• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine gece gece sıkıntılıyım:(

Benimde bi yengem olacak kadın kuzenimi bizden kıskandığı için yanımıza yaklaştırmazdı ensest mi senin nişanlında yiğeninden kıskanıyosun bu nasıl bi zihniyet ya.Bi silkilen bi kendine gel eltim dediğin abisinin eşi olmuyo mu? e diğeride kuzeni sapık muamelsesi yapmışsın resmen çocuğa onun yerinde olsam yol yakınken dönerdim cidden.

Benimde bi yengem olacak kadın kuzenimi bizden kıskandığı için yanımıza yaklaştırmazdı ensest mi senin nişanlında yiğeninden kıskanıyosun bu nasıl bi zihniyet ya.Bi silkilen bi kendine gel eltim dediğin abisinin eşi olmuyo mu? e diğeride kuzeni sapık muamelsesi yapmışsın resmen çocuğa onun yerinde olsam yol yakınken dönerdim cidden.
nişanlıyı sapık, eltiyi ve nişanlıyıda ağabeyini aldatacak kadar namussuz kişiler olarak görmüş.

Son düzenleme:
Ben sadece ne zaman kalkarsnz dye eltime değilde annesine sormasını beklerdim sanki hep eltime değer veriyomuş onun sözü geçiyomuş gibi oldu
Farzet ki eltinin sözü geçiyor ne farkeder, o eşinin abisinin karısı.. Benim eşimin kardeşinin, karısının nişanlısının veya sevgilisinin böyle bi düşüncesi olduğunu dusam yüzüne bakmam bi daha. Nasıl bi düşünce o öyle. Hangi erkek abisinin karısına asılır veya farklı bi niyetle yaklaşır. Siz evleneceğiniz adama bunu nasıl yakıştırabiliyorsunuz. Olmaz böyle. Bu düşüncelerden sıyrılın, artık sevgili değilsiniz kıskançlığın boyutunu değiştirmelisiniz..

Bu bir şaka olmalı..
bencede ne olur şaka demelisiz bunun için
8 senelik evliyim büyük eltim 20 senedir o evin gelini, eşimin bekar zamanlarını hatta benden önceki sevgililerini bilir ve eltim ile eşim yaşıttır ayrıca ve eşim tatillerde evdeyken özellikle yengesine sorar herşeyi, bende o evde olurum ama ein eksiğini gediğini, biryere ne zaman gidileceğini yengem (eltim) bilir onu kıskanmak çok ama çok iğrenç olur ki siz bunu kendinize nasıl yakıştırdınız? 10 yaşındaki çocuğa gelince bu diğerinden daha vahim. Eşinizin akrabalarından erkek çocukları yok mu? onlar size yaklaşsa ne olur? size artniyetlemi gelirler? Ailelerinizde bütür sapkınlıkları olan mı var ki siz eşinizden veya 10 yaşındaki çocuktan şüphe duydunuz kaldı ki haremlik selamık bir nişan yapılmış anlaşılıyor ki mutaassıp bir aile siz neyin kafasını yaşıyorsunuz? sizinki kıskançlık değil hastalık... ilkkez bu kadar nefatif bir yorum yapıyorum sanırım ama beni bile çileden çıkardınız...

ya empati yap konu sahibi 10 yaşında kuzenin olsa. amcanınm oğlu mesela. çıocuk 10 yaşında seni yanağından öpse anaa bu normal değil deyip çocuğu itermisin. ha bunu yaparsan ve evet dersen,diyorum ya,doktor acilen
kendi kuzeni olmasını geçtim nişanlısının kardeşi olabilir, abisinin çocukları olabilir, ne olacak o zaman gelin hanım kimselere yanaşmayacak, kimseleri de eşine yanaştırmayacak vallahi inallah nişanlınız aklıselim bir adamdır. fevri ve ani tepkiler veren biri ise bence sizi derhal terkederdi. Ben sukunetimi kaybettim inanamıyorum....

Öncelikle yorum için tşkler
Tmam kuzen konusnda abarttığımı kabul ediyorum ama kız büyüyüncede öyle olmasndan korktum heralde ama o kadarda olmaz heralde.elti konusundada birşeyle itham etmiyorum yani annesi dururken kıza sorması sanki ona çok değer veriyomuş onun sözünü dinliyomuş gibi oldu ki buda beni sinir etmeye yetti

Merak etme, büyüyünce nerde duracagini bilir. Bu konuyu düşünme bile.
Hayir canim eltine değer vermesiyle alakasi yok. Ayni yere gidecekleri için sormus sadece. Heyecanli bir gecede sasirmistir sonuçta. ..
Dedigim gibi böyle seylere takilma boşu boşuna. ..

Ben sadece ne zaman kalkarsnz dye eltime değilde annesine sormasını beklerdim sanki hep eltime değer veriyomuş onun sözü geçiyomuş gibi oldu
1. aşırı kıskançsın
2. hemde elti kıskancı kusura bakma
3. 10 yaşında kuzenden kıskanmak saçmalık
4. kişi kendinden bilir işi demek ki ya böyle sapıklıkları çok gördün
ailende çevrende
ya da bilemedim ben bu işi...

Adam bir an önce kendini kurtarmalı, yoksa kendisini zindan olmuş bir ömür bekliyor..
Benim kardeşim 19 yaşında öper, koklarım erkek kuzenlerim de kardeşim gibidir, bebeklerim diye severim onları nişanlım beni vursun o zaman? :KK57:
O da yeğenlerini düğünler de dansa falan kaldırır öyle 10 yaşında da değil, 20 yaşında biri bende onu vurayım en iyisi..:KK14:

Bence bir psikiyatriste gitmenizde fayda var. 10 yaşındaki bir çocuğu kıskanmak sağlıklı bir düşünce değil çünkü. Nişanlınız yine hoşgörülü biriymiş, alttan almış. Sapık muamelesi yapmışsınız resmen adama. Siz demek ki 10 yaşındaki bir erkek çocuk sizi öptüğünde acaba bana ilgi mi duyuyor diye düşünüyorsunuz. İnanın hiç normal değil. Nişanlınızı kaybetmeden tedavi olmanızda yarar var.

Ben bu derece kiskancliklari hastalik olarak goruyorum. Tedavi olsaniz omrunuz daha rahat gecer. Cunku bunun size en buyuk zarari.. Sonra nisanliniza da yazik yani..

Bazen bu konuları sevgilime okutsam mı diye düşünmüyor değilim. Ne kıskançlıklar varmış Allahım..
Konu sahibi arkadaşım, bu tür şeylerle kendini yıpratma. 10 yaşındaki kuzen konusunda nişanlın sapık biri mi ki öyle birşey içinden geçirsin. Ha bunu düşünüyorsan o ayrı..
Ayrıca elti konusunuda cok takma derim. İstersen nişanlına belli etmeden bir süre gözlemle, eğer gerçekten çok sıkı fıkılarsa o zaman sesini çıkar. Ama anladığım kadarıyla sen nazlı birisin. Eski konularınada göz gerdirdimde çocuk sana tek kelime etse hemen kırılıp ilgi bekliyorsun. Ama nişanlının bence kıymetini bil, konularının hepsinde onun alttan aldığını gördüm. Adamı kendinden uzaklaştırma.

İyi geceler hanımlar ben yine direk konuya gircem.aslında şimdi çk mutlu olmam gerekirdi çünkü bu akşam benim nişanım vardı evde aile arasında..herşey güzeldi aslında ama bana zehir oldu.
Sorun benim kıskançlık yapmam.birincisi nişan takldı yemek yendi oturdk öyle sohbet ediyo herkes bi yerde nişamlım eltime dediki kaç gibi kalkarsınz ne zamn geleyim ben.(nişan sadece bayanlara oldu erkek olarak sadece nişanlım vardı oda nişandan snra gidecekti.sabh erkeklere yemk verilmişti yani ikiye bölünerek yapıldı)işte ben tabi sinir oldum hayır yani annene sorsana ona soracağına omu karar veriyo!savunması annem orada yoktu oldu yani o an oturduğumuz yerde değildi ama bu neden olamaz.
İkincisi 10yaşında kız kuzeni var otururken gelip nişanlıma sarıldı öptü ben tabi yine sinir oldum tmm şimdi çocuk ama büyüyo sonuçta hep böylemi olacak.bu konuyuda konuştum az önce abartysn dedi snra tmam dedi ama canım çok sıkkın resmen zehir oldu herşey bana tabi kuzeninin eşitlede sohbeti ayrı bi dert ama en çok eltmle olan sohbeti üzüyo beni mesafe herzaman daha güzel değilmidir

Ya siz normal misiniz?
10 YAŞINDA BİR KIZDAN KISKANIYORSANIZ SİZE YAZACAK YORUMUM YOK Bİ dR'A GÖRÜNÜN DERİM..

Sevgilinizde değil de sizde sübyancılık var gibi.
10 yaşındaki çocuğu sevdi diye bu anlam yüklenir mi ?

Back
X