• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine görümce meselem

Teşekkür ederim çok güzel bi kalbiniz var , yapıcı bir kişiliğiniz var ne kadar güzel.. Bende size huzur dolu bir hayat diliyorum:KK200:
Aynı şeyleri ben de sizin için düşündüm. Hatta eşinizin ne kadar şanslı olduğunu düşündüm. Sizin gibi insanlardan öğrenecek çok şeyim var. Yorumlarınız değerli. Kırıcı, aşağılayıcı yorumlara inat konularımı burada paylaşmaktan çekinmeyeceğim :)

Aynı şeyleri ben de sizin için düşündüm. Hatta eşinizin ne kadar şanslı olduğunu düşündüm. Sizin gibi insanlardan öğrenecek çok şeyim var. Yorumlarınız değerli. Kırıcı, aşağılayıcı yorumlara inat konularımı burada paylaşmaktan çekinmeyeceğim :)
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için, kalbiniz temiz olduğu için güzel düşüncelere sahipsiniz. Kötü yorumlara aldırış etmeyin az önce dediğim gibi duymayacaksınız hayat devam ediyor, çay içelim ,kahve yapalım işinize gelini okuyun , işinize gelmeyeni okumayın bile ben öyle yapıyorum konu açtığımda :) tartışmak çözüm değil çünkü iyi yorum da olacak kötü yorum da ; bunu göze alıp konu açıyoruz herkes düşüncesini söylemekte serbest , konu sahipleri de okuyup okumamakta serbest bence :dondurma:

Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için, kalbiniz temiz olduğu için güzel düşüncelere sahipsiniz. Kötü yorumlara aldırış etmeyin az önce dediğim gibi duymayacaksınız hayat devam ediyor, çay içelim ,kahve yapalım işinize gelini okuyun , işinize gelmeyeni okumayın bile ben öyle yapıyorum konu açtığımda :) tartışmak çözüm değil çünkü iyi yorum da olacak kötü yorum da ; bunu göze alıp konu açıyoruz herkes düşüncesini söylemekte serbest , konu sahipleri de okuyup okumamakta serbest bence :dondurma:
Haklısınız bir şey daha öğrendim. Görmezden gelmek :KK48:

Sizi rahatsız eden birşey var Belliki abartılı olan
Yoksa basit normal sıradan bı şekilde iki kardeşin sakalasmasindan hiç kimse kiskanmaz

Gorumcenin özellikle kskandirmaya çalışması bikere gereksiz abartılı şovlarını doğruluyor.

Sizi rahatsız eden birşey var Belliki abartılı olan
Yoksa basit normal sıradan bı şekilde iki kardeşin sakalasmasindan hiç kimse kiskanmaz

Gorumcenin özellikle kskandirmaya çalışması bikere gereksiz abartılı şovlarını doğruluyor.
Canım sanırım kendi ailemde rastlamadığım durumlarla nişanlımın ailesinde karşılaşınca ne olduğumu şaşırdım galiba. Yani ben yorumların çoğunluğuna bakınca kendimde sorun olduğunu kabullendim.
Birde görümcemin hareketini siz de kıskandırmak olarak mı yorumladınız? Birisi daha öyle değerlendirmiş. Bu duruma çok üzülürüm eğer o niyetle yaptıysa :(

Öncelikle yorumlari okumadim ve anlattiginiz örneklerden basta klasik bir comar demistim ki ensestten suphelenmissiniz. Bu konular kolay konular degil. Oyle olsa da olmasa da fark etmez bunu düşünebiliyorsanız iliskinizi sonlandirmaniz lazim. Ilerde bir kiziniz olursa durum cok daha vahim olabilir. Ben de eski erkek arkadasimin ablasina karsi sapikca dusunceleri olduğundan şüphelenmistim. O zaman bunu düşündüğüm icin kendime cok kizmis ve kendimi asagilamistim. Simdiye geriye bakinca bariz bir ensest durumu var. Karsilikli olabileceğini bile düşünüyorum. Her neyse. Simdi ise evliyim ve esimle ablasinin arasi cok iyidir ama tam bir abla kardeş iyiliği. Ve asla esimle ilgili boyle bir sey dusunmem. Su anda bile su cumleleri yazıyor olmaktan rahatsizim. Demek istedigim bu durum bir kere birinde gorunce obsesyon mu yapiyorum diye dusunelecek bir konu degil. Bir seyler farkli oluyor iste. Insan anliyor ve hissediyor . Daha da onemlisi bunu kondurabildiginiz biriyle devam etmeniz büyük hata olur bence.

Canım sanırım kendi ailemde rastlamadığım durumlarla nişanlımın ailesinde karşılaşınca ne olduğumu şaşırdım galiba. Yani ben yorumların çoğunluğuna bakınca kendimde sorun olduğunu kabullendim.
Birde görümcemin hareketini siz de kıskandırmak olarak mı yorumladınız? Birisi daha öyle değerlendirmiş. Bu duruma çok üzülürüm eğer o niyetle yaptıysa :KK43:
Evet kıskandırmak için öyle yapıyor içinde bı gorumcelik yapma isteği var ama Belliki siz sakin bı insan olduğunuzdan böyle damara basıp kışkırtıyor.

Bı görümce olarak sizin gorumcenizi abartılı buldum saçma noktalara özellikle dokunuyor amacı belli

Öncelikle yorumlari okumadim ve anlattiginiz örneklerden basta klasik bir comar demistim ki ensestten suphelenmissiniz. Bu konular kolay konular degil. Oyle olsa da olmasa da fark etmez bunu düşünebiliyorsanız iliskinizi sonlandirmaniz lazim. Ilerde bir kiziniz olursa durum cok daha vahim olabilir. Benim de eski erkek arkadasimin ablasina karsi sapikca dusunceleri olduğundan şüphelenmistim. O zaman bunu düşündüğüm icin kendime cok kizmis ve kendimi asagilamistim. Simdiye geriye bakinca bariz bir ensest durumu var. Karsilikli olabileceğini bile düşünüyorum. Her neyse. Simdi ise evliyim ve esimle ablasinin arasi cok iyidir ama tam bir abla kardeş iyiliği. Ve asla esimle ilgili boyle bir sey dusunmem. Su anda bile su cunleleri yazıyor olmaktan rahatsizim. Demek istedigim bu bir kere birinde gorunce obsesyon mu yapiyorun diye dusunelecek bir konu degil. Bir seyler farkli oluyor iste. Insan anliyor ve hissediyor bence daha da onemlisi bunu kondurabildiginiz biriyle devam etmeniz büyük hata olur bence.
Siz de yaşamışsınız ne kadar iğrenç bir his olduğunu en iyi siz anlarsınız.
Öncelikle çomar lafını görmezden geliyorum.
Bir de şu düzeltmeyi yapayım ensest notunu ben kendi psikolojim açısından düştüm. Yani öyle bir ilişkiye ihtimal kesinlikle vermiyorum yanlış anlamayın.
Kuruntu diye belirttim zaten.
Benim bu düşüncelerim kıskançlık değil diye düşünüyorum dedim ya, kıskançlık değilde ne o zaman diyecek kişiler için belirttim.
Yani olaya bir pencere daha açtım benim geçmişimde yaşadığım kötü tecrübeden kaynaklı mı bu düşüncelerim yoksa gerçekten kıskanıyormuyum diye değerlendirilmesi açısından belirttim onu.
Yorumunuz için teşekkürler

Evet kıskandırmak için öyle yapıyor içinde bı gorumcelik yapma isteği var ama Belliki siz sakin bı insan olduğunuzdan böyle damara basıp kışkırtıyor.

Bı görümce olarak sizin gorumcenizi abartılı buldum saçma noktalara özellikle dokunuyor amacı belli
Çok üzüldüm.
İnşallah yanlış yorumluyorsunuzdur :(
Evet sakin olduğum çok doğru, özellikle nişanlımın ailesine büyük saygım vardır sessizliğimi korumaya çalışırım. Fakat damarıma basılma durumunda ben bile kendimden korkarım.
Umarım tekrarı olmaz sadece şaka amaçlı söylenmiştir. Buraya yazmadığım bir örnek daha var ve sizin söylediğinizi doğruluyor şuan düşününce kötü oldum :(

abla kardes arasindaki iliskiye hemen bi nisaninizla bukadar burnunuzu sokmayin yahu nedir bu sacmalik uayricak tabi ablasini kardesini insalar te allam ya

Canım benim görümcem de biz sevgiliyken beni kıskandırmaya çalışırdı
'Ayy biz abimle saatlerce konusuruz '
'Senle sevgili oldu ama hala benle ugrasıyo senin sevgilin var niye hala benle uğraşıyorsun dimi ama'
'Senin elini yoldayken bırakmıyomus ya beni de yolda yanyana yürürken arkasına alır korur kollar'
'Dar pantolon giydiğimde uyarır(bunu da bana nispet olsun diye anlatıyo ben eşim kıyafetlerime karısıyo diye anlatmıstım kendisine)
'Bana eşim telefon alındıgında;aslında abim de bana alcaktı da gerek yok dedim vs vs daha neler neler
Şimdi bu cümlelerde iyi niyet aranır mı yok :) ama ben gülüp geçiyodum çünkü komik gözüküyo dışardan :)hep bi çaba içinde :)kendisini sevsem de huyu bu malesef

Canım benim görümcem de biz sevgiliyken beni kıskandırmaya çalışırdı
'Ayy biz abimle saatlerce konusuruz '
'Senle sevgili oldu ama hala benle ugrasıyo senin sevgilin var niye hala benle uğraşıyorsun dimi ama'
'Senin elini yoldayken bırakmıyomus ya beni de yolda yanyana yürürken arkasına alır korur kollar'
'Dar pantolon giydiğimde uyarır(bunu da bana nispet olsun diye anlatıyo ben eşim kıyafetlerime karısıyo diye anlatmıstım kendisine)
'Bana eşim telefon alındıgında;aslında abim de bana alcaktı da gerek yok dedim vs vs daha neler neler
Şimdi bu cümlelerde iyi niyet aranır mı yok :) ama ben gülüp geçiyodum çünkü komik gözüküyo dışardan :)hep bi çaba içinde :)kendisini sevsem de huyu bu malesef
Sabrınız ve sakinliğiniz takdir edilesi :) bu kadar göze sokarcasına kıskandırmaya çalışmak çok tuhaf neden böyle bir şey yaparki bir insan

Evet sizden dinleyince hoş oluyor. Ne güzel kardeşini koruyor diyor insan.
Ama sonra kardeşin eşi yönünden bakıncaaa (o kişi ben oluyorum temsili) gerçekten kötü oluyor. Kızıyorum kendime
Kardesimle aramda 6 yas var .Hani hic büyümüş gibi davranmiyorum Ben de derim bak bak kiskandi gene erkek derim.Esi bunu garipsese ben kardesime mesefe koymam esine koyarım .Esimin de ablalari var .Bekar ablasina daha auri davranir olabilir .Kardes ayri bir bag.Belli etmeyin aman insanlar kotu anlamaya musait niyetinizi anlamazlar

Kardesimle aramda 6 yas var .Hani hic büyümüş gibi davranmiyorum Ben de derim bak bak kiskandi gene erkek derim.Esi bunu garipsese ben kardesime mesefe koymam esine koyarım .Esimin de ablalari var .Bekar ablasina daha auri davranir olabilir .Kardes ayri bir bag.Belli etmeyin aman insanlar kotu anlamaya musait niyetinizi anlamazlar
Haklısınız. Çok farklı yorumlanabilcek bir durum. Yorumunuz için çok teşekkür ederim

Back
X