Var mı yalnız geçirecek olan.Benim gibi
Ne yapmayı düşünüyorsunuz o günde .Normal hayatınıza devam mı ediyorsunuz yani umursamayıp ?
Yoksa evde bunalımlardan bunalım mı beğeniyorsunuz benim gibi ?
valla benim bu gune kadar 14 subat i kutladigim gorulmemistir.hic sewgilim olmadi kutlayabilecegim. bu senede deisen bisey yok 25 senelik hayatimda :) yani 14 subatin daimi yalniz kizi benim arkadaslar
biz sevgilimle ilk basladıgımız sene birbirimize hediye aldık onun dısında hic almadık sadece kutladık telefonda falanDD ne bilim bende biraz odunlastım heralde bana sacma geliyor hediye almak ama bir değişiklik yapsammı diyorum :) uzun zamandır hediye almıyorum ya..
kuzum kıyamam yaa :) ne zamandan beri sevgilin yok ki :26: o gün mesela çok sevdiğin kız arkadaşlarınla dışarı çıksan, onlarla birşeyler paylaşsan, gezseniz gülseniz eğlenseniz mutlu olmaz mısın :) öyle birşeyler yapabilirsin mesela.. üzülmeye fırsatın bile olmaz o zaman :)
1 sene olmuş daha biraz da yalnızlığın tadını çıkartvalla hiç üzülme herşeyin tadı ayrı kuzum, şuanda ben de yalnızım mesela ama gayet de mutluyum :d kendime vakit ayırıyorum, arkadaşlarıma aileme vakit ayırıyorum.. çok güzel zamanlar geçiriyorum onlarla.. daha cuma günü arkadaşlarımla çıktık kartopu oynadık doyasıya eylendik hakkı olmayan kimse karışamıyo bana, saçma sapan kıskançlıklar yapan da yok bir sonraki ilişkime kadar hayat bana güzel
ben nısanlıma ne alsam dıe dusunuyorum kızlar 4 yıldır bırlıkteyız yazın dugunuzmuz var parfum saat forma tuttugu takımın battanıyesı bunları aldım :) sımdı ne alsam
acabaa fıkrı olan var mı? ben bole pıjama takımı fılan dusunuyorum.[/QUOTE
ben sweat, tuttugu takımın anahtarlıgı, mont, yıne tuttugu takımın atkısını almıstım pijama takımı da olabilir
Bende 1 ay önce ayrıldım
14 şubatta evde oturmayı planlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?