• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine görümce meselem

Evet kıskanıyorsun. Ve Evet ablasına karışmasında sınırını zorlamışsın. O ablasına karışamayacaksa siz de nişanlınıza karışmayın o halde. Değil mi ama?

sen uyarmakla sadece oranı buranı gördüm demiş oluyorsun ve bu beni rahatsız ediyor" demiştim.

Senin bence orada sorun ettiğin ona karışıyor olması değil ablasının ''orasına burasına'' bakmış olması. Öz ablasına bile bakamayacak mı bu adam?

Ballandıra ballandıra bir anlatma yok, iki kardeşin birbirine karışması kadar normal olan ne var şu hayatta?

Valla insanlarla içli dışlı olsan dert, olmasan dert. Yüz versen astarını isterler vermesen aman ne burnu havada derler. Ne zormuş insanları anlamak.

Adamlar artık ablalarıyla olan muhabbetler için de nişanlısından izin alacak öyle mi? Ensest şüpheniz varsa nasıl devam edebiliyosunuz?

bu nasil sey ja? kardesini kiskanirmi insan ? senin kardeslerin yokmu ? o sana aynisini yapsa hosuna gidermi? Onlarin iliskisinden sanane ? seni ilgilendirmez ! Resmen dagdan gelmis bagdakini kovuyor? sen kac yildir nisanlinin hayatindasin? onun kardesi veya ablasi nisanlinin kac yildir hayatinda acaba bir düsün... Resmen sinirim bozuldu. Dertsiz basina dert cikartiyor millet. Sen dert görmemissin... peh

DÜZENLEME: Daha önce çok kısa süreli ilişkim olmuştu ve ensest ilişkiye ilgisi olduğunu öğrenmiştim ve sonlandırmıştım. Acaba yoksa bunun kuruntusunda mıyım :KK61:
Çoğu kişi kıskançlık demiş fakat ben kıskandığım insanlardan nefret eden bir yapıya sahibim. Görümceme karşı sevgimde asla bir değişiklik yok.
[/QUOTE]
ablasını kıskanıyrosun yani bilemiycem ben mantık görmedim destek almanız lazım burdan size ancak bu şekilde yorumlar gelir kimsenin kardeşiyle olan ilişkisine ailevi ilişkilerine eşiniz bile olsa karışamazsınız

Evet kıskanıyorsun. Ve Evet ablasına karışmasında sınırını zorlamışsın. O ablasına karışamayacaksa siz de nişanlınıza karışmayın o halde. Değil mi ama?

Senin bence orada sorun ettiğin ona karışıyor olması değil ablasının ''orasına burasına'' bakmış olması. Öz ablasına bile bakamayacak mı bu adam?

Ballandıra ballandıra bir anlatma yok, iki kardeşin birbirine karışması kadar normal olan ne var şu hayatta?

Valla insanlarla içli dışlı olsan dert, olmasan dert. Yüz versen astarını isterler vermesen aman ne burnu havada derler. Ne zormuş insanları anlamak.
En son uyarma mevzusunda bi bağırış oldu ne olduğunu anlamadım. Niye bağırıyorsun dedim cevap alamadım. Ablası gülüyordu noldu dedim. ( Çünkü yol ortası kalabalık biryerde oldu insanlar bakıyor en sevmediğim şeydir. Yoksa sormazdım. ) Ablası "göğsüm açılmış ona bağırıyor eheheh" diye gülerek söylüyor. Ve 5 dk sonra yine aynı dikkatsizliği yaptı. Ben de bu olaydan sonra sinirlendim ve artık uyarma çünkt umurlarında değilsin dedim.
Bir çok kişi kıskanıyorsun demiş olabilir bütün yorumlara açığım.
Ama yüz versen astarını istemek falan ne mana anlamadım nereden nereye bağlamışsınız

benimde kardeşim beni kıskanır mesela sosyal medyalara açık resim koymamı istemez falan ne alakası var sapkınlıkla. korumacı sahiplenici tavır bu.

Oha eski sevgilin ensest nasil seviyordu ya...
Nasil ortaya çıktı
Olay ne anlatsana....
Kinuya gelirsek....abla bi kenarda soyle dursun,evlenince daha cok karisacak sana bu tip...hic su an puskurtuyirum diye düşünme evlenince fena olur....huzurun olmaz...evlilikte isler cok degisir

En son uyarma mevzusunda bi bağırış oldu ne olduğunu anlamadım. Niye bağırıyorsun dedim cevap alamadım. Ablası gülüyordu noldu dedim. ( Çünkü yol ortası kalabalık biryerde oldu insanlar bakıyor en sevmediğim şeydir. Yoksa sormazdım. ) Ablası "göğsüm açılmış ona bağırıyor eheheh" diye gülerek söylüyor. Ve 5 dk sonra yine aynı dikkatsizliği yaptı. Ben de bu olaydan sonra sinirlendim ve artık uyarma çünkt umurlarında değilsin dedim.
Bir çok kişi kıskanıyorsun demiş olabilir bütün yorumlara açığım.
Ama yüz versen astarını istemek falan ne mana anlamadım nereden nereye bağlamışsınız
Nisanlin da 7.24 ablasinin orasini burasini mi dikizliyor?...her an nasil fark edebiliyor?

Nisanlin da 7.24 ablasinin orasini burasini mi dikizliyor?...her an nasil fark edebiliyor?
Dikizlemek değilde gözünün önünde olunca görüyor mecburen. Benim sorun ettiğim şey artık dillendirmesinden rahatsızlık duyuyorum

Dediğiniz gibi evlenince daha fena oluyorlarsa ablasına bile böyle karışan bana neler yapmaz dimi

Yorumlarda çoğu kişi ablası karışcak tabi demiş, kimisi benimki yeğenlerine bile karışıyor demiş. E bizim hatunlarda pek meraklı kendisine karıştırmaya. Ben mi tuhafım anlamadımki. Hangi yönden bakarsam bakayım dertlere boğuldum

Oha eski sevgilin ensest nasil seviyordu ya...
Nasil ortaya çıktı
Olay ne anlatsana....
Kinuya gelirsek....abla bi kenarda soyle dursun,evlenince daha cok karisacak sana bu tip...hic su an puskurtuyirum diye düşünme evlenince fena olur....huzurun olmaz...evlilikte isler cok degisir
Bir işim vardı sosyal medya hesabına giriş yapmıştım aramaları karşıma çıkmıştı şok olmuştum. Oysa kurcalamıyordum tamamen tesadüfen gördüm.
Hiç bu konuyu dillendirmeden ilişkime son verdim. O hala sebebini bilmiyor, benim bildiğimi de bilmiyor.

Dikizlemek değilde gözünün önünde olunca görüyor mecburen. Benim sorun ettiğim şey artık dillendirmesinden rahatsızlık duyuyorum

Dediğiniz gibi evlenince daha fena oluyorlarsa ablasına bile böyle karışan bana neler yapmaz dimi

Yorumlarda çoğu kişi ablası karışcak tabi demiş, kimisi benimki yeğenlerine bile karışıyor demiş. E bizim hatunlarda pek meraklı kendisine karıştırmaya. Ben mi tuhafım anlamadımki. Hangi yönden bakarsam bakayım dertlere boğuldum
O zaten ayri konu....cogu kadin birileri onlari uyarsin da kim olursa olsun...yeter ki 'sahiplenilmis' hissetsinler....evciller ya...zaten baska turlu nasil fark edilcekler.....derin konular

Bence tamamen eski yaşantınızın bir travması benim de bir abim var ve evli aşırı kıskanç ve sahiplenicidir kendisi.Bekarken de öyleydi evlendi yine değişen bir şey yok sonuçta abi kendini korumak zorunda hissediyor kimse kardeşinin hata yapmasını üzülmesini başına bir şey gelmesini istemez bu aile bağıyla alakalı bir şey buna farklı gözle bakmak çok yanlış kesinlikle ben bunu kıskançlık olarak değerlendiriyorum bence kendinizi bir gözden gecirin

Çok doluyum yazacaklarım uzun olabilir, büyüklerimden, deneyimli ve gerçekten yardımcı olabilecek kişilerden yorumlar bekliyorum..

Öncelikle daha önce de konu açmıştım isteyen okuyabilir.

Aslında derdim görümcem değil, sorun nişanlım yahut bende. Buna yorumlarınızdan sonra karar vereceğim.

Nişanlımı da ailesini de gerçekten inanılmaz çok seviyorum fakat bizim en son nişanlımla bir tartışmamış oldu. Ablalarının kıyafetlerine karışma meselesine çok sinirlenmiştim. Daha doğrusu eğilip kalkmaları konusunda hep uyarıyordu fakat umursanmadığı için "artık bu durumu dillendirme çünkü onlar böyle rahatlar sen uyarsanda devam ediyorlar karışmaya hakkın yok, sen uyarmakla sadece oranı buranı gördüm demiş oluyorsun ve bu beni rahatsız ediyor" demiştim. Hatta sinirlendim haddimi aştım ve kimseye kocalık taslamaya kalkışma dedim. Neyse sonra bu meseleyi çözdük dediğini yapacağım karışmayacağım dedi.

Fakat duyduğum ve gözlemlediğim kadarıyla nişanlım hala bazı meselelerde haddini aşıyor. Ablasına mesaj gelse kim o ? Veya elinde telefonla görsün hemen kafa uzatıp bakmalar. İşin kötüsü tüm bunlar olurken ve hatta ben yokken yaşanan benim sinirimi bozacak olayları görümcemin ballandırarak anlatması. Bu beni herşeyden çok üzüyor. (Mesela halinden gayet hoşnut şekilde " ay x sana karışıyor tamamda bana niye karışıyor anlamadım ki ehehe" gibi söylemler )
Bu durumu çok yadırgıyorum çünkü birincisi bana göre abla kardeşlik ilişkisi böyle bir şey değil. İkincisi diğer ablasına değil sadece birine yapıyor bu sahiplenici tavırları.

Kıskanıyor muyum diye kendimi sorgulamaya başladım. Ablasını çok seviyorum, ama bu durumları gördükçe sinirimden kuduruyorum hislerimin tarifi yok. ( Kafamda birçok şeyi birleştirdim daha birsürü bu tarz ufak ufak şeyler var düşündükçe oha dediğim)

Diyeceğim şu ki işin içinden çıkamıyorum. Sorun bendeyse de nasıl aşacağım konusunda yardımlarınızı bekliyorum.
Yok eğer ben olsam ben de rahatsız olurdum diyorsanız bunu nişanlımla nasıl konuşup çözebilirim bu konuda yorumlarınıza ihtiyacım var

DÜZENLEME: Daha önce çok kısa süreli ilişkim olmuştu ve ensest ilişkiye ilgisi olduğunu öğrenmiştim ve sonlandırmıştım. Acaba yoksa bunun kuruntusunda mıyım :KK61:
Çoğu kişi kıskançlık demiş fakat ben kıskandığım insanlardan nefret eden bir yapıya sahibim. Görümceme karşı sevgimde asla bir değişiklik yok.
Bence daha önceki ilişkinin yansıması bu hareketler. Ben evli olmama rağmen kardeşim sorar hala abla kim adı abla ne demişler abla o kıyafet olmamış sanki diye
Yani ben bunda bir durum hiç görmedim ama bir önceki ilişlinde ensest olduğunu nasıl farkettin merak ettim

Eski ilişkinin ardında bıraktıkları korkular bunlar. Korkma. Bahsettiğin şey, çok uç. Öle herkesin düşünebileceği bişey değil. Nişanlının tavırları normal. Kimisi abartıyor işte. Senin yapman gereken, onların arasına girmemek. Karışmamak. Bu şekilde devâm edersen göze batarsın bi süre sonra. Hele ki kullandığın kelimelere çok çok dikkat et.

Bence daha önceki ilişkinin yansıması bu hareketler. Ben evli olmama rağmen kardeşim sorar hala abla kim adı abla ne demişler abla o kıyafet olmamış sanki diye
Yani ben bunda bir durum hiç görmedim ama bir önceki ilişlinde ensest olduğunu nasıl farkettin merak ettim
Önceki yorumumda yazdım.
Sanırım evet ben de böyle düşünüyorum onun etkisi kalmış olabilir bende. Nişanlımı bu konuda asla suçlamıyorum benim kendi içimdeki psikolojik sorunlar :(

Back
X