• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine gece gece sıkıntılıyım:(

Nisanlin seninle nasil evlenmeye karar vermis anlamis degilim uzuldm adama. Tez zamanda ikinizden birisi dogru yolu bulur insallah..

nisanlınızın nasıl bir anına denk geldiniz bilemedim doğrusu. neden zehır edıyosunuz kendınıze nısanlınıza. nişanlınızdada var hata neden sızı boyle alıştırmış dıyememısmı o benım eltim o benım 10 yasındakı yegenim diye. saçma buldum içindeki durumunuzu.

Nisanlinizda buyuk hata var. Siz o laflari ona soylediginizde butun sulalesini kapiniza yigip yeni takilmis o yuzugu herkesin gozu onunde suratiniza firlatmaliydi.

Boyle hastalikli bir zihniyet sadece "abartiyorsun." demekle gecistirilmez. O adamin karakterinden de suphe ettim. Birbirinizi bulmussunuz iste. Sizin gibi insanlardan korusun Allah'im.
Al benden de o kadar... Adam çok sakin karşılamış... Başka biri olsa dur bakalım sen beni yegenine yanlış gözle bakacak,abimin eşiyle aramda kötü düşünecek kadar sapık ruhlu biri mi sanıyorsun demeliydi... Çünkü konu sahibinin imalarını her insan kaldıramaz.... Aile ilişkilerine çok çirkin imalar bunlar..

Al benden de o kadar... Adam çok sakin karşılamış... Başka biri olsa dur bakalım sen beni yegenine yanlış gözle bakacak,abimin eşiyle aramda kötü düşünecek kadar sapık ruhlu biri mi sanıyorsun demeliydi... Çünkü konu sahibinin imalarını her insan kaldıramaz.... Aile ilişkilerine çok çirkin imalar bunlar..
bencede kaldıramaz. adamı resmen ağabeysinin karısına ve 10 yaşındaki çocuğa göz diken sapık yapmış çıkmış

İyi geceler hanımlar ben yine direk konuya gircem.aslında şimdi çk mutlu olmam gerekirdi çünkü bu akşam benim nişanım vardı evde aile arasında..herşey güzeldi aslında ama bana zehir oldu.
Sorun benim kıskançlık yapmam.birincisi nişan takldı yemek yendi oturdk öyle sohbet ediyo herkes bi yerde nişamlım eltime dediki kaç gibi kalkarsınz ne zamn geleyim ben.(nişan sadece bayanlara oldu erkek olarak sadece nişanlım vardı oda nişandan snra gidecekti.sabh erkeklere yemk verilmişti yani ikiye bölünerek yapıldı)işte ben tabi sinir oldum hayır yani annene sorsana ona soracağına omu karar veriyo!savunması annem orada yoktu oldu yani o an oturduğumuz yerde değildi ama bu neden olamaz.
İkincisi 10yaşında kız kuzeni var otururken gelip nişanlıma sarıldı öptü ben tabi yine sinir oldum tmm şimdi çocuk ama büyüyo sonuçta hep böylemi olacak.bu konuyuda konuştum az önce abartysn dedi snra tmam dedi ama canım çok sıkkın resmen zehir oldu herşey bana tabi kuzeninin eşitlede sohbeti ayrı bi dert ama en çok eltmle olan sohbeti üzüyo beni mesafe herzaman daha güzel değilmidir

Büyüse de, koca kadın olsa da dayısına/amcasına pekala sarılabilir..Bu nasıl bir hastalıklı düşünce yapısıdır?
Umarım adamın gözleri açılır da tez zamanda kurtulur sizden.

yaaa ben düşünemiyorum eşime yeğenin sana niye öyle sarıldı öptü, niye eltinle bu kadar samimisin dediğimi... kıyamet kopar ne art niyetliliğim kalır ne sapkın düşünceliliğim kalır, küser bi daha da kolay kolay yüzüme bakmaz... adam iyi sakin karşılamış böyle birşeyi..

Nişanı kadın erkek ayrı yapmışsınız.Haremlik selamlık yaşayan bir ailesiniz sanırım.
Yazdıklarının,bunun sonucu olduğunu düşünüyorum.
Kadın ve erkeğin birarada olması,konuşması,yeğenleri öpmesi filan pek görmediğin şeyler olabilir.
Ama sosyal yaşamda bunlar olağan ve sıradan şeyler.Farklı ortamlara girip kendini törpülemeni öneririm.

Nişanı kadın erkek ayrı yapmışsınız.Haremlik selamlık yaşayan bir ailesiniz sanırım.
Yazdıklarının,bunun sonucu olduğunu düşünüyorum.
Kadın ve erkeğin birarada olması,konuşması,yeğenleri öpmesi filan pek görmediğin şeyler olabilir.
Ama sosyal yaşamda bunlar olağan ve sıradan şeyler.Farklı ortamlara girip kendini törpülemeni öneririm.

kesinlikle katılıyorum..

İkincisi 10yaşında kız kuzeni var otururken gelip nişanlıma sarıldı öptü ben tabi yine sinir oldum tmm şimdi çocuk ama büyüyo sonuçta hep böylemi olacak.

Aralarda değinen olmuştur, "ilgisini kıskandım" vs denecek bir durum değil bu...

"Şimdi çocuk ama büyüyor" demeniz kıskandığınız şeyin ilgiden fazlası olduğunu ispatlıyor zaten.

10 yaşında çocuğun büyüyeceğini düşünüyorsanız...

Büyümüşleri var, iş ortamında, metroda vs çıkacaklar karşısına, adamı fanusa koyun da kapmasınlar.

Üstelik kız çocuğu için "10 yaşında ama büyüyecek sonuçta" zihniyeti korkunç...

Umarım kendiniz gibi birini bulmamışsınızdır da nişanlınız kızın çocuk olduğunun farkındadır. :KK12:

Acıdım nişanlınızın ailesine bende kıskancım sizinki hastalık ayrıca o onun yengesi konuşacak tabiki benimde 2 kaynım var çok severim sürekli telde bile konuşuruz annesi köye gitti ben iki kaynımla evde kaldım onların ben yengesiyim abisinin eşi onlar benim kardeşlerim siz aileyi bölersiniz

10 yalında bir kız hakkında böyle düşünmen çok yanlış. Acil düşüncelerini değiştirmelisin. Umarım nişanlından başka kimse farketmemiştr

Back
X