- 14 Mart 2008
- 6.062
- 5.199
- 723
Rica ederim , huzur kolay bulunan birşey değil unutmayın , en büyük derdiniz bu olsunBüyüklerimden, deneyimlilerden yorum bekliyorum dediğim tam olarak buydu. Çok teşekkür tavsiyeleriniz kulağıma küpe oldu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim , huzur kolay bulunan birşey değil unutmayın , en büyük derdiniz bu olsunBüyüklerimden, deneyimlilerden yorum bekliyorum dediğim tam olarak buydu. Çok teşekkür tavsiyeleriniz kulağıma küpe oldu![]()
Huzur dolu bir hayat diliyorum sizeRica ederim , huzur kolay bulunan birşey değil unutmayın , en büyük derdiniz bu olsun
Teşekkür ederim çok güzel bi kalbiniz var , yapıcı bir kişiliğiniz var ne kadar güzel.. Bende size huzur dolu bir hayat diliyorumHuzur dolu bir hayat diliyorum size![]()
Aynı şeyleri ben de sizin için düşündüm. Hatta eşinizin ne kadar şanslı olduğunu düşündüm. Sizin gibi insanlardan öğrenecek çok şeyim var. Yorumlarınız değerli. Kırıcı, aşağılayıcı yorumlara inat konularımı burada paylaşmaktan çekinmeyeceğim :)Teşekkür ederim çok güzel bi kalbiniz var , yapıcı bir kişiliğiniz var ne kadar güzel.. Bende size huzur dolu bir hayat diliyorum![]()
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için, kalbiniz temiz olduğu için güzel düşüncelere sahipsiniz. Kötü yorumlara aldırış etmeyin az önce dediğim gibi duymayacaksınız hayat devam ediyor, çay içelim ,kahve yapalım işinize gelini okuyun , işinize gelmeyeni okumayın bile ben öyle yapıyorum konu açtığımda :) tartışmak çözüm değil çünkü iyi yorum da olacak kötü yorum da ; bunu göze alıp konu açıyoruz herkes düşüncesini söylemekte serbest , konu sahipleri de okuyup okumamakta serbest benceAynı şeyleri ben de sizin için düşündüm. Hatta eşinizin ne kadar şanslı olduğunu düşündüm. Sizin gibi insanlardan öğrenecek çok şeyim var. Yorumlarınız değerli. Kırıcı, aşağılayıcı yorumlara inat konularımı burada paylaşmaktan çekinmeyeceğim :)
Haklısınız bir şey daha öğrendim. Görmezden gelmekÇok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için, kalbiniz temiz olduğu için güzel düşüncelere sahipsiniz. Kötü yorumlara aldırış etmeyin az önce dediğim gibi duymayacaksınız hayat devam ediyor, çay içelim ,kahve yapalım işinize gelini okuyun , işinize gelmeyeni okumayın bile ben öyle yapıyorum konu açtığımda :) tartışmak çözüm değil çünkü iyi yorum da olacak kötü yorum da ; bunu göze alıp konu açıyoruz herkes düşüncesini söylemekte serbest , konu sahipleri de okuyup okumamakta serbest bence![]()
Canım sanırım kendi ailemde rastlamadığım durumlarla nişanlımın ailesinde karşılaşınca ne olduğumu şaşırdım galiba. Yani ben yorumların çoğunluğuna bakınca kendimde sorun olduğunu kabullendim.Sizi rahatsız eden birşey var Belliki abartılı olan
Yoksa basit normal sıradan bı şekilde iki kardeşin sakalasmasindan hiç kimse kiskanmaz
Gorumcenin özellikle kskandirmaya çalışması bikere gereksiz abartılı şovlarını doğruluyor.
Evet kıskandırmak için öyle yapıyor içinde bı gorumcelik yapma isteği var ama Belliki siz sakin bı insan olduğunuzdan böyle damara basıp kışkırtıyor.Canım sanırım kendi ailemde rastlamadığım durumlarla nişanlımın ailesinde karşılaşınca ne olduğumu şaşırdım galiba. Yani ben yorumların çoğunluğuna bakınca kendimde sorun olduğunu kabullendim.
Birde görümcemin hareketini siz de kıskandırmak olarak mı yorumladınız? Birisi daha öyle değerlendirmiş. Bu duruma çok üzülürüm eğer o niyetle yaptıysa![]()
Siz de yaşamışsınız ne kadar iğrenç bir his olduğunu en iyi siz anlarsınız.Öncelikle yorumlari okumadim ve anlattiginiz örneklerden basta klasik bir comar demistim ki ensestten suphelenmissiniz. Bu konular kolay konular degil. Oyle olsa da olmasa da fark etmez bunu düşünebiliyorsanız iliskinizi sonlandirmaniz lazim. Ilerde bir kiziniz olursa durum cok daha vahim olabilir. Benim de eski erkek arkadasimin ablasina karsi sapikca dusunceleri olduğundan şüphelenmistim. O zaman bunu düşündüğüm icin kendime cok kizmis ve kendimi asagilamistim. Simdiye geriye bakinca bariz bir ensest durumu var. Karsilikli olabileceğini bile düşünüyorum. Her neyse. Simdi ise evliyim ve esimle ablasinin arasi cok iyidir ama tam bir abla kardeş iyiliği. Ve asla esimle ilgili boyle bir sey dusunmem. Su anda bile su cunleleri yazıyor olmaktan rahatsizim. Demek istedigim bu bir kere birinde gorunce obsesyon mu yapiyorun diye dusunelecek bir konu degil. Bir seyler farkli oluyor iste. Insan anliyor ve hissediyor bence daha da onemlisi bunu kondurabildiginiz biriyle devam etmeniz büyük hata olur bence.
Çok üzüldüm.Evet kıskandırmak için öyle yapıyor içinde bı gorumcelik yapma isteği var ama Belliki siz sakin bı insan olduğunuzdan böyle damara basıp kışkırtıyor.
Bı görümce olarak sizin gorumcenizi abartılı buldum saçma noktalara özellikle dokunuyor amacı belli
Sabrınız ve sakinliğiniz takdir edilesi :) bu kadar göze sokarcasına kıskandırmaya çalışmak çok tuhaf neden böyle bir şey yaparki bir insanCanım benim görümcem de biz sevgiliyken beni kıskandırmaya çalışırdı
'Ayy biz abimle saatlerce konusuruz '
'Senle sevgili oldu ama hala benle ugrasıyo senin sevgilin var niye hala benle uğraşıyorsun dimi ama'
'Senin elini yoldayken bırakmıyomus ya beni de yolda yanyana yürürken arkasına alır korur kollar'
'Dar pantolon giydiğimde uyarır(bunu da bana nispet olsun diye anlatıyo ben eşim kıyafetlerime karısıyo diye anlatmıstım kendisine)
'Bana eşim telefon alındıgında;aslında abim de bana alcaktı da gerek yok dedim vs vs daha neler neler
Şimdi bu cümlelerde iyi niyet aranır mı yok :) ama ben gülüp geçiyodum çünkü komik gözüküyo dışardan :)hep bi çaba içinde :)kendisini sevsem de huyu bu malesef
Kardesimle aramda 6 yas var .Hani hic büyümüş gibi davranmiyorum Ben de derim bak bak kiskandi gene erkek derim.Esi bunu garipsese ben kardesime mesefe koymam esine koyarım .Esimin de ablalari var .Bekar ablasina daha auri davranir olabilir .Kardes ayri bir bag.Belli etmeyin aman insanlar kotu anlamaya musait niyetinizi anlamazlarEvet sizden dinleyince hoş oluyor. Ne güzel kardeşini koruyor diyor insan.
Ama sonra kardeşin eşi yönünden bakıncaaa (o kişi ben oluyorum temsili) gerçekten kötü oluyor. Kızıyorum kendime
Abisini benden kıskandıgı içinmiş ne mantıksaSabrınız ve sakinliğiniz takdir edilesi :) bu kadar göze sokarcasına kıskandırmaya çalışmak çok tuhaf neden böyle bir şey yaparki bir insan
Haklısınız. Çok farklı yorumlanabilcek bir durum. Yorumunuz için çok teşekkür ederimKardesimle aramda 6 yas var .Hani hic büyümüş gibi davranmiyorum Ben de derim bak bak kiskandi gene erkek derim.Esi bunu garipsese ben kardesime mesefe koymam esine koyarım .Esimin de ablalari var .Bekar ablasina daha auri davranir olabilir .Kardes ayri bir bag.Belli etmeyin aman insanlar kotu anlamaya musait niyetinizi anlamazlar
Evet birde böyle durumlar var. Abiyi/kardeşi başkasıyla paylaşamamak..Abisini benden kıskandıgı içinmiş ne mantıksa