- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
Eskisi gibi değil şimdi, arada nadir yapıyo sadece..Evet birde böyle durumlar var. Abiyi/kardeşi başkasıyla paylaşamamak..
Şimdi düzeldi mi peki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eskisi gibi değil şimdi, arada nadir yapıyo sadece..Evet birde böyle durumlar var. Abiyi/kardeşi başkasıyla paylaşamamak..
Şimdi düzeldi mi peki?
Sabırlar diliyorum, gerçi anladığım kadarıyla zaten öylesiniz :)Eskisi gibi değil şimdi, arada nadir yapıyo sadece..
sen uyarmakla sadece oranı buranı gördüm demiş oluyorsun ve bu beni rahatsız ediyor" demiştim.
En son uyarma mevzusunda bi bağırış oldu ne olduğunu anlamadım. Niye bağırıyorsun dedim cevap alamadım. Ablası gülüyordu noldu dedim. ( Çünkü yol ortası kalabalık biryerde oldu insanlar bakıyor en sevmediğim şeydir. Yoksa sormazdım. ) Ablası "göğsüm açılmış ona bağırıyor eheheh" diye gülerek söylüyor. Ve 5 dk sonra yine aynı dikkatsizliği yaptı. Ben de bu olaydan sonra sinirlendim ve artık uyarma çünkt umurlarında değilsin dedim.Evet kıskanıyorsun. Ve Evet ablasına karışmasında sınırını zorlamışsın. O ablasına karışamayacaksa siz de nişanlınıza karışmayın o halde. Değil mi ama?
Senin bence orada sorun ettiğin ona karışıyor olması değil ablasının ''orasına burasına'' bakmış olması. Öz ablasına bile bakamayacak mı bu adam?
Ballandıra ballandıra bir anlatma yok, iki kardeşin birbirine karışması kadar normal olan ne var şu hayatta?
Valla insanlarla içli dışlı olsan dert, olmasan dert. Yüz versen astarını isterler vermesen aman ne burnu havada derler. Ne zormuş insanları anlamak.
Nisanlin da 7.24 ablasinin orasini burasini mi dikizliyor?...her an nasil fark edebiliyor?En son uyarma mevzusunda bi bağırış oldu ne olduğunu anlamadım. Niye bağırıyorsun dedim cevap alamadım. Ablası gülüyordu noldu dedim. ( Çünkü yol ortası kalabalık biryerde oldu insanlar bakıyor en sevmediğim şeydir. Yoksa sormazdım. ) Ablası "göğsüm açılmış ona bağırıyor eheheh" diye gülerek söylüyor. Ve 5 dk sonra yine aynı dikkatsizliği yaptı. Ben de bu olaydan sonra sinirlendim ve artık uyarma çünkt umurlarında değilsin dedim.
Bir çok kişi kıskanıyorsun demiş olabilir bütün yorumlara açığım.
Ama yüz versen astarını istemek falan ne mana anlamadım nereden nereye bağlamışsınız
Dikizlemek değilde gözünün önünde olunca görüyor mecburen. Benim sorun ettiğim şey artık dillendirmesinden rahatsızlık duyuyorumNisanlin da 7.24 ablasinin orasini burasini mi dikizliyor?...her an nasil fark edebiliyor?
Bir işim vardı sosyal medya hesabına giriş yapmıştım aramaları karşıma çıkmıştı şok olmuştum. Oysa kurcalamıyordum tamamen tesadüfen gördüm.Oha eski sevgilin ensest nasil seviyordu ya...
Nasil ortaya çıktı
Olay ne anlatsana....
Kinuya gelirsek....abla bi kenarda soyle dursun,evlenince daha cok karisacak sana bu tip...hic su an puskurtuyirum diye düşünme evlenince fena olur....huzurun olmaz...evlilikte isler cok degisir
O zaten ayri konu....cogu kadin birileri onlari uyarsin da kim olursa olsun...yeter ki 'sahiplenilmis' hissetsinler....evciller ya...zaten baska turlu nasil fark edilcekler.....derin konularDikizlemek değilde gözünün önünde olunca görüyor mecburen. Benim sorun ettiğim şey artık dillendirmesinden rahatsızlık duyuyorum
Dediğiniz gibi evlenince daha fena oluyorlarsa ablasına bile böyle karışan bana neler yapmaz dimi
Yorumlarda çoğu kişi ablası karışcak tabi demiş, kimisi benimki yeğenlerine bile karışıyor demiş. E bizim hatunlarda pek meraklı kendisine karıştırmaya. Ben mi tuhafım anlamadımki. Hangi yönden bakarsam bakayım dertlere boğuldum
Bence daha önceki ilişkinin yansıması bu hareketler. Ben evli olmama rağmen kardeşim sorar hala abla kim adı abla ne demişler abla o kıyafet olmamış sanki diyeÇok doluyum yazacaklarım uzun olabilir, büyüklerimden, deneyimli ve gerçekten yardımcı olabilecek kişilerden yorumlar bekliyorum..
Öncelikle daha önce de konu açmıştım isteyen okuyabilir.
Aslında derdim görümcem değil, sorun nişanlım yahut bende. Buna yorumlarınızdan sonra karar vereceğim.
Nişanlımı da ailesini de gerçekten inanılmaz çok seviyorum fakat bizim en son nişanlımla bir tartışmamış oldu. Ablalarının kıyafetlerine karışma meselesine çok sinirlenmiştim. Daha doğrusu eğilip kalkmaları konusunda hep uyarıyordu fakat umursanmadığı için "artık bu durumu dillendirme çünkü onlar böyle rahatlar sen uyarsanda devam ediyorlar karışmaya hakkın yok, sen uyarmakla sadece oranı buranı gördüm demiş oluyorsun ve bu beni rahatsız ediyor" demiştim. Hatta sinirlendim haddimi aştım ve kimseye kocalık taslamaya kalkışma dedim. Neyse sonra bu meseleyi çözdük dediğini yapacağım karışmayacağım dedi.
Fakat duyduğum ve gözlemlediğim kadarıyla nişanlım hala bazı meselelerde haddini aşıyor. Ablasına mesaj gelse kim o ? Veya elinde telefonla görsün hemen kafa uzatıp bakmalar. İşin kötüsü tüm bunlar olurken ve hatta ben yokken yaşanan benim sinirimi bozacak olayları görümcemin ballandırarak anlatması. Bu beni herşeyden çok üzüyor. (Mesela halinden gayet hoşnut şekilde " ay x sana karışıyor tamamda bana niye karışıyor anlamadım ki ehehe" gibi söylemler )
Bu durumu çok yadırgıyorum çünkü birincisi bana göre abla kardeşlik ilişkisi böyle bir şey değil. İkincisi diğer ablasına değil sadece birine yapıyor bu sahiplenici tavırları.
Kıskanıyor muyum diye kendimi sorgulamaya başladım. Ablasını çok seviyorum, ama bu durumları gördükçe sinirimden kuduruyorum hislerimin tarifi yok. ( Kafamda birçok şeyi birleştirdim daha birsürü bu tarz ufak ufak şeyler var düşündükçe oha dediğim)
Diyeceğim şu ki işin içinden çıkamıyorum. Sorun bendeyse de nasıl aşacağım konusunda yardımlarınızı bekliyorum.
Yok eğer ben olsam ben de rahatsız olurdum diyorsanız bunu nişanlımla nasıl konuşup çözebilirim bu konuda yorumlarınıza ihtiyacım var
DÜZENLEME: Daha önce çok kısa süreli ilişkim olmuştu ve ensest ilişkiye ilgisi olduğunu öğrenmiştim ve sonlandırmıştım. Acaba yoksa bunun kuruntusunda mıyım
Çoğu kişi kıskançlık demiş fakat ben kıskandığım insanlardan nefret eden bir yapıya sahibim. Görümceme karşı sevgimde asla bir değişiklik yok.
Önceki yorumumda yazdım.Bence daha önceki ilişkinin yansıması bu hareketler. Ben evli olmama rağmen kardeşim sorar hala abla kim adı abla ne demişler abla o kıyafet olmamış sanki diye
Yani ben bunda bir durum hiç görmedim ama bir önceki ilişlinde ensest olduğunu nasıl farkettin merak ettim