Yine gece gece sıkıntılıyım:(

VaneSsa___

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2014
104
12
33
34
İyi geceler hanımlar ben yine direk konuya gircem.aslında şimdi çk mutlu olmam gerekirdi çünkü bu akşam benim nişanım vardı evde aile arasında..herşey güzeldi aslında ama bana zehir oldu.
Sorun benim kıskançlık yapmam.birincisi nişan takldı yemek yendi oturdk öyle sohbet ediyo herkes bi yerde nişamlım eltime dediki kaç gibi kalkarsınz ne zamn geleyim ben.(nişan sadece bayanlara oldu erkek olarak sadece nişanlım vardı oda nişandan snra gidecekti.sabh erkeklere yemk verilmişti yani ikiye bölünerek yapıldı)işte ben tabi sinir oldum hayır yani annene sorsana ona soracağına omu karar veriyo!savunması annem orada yoktu oldu yani o an oturduğumuz yerde değildi ama bu neden olamaz.
İkincisi 10yaşında kız kuzeni var otururken gelip nişanlıma sarıldı öptü ben tabi yine sinir oldum tmm şimdi çocuk ama büyüyo sonuçta hep böylemi olacak.bu konuyuda konuştum az önce abartysn dedi snra tmam dedi ama canım çok sıkkın resmen zehir oldu herşey bana tabi kuzeninin eşitlede sohbeti ayrı bi dert ama en çok eltmle olan sohbeti üzüyo beni mesafe herzaman daha güzel değilmidir

Teşekkür ederim

Siz hastasi niz.yillarca abim beni seviyor diye yengem binbir oyunla iki kardesin arasini acti.abimle yillardir oyle resmiyizki.alistik bu duruma.beni optu diye aglama krizlerine girerdi.yazik..
On yasindaki cocugu kiskanmak ne yaa
Siz normalmisiniz.
Karsi taraf ah almis sizin gibi birini ailelerine sokacaklar.uzuldum onlar adina.ben cektim yengemden allah sabir versin

Ne
10 yaşındaki kuzenini mi kıskandınız..daha neler yapmayın..
Napiyim gelip sarılıp öpüyo asla kötü niyetli düşünmüyorum sadece benden başkasını öyle öpsün istemiyorum ilgisimi kıskanmak gibi birşey galiba

Biraz kendinze gelin yorum yaparken hasta olan sizsinz ne çabuk teşhisi koydunuz ya ah almış filan demeler yorumun da bi adabı var bunlar çok çirkin bu kadar olmaz ya

Biraz kendinze gelin yorum yaparken hasta olan sizsinz ne çabuk teşhisi koydunuz ya ah almış filan demeler yorumun da bi adabı var bunlar çok çirkin bu kadar olmaz ya
Hadi kuzen konusnda ben abarttım peki eltim konusunda da mı abartıyorum

Tma
Evet abartiyosun nisanlin ne zaman sevisicez dememis ne zaman kalkicaksiniz diye sormus bu ne ya haremlik selamlik gibi sacmaliga bak
tmamda kız mı karar veriyo ne zaman gideceklerine,tabi kızda kalkarken kocasını arayack yerde bunu arıyo oda ayrı bi mesele ztn

A
elti dediğiniz kişi abisinin yada kardeşinin eşi yahu diğeride 10yaşında çocuk!

en mutlu gününüzde takıldığınız şeylere bakın.

kendi kendinize mahvetmişsiniz gecenizi.
Aynen öyle kendi kendimi yiyorum kimseye bişey olmuyo
Tşkler seviyeli yorumunuz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…