygı korku daha da artıyor benim gibi evde tek sadece eşiyle hamilelik geçirenleri düşünüp rahatlıyorum ama ben kalabalık ortamda rahatlayabiliyorum ancak ve ailem uzaktaayrıca bugün ya doğumda bana bişey olursa diye bile şimdiden kaygılar başladı nasıl atlatacağım 9 ayı bilemiyorum. herkes doğum yapıyor rabbim iyiyide kötüyüde yazdıysa kaçış yok diyorum ama gelde kalbime beynime anlat kendimi yinede rahatlatamıyorum sizde böyle hamilelik sürecinizde kaygılandınız mı korkularınızı nasıl aştınız bana da akıl verin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?