- 11 Eylül 2014
- 104
- 12
- 33
- 34
- Konu Sahibi VaneSsa___
-
Teşekkür ederimMaalesef zehir olmuş, inş. sadece nısanlınız anlamıştır o anki ıcınızdeki sıkıntıyı, kuzen ve eltı hıssettıyse daha kotu olmuş.
hiç normal değil.., yine de hayırlı olsun nısanınız.
Napiyim gelip sarılıp öpüyo asla kötü niyetli düşünmüyorum sadece benden başkasını öyle öpsün istemiyorum ilgisimi kıskanmak gibi birşey galiba10 yaşındaki kuzenini mi kıskandınız..daha neler yapmayın..
Gerçekten çok iyi niyetlice bir davranış, bravo tebrik ederim..Ne
Napiyim gelip sarılıp öpüyo asla kötü niyetli düşünmüyorum sadece benden başkasını öyle öpsün istemiyorum ilgisimi kıskanmak gibi birşey galiba
Biraz kendinze gelin yorum yaparken hasta olan sizsinz ne çabuk teşhisi koydunuz ya ah almış filan demeler yorumun da bi adabı var bunlar çok çirkin bu kadar olmaz yaSiz hastasi niz.yillarca abim beni seviyor diye yengem binbir oyunla iki kardesin arasini acti.abimle yillardir oyle resmiyizki.alistik bu duruma.beni optu diye aglama krizlerine girerdi.yazik..
On yasindaki cocugu kiskanmak ne yaa
Siz normalmisiniz.
Karsi taraf ah almis sizin gibi birini ailelerine sokacaklar.uzuldum onlar adina.ben cektim yengemden allah sabir versin
Hadi kuzen konusnda ben abarttım peki eltim konusunda da mı abartıyorumBiraz kendinze gelin yorum yaparken hasta olan sizsinz ne çabuk teşhisi koydunuz ya ah almış filan demeler yorumun da bi adabı var bunlar çok çirkin bu kadar olmaz ya
Evet abartiyosun nisanlin ne zaman sevisicez dememis ne zaman kalkicaksiniz diye sormus bu ne ya haremlik selamlik gibi sacmaliga bakHadi kuzen konusnda ben abarttım peki eltim konusunda da mı abartıyorum
Bu ne şimdihahaha ,bazen insanın ne yapacagını sasırdıgı anlar olabilir , biraz kaynatmak canı ister ..hadi canım by by
tmamda kız mı karar veriyo ne zaman gideceklerine,tabi kızda kalkarken kocasını arayack yerde bunu arıyo oda ayrı bi mesele ztnEvet abartiyosun nisanlin ne zaman sevisicez dememis ne zaman kalkicaksiniz diye sormus bu ne ya haremlik selamlik gibi sacmaliga bak
yazık bu oglanı, yer bitirirEvet abartiyosun nisanlin ne zaman sevisicez dememis ne zaman kalkicaksiniz diye sormus bu ne ya haremlik selamlik gibi sacmaliga bak
Aynen öyle kendi kendimi yiyorum kimseye bişey olmuyoelti dediğiniz kişi abisinin yada kardeşinin eşi yahu diğeride 10yaşında çocuk!
en mutlu gününüzde takıldığınız şeylere bakın.
kendi kendinize mahvetmişsiniz gecenizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?