Yine geliyor şu 14 Şubat

valla benim bu gune kadar 14 subat i kutladigim gorulmemistir. hic sewgilim olmadi kutlayabilecegim. bu senede deisen bisey yok 25 senelik hayatimda :) yani 14 subatin daimi yalniz kizi benim arkadaslar

amaaannn canım ne var bunda dert edilecek

hem daha iyi işte masraftan kurtulmuş olursun

biz sevgilimle ilk basladıgımız sene birbirimize hediye aldık onun dısında hic almadık sadece kutladık telefonda falan DD ne bilim bende biraz odunlastım heralde bana sacma geliyor hediye almak ama bir değişiklik yapsammı diyorum :) uzun zamandır hediye almıyorum ya..

valla benim bu gune kadar 14 subat i kutladigim gorulmemistir. hic sewgilim olmadi kutlayabilecegim. bu senede deisen bisey yok 25 senelik hayatimda :) yani 14 subatin daimi yalniz kizi benim arkadaslar

Aaaa kardeşşş banaaa
Merhaba

Ya bir kırmızı gül bile yeter ya valla bak Ama o da yok

Aaaa nasıl sevgilin olmaz senin yaa!!! diyenlere de sinir oluyorum.
Yok işte yaaaa nasılı mı var arkadaş yok

canım benim, normal hayatıma devam ederim tabi ki :) zaten bu güne kadar sadece bir sevgililer günü sevgilimle denk geldim :d ötekilerinde ya ayrıydık yada küstük :d beraber geçirdiğimiz de çok güzel geçmişti ama.. =) ondan öncekilerde de sevgilim yoktu zaten :d ama hiçbir zaman 14 şubatı dert etmedim ha 14 şubat ha 15 ha 16 benim için hep bir =) bence günleri özel yapan başkalarının belirledikleri değil kendi yaşadıklarımızdır, herkese göre değişir yani özel günler.. :)

kuzum kıyamam yaa :) ne zamandan beri sevgilin yok ki :26: o gün mesela çok sevdiğin kız arkadaşlarınla dışarı çıksan, onlarla birşeyler paylaşsan, gezseniz gülseniz eğlenseniz mutlu olmaz mısın :) öyle birşeyler yapabilirsin mesela.. üzülmeye fırsatın bile olmaz o zaman :)

Geçen senenin başlarında ayrıldım

1 sene olmuş daha biraz da yalnızlığın tadını çıkart valla hiç üzülme herşeyin tadı ayrı kuzum, şuanda ben de yalnızım mesela ama gayet de mutluyum :d kendime vakit ayırıyorum, arkadaşlarıma aileme vakit ayırıyorum.. çok güzel zamanlar geçiriyorum onlarla.. daha cuma günü arkadaşlarımla çıktık kartopu oynadık doyasıya eylendik hakkı olmayan kimse karışamıyo bana, saçma sapan kıskançlıklar yapan da yok bir sonraki ilişkime kadar hayat bana güzel

Evde oturup yiyip içiyorum ben de

benim sevgilim var da ne oluyo sanki var mı yok mu belli değil :113: sıradan bir gün bence hiç bir özelliği yok, sadece 1 gün için sevgilim yok diye üzülmenize değmez hayat boş eglen coş :118:

ben nısanlıma ne alsam dıe dusunuyorum kızlar 4 yıldır bırlıkteyız yazın dugunuzmuz var parfum saat forma tuttugu takımın battanıyesı bunları aldım :) sımdı ne alsam
acabaa fıkrı olan var mı? ben bole pıjama takımı fılan dusunuyorum.

Bende 1 ay önce ayrıldım
14 şubatta evde oturmayı planlıyorum

Aman Canim ben Evliyim Kocam iyi biridir
ama gel sevgliler günüe gelince Askim ne yapalim bu sene diye sordum
oh hangi gündeydi diye sordu, söylemedim gecen sene söyledim cicek aldi
tüm Dünya biliyor ben kocam bilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…