- 23 Ekim 2011
- 19.420
- 23.891
- 598
- Konu Sahibi VaneSsa___
Bitirir valla ayni modelden bizdede var dayimla gorusmuyoruz sayesindeyazık bu oglanı, yer bitirir![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bitirir valla ayni modelden bizdede var dayimla gorusmuyoruz sayesindeyazık bu oglanı, yer bitirir![]()
Genelde çocuklr sevdiklerini sarılıp öperek belli ederler. Ayrıca başkasını öyle öpsün istemiyorum nedemek, nişanlınız nasıl öptüki çocuğu? Ya onda sapıklık var yada sizde hastalık derecesnde kıskançlık. Cevap sizde. Ama bence bi uzmandn yardm alın daha yolun başındasınız, insan bu kadar kıskanç -hayatı dar eden- biriyle ömür geçirmek istemezNe
Napiyim gelip sarılıp öpüyo asla kötü niyetli düşünmüyorum sadece benden başkasını öyle öpsün istemiyorum ilgisimi kıskanmak gibi birşey galiba
Offfff sanane ya allah allah sen daha o aileye girmemissin kimin kimi arayacagini bilecek hadde degilsin yerini bil benceTma
tmamda kız mı karar veriyo ne zaman gideceklerine,tabi kızda kalkarken kocasını arayack yerde bunu arıyo oda ayrı bi mesele ztn
A
Aynen öyle kendi kendimi yiyorum kimseye bişey olmuyo
Tşkler seviyeli yorumunuz için
Model sizsinz ayıp olmuyo muBitirir valla ayni modelden bizdede var dayimla gorusmuyoruz sayesinde![]()
aslında rahatsız olduklarını kabullenip , tedavi gorseler atlatabilirlerBitirir valla ayni modelden bizdede var dayimla gorusmuyoruz sayesinde![]()
Gayet sesli bi şekilde o onu öptü oda onu gelip kucağna oturmalar sonuçta o bi kız çocuğu nişanlm dikkat etmekiydi davranışlarınaGenelde çocuklr sevdiklerini sarılıp öperek belli ederler. Ayrıca başkasını öyle öpsün istemiyorum nedemek, nişanlınız nasıl öptüki çocuğu? Ya onda sapıklık var yada sizde hastalık derecesnde kıskançlık. Cevap sizde. Ama bence bi uzmandn yardm alın daha yolun başındasınız, insan bu kadar kıskanç -hayatı dar eden- biriyle ömür geçirmek istemez
cok cahilsin .Model sizsinz ayıp olmuyo mu
Diyecektim de sustum bin yaşayazık bu oglanı, yer bitirir![]()
Ne demek sanane ya asıl sen haddini yerini bil ve yorum yazma konuma bi dahaOfffff sanane ya allah allah sen daha o aileye girmemissin kimin kimi arayacagini bilecek hadde degilsin yerini bil bence![]()
Dayim sabirlidir gerci o da bizden uzak kalinca biraz pisman oldu ama soyleyemiyo yapcak bisey yokaslında rahatsız olduklarını kabullenip , tedavi gorseler atlatabilirler
dayınıda tebrik ederim ,bayagı sabırlıymıs :)
senin kadar olmasadacok cahilsin .
Konu actiysaniz her turlu yoruma acik olmalisiniz on yasindaki cocuktan kiskaniyosaniz hastasiniz tedavi olun:)Ne demek sanane ya asıl sen haddini yerini bil ve yorum yazma konuma bi daha
tşkler böyle yorum yapmak birilerine zor geliyo işleri güçleri dalga hakaretbu kıskançlığın sonu hiç iyi değil yalnız biraz frenleyin kendinizi.
evliliğe giden bir yolda ilk resmi adımı atmışsınız artık böyle basit şeylere takılmayın bunlar sorun yapılcak şeyler değil.
nişanlınızın size olan ilgisiyle annesine,yengesine,kuzenine olan ilgisi bir olmaz!unutmayın bunu.
he tabiki bu söylediklerim sapık olmayan erkekler için geçerli.nişanlınızı da o gözle değerlendirdim.
Opucuk sesli olunca baska anlamami geliyoGayet sesli bi şekilde o onu öptü oda onu gelip kucağna oturmalar sonuçta o bi kız çocuğu nişanlm dikkat etmekiydi davranışlarına
Hasta sensin yorumunda bi adabı var başka yerde eğlenin gidinKonu actiysaniz her turlu yoruma acik olmalisiniz on yasindaki cocuktan kiskaniyosaniz hastasiniz tedavi olun:)
Tşkl
tşkler böyle yorum yapmak birilerine zor geliyo işleri güçleri dalga hakaret
Buraya konu açtıysanız her yorumada açık olman gerek. Madem kendi fikrinn onaylanmasını bekliyosn sanırm şuan yok senin gibi kıskanç biri.Ne demek sanane ya asıl sen haddini yerini bil ve yorum yazma konuma bi daha