• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine gece gece sıkıntılıyım:(

Ne

Napiyim gelip sarılıp öpüyo asla kötü niyetli düşünmüyorum sadece benden başkasını öyle öpsün istemiyorum ilgisimi kıskanmak gibi birşey galiba
Genelde çocuklr sevdiklerini sarılıp öperek belli ederler. Ayrıca başkasını öyle öpsün istemiyorum nedemek, nişanlınız nasıl öptüki çocuğu? Ya onda sapıklık var yada sizde hastalık derecesnde kıskançlık. Cevap sizde. Ama bence bi uzmandn yardm alın daha yolun başındasınız, insan bu kadar kıskanç -hayatı dar eden- biriyle ömür geçirmek istemez

A

Aynen öyle kendi kendimi yiyorum kimseye bişey olmuyo
Tşkler seviyeli yorumunuz için

bu kıskançlığın sonu hiç iyi değil yalnız biraz frenleyin kendinizi.

evliliğe giden bir yolda ilk resmi adımı atmışsınız artık böyle basit şeylere takılmayın bunlar sorun yapılcak şeyler değil.

nişanlınızın size olan ilgisiyle annesine,yengesine,kuzenine olan ilgisi bir olmaz!unutmayın bunu.

he tabiki bu söylediklerim sapık olmayan erkekler için geçerli.nişanlınızı da o gözle değerlendirdim.

Genelde çocuklr sevdiklerini sarılıp öperek belli ederler. Ayrıca başkasını öyle öpsün istemiyorum nedemek, nişanlınız nasıl öptüki çocuğu? Ya onda sapıklık var yada sizde hastalık derecesnde kıskançlık. Cevap sizde. Ama bence bi uzmandn yardm alın daha yolun başındasınız, insan bu kadar kıskanç -hayatı dar eden- biriyle ömür geçirmek istemez
Gayet sesli bi şekilde o onu öptü oda onu gelip kucağna oturmalar sonuçta o bi kız çocuğu nişanlm dikkat etmekiydi davranışlarına

aslında rahatsız olduklarını kabullenip , tedavi gorseler atlatabilirler :KK14:
dayınıda tebrik ederim ,bayagı sabırlıymıs :)
Dayim sabirlidir gerci o da bizden uzak kalinca biraz pisman oldu ama soyleyemiyo yapcak bisey yok :KK14: konu sahibinin eski konularina ozellikle yemekli olana bakmani tavsiye ederim conem :)

Tşkl
bu kıskançlığın sonu hiç iyi değil yalnız biraz frenleyin kendinizi.

evliliğe giden bir yolda ilk resmi adımı atmışsınız artık böyle basit şeylere takılmayın bunlar sorun yapılcak şeyler değil.

nişanlınızın size olan ilgisiyle annesine,yengesine,kuzenine olan ilgisi bir olmaz!unutmayın bunu.

he tabiki bu söylediklerim sapık olmayan erkekler için geçerli.nişanlınızı da o gözle değerlendirdim.
tşkler böyle yorum yapmak birilerine zor geliyo işleri güçleri dalga hakaret

Ne demek sanane ya asıl sen haddini yerini bil ve yorum yazma konuma bi daha
Buraya konu açtıysanız her yorumada açık olman gerek. Madem kendi fikrinn onaylanmasını bekliyosn sanırm şuan yok senin gibi kıskanç biri.

Sesli öptü demişsin o zaman sende sorun yok nişanlında var.

Ciddi söylüyorm bu hal ve tavırla ya nişan bozdurursun yada boşanırsın sana bi YARDIM ŞART!

Back
X