Yine görümce yine mevzu...

melekaltinn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2016
74
39
3
34
Kızlar dün görümce olayıyla ilgili yazı yazmıştım yarın istemem olacak. Benden nefret eden bana hiçbir şeyi layık görmeyen müstakbel görümceme ailesi görev vermiş çikolatayı yaptıracakmış çiçekleri seçecekmiş. Bunu duyunca kan beynime sıcradı çünkü tanıyorum onu asla iyi bir şey yapmaz benim için.
Sevdiğimle tartıştık oda ablasının fesat ve kıskanç olduğunu bilmesine ragmen alt tarafı çiçek, çikolata. Bu gerçek sen misin? Hani bir kuru ekmek küçük bir ev sözlerin diyerek bana paragöz olduğumu ima etti resmen :kızgın: Sinirden deliye döndüm bunca yıl beni tanımamış gibi. Ayrıca tatlı heyecanlar bunlar ne var süsletilmiş çikolata almasını istediysem :( Amaaa olur mu istemede kuru çikolata alınırmış süs filan olmazmış öyle denmiş ! :KK47:
Beni hiç tanımamış gibi davrandı sizce ne yapmalıyım. Her şeyde bu kız olacaksa ben nasıl yuva kuracağim? Akıl verin.

İstemeye gelirken bana vereceğin çiçeği çikolatayı da kendin seçemiyorsan isteme işini erteleyelim deseydin. :tokat:
Çok şükür benimle aynı düşünen kişiler varmış. Ya bi insan nasıl kendi beğendiği şeyi değilde ablasının beğendiği şeyi getirir. Böyle özel bir günde bu kadar pintilik pes. Ama paragöz olan benim arkadaşım onlara göre:skandal:

Ya daha isteme yeni olacak ? Daha bu evrede ne yaşadınız ki eşinin ablası ile ?

Aranızda ne var bilmiyorum ama eğer bile isteye , sana değer verilmediği gibi absürd bir ispat için bir çiçek ve çikolata seçerse de bu onun ayıbı olur .

Umursama bu kadar .

Önemli olan işin maddiyatı değilki, gelen çiçeğin çikolatanın şekli şemali duruşu verilen değeri gösteriyor bence. O yüzden ablasının seçmesi ve erkek arkadaşınızında bunu yanlış anlaması ikiside ayrı ayrı büyük saçmalık.Bence ne söylemek istediğinizi sakince açıklayarak anlatın. Bu tarz şeyler verilen değeri gösterilen itibarı ortaya koyar. Benim sevgilim en iyisine layık derler mesela öyle bi kelime var.Bundan haberi yok galiba sizinkilerin. Ben seni haksız bulmadım açıkcası. Sevgilin yanlış anlamış.

Ya daha isteme yeni olacak ? Daha bu evrede ne yaşadınız ki eşinin ablası ile ?

Aranızda ne var bilmiyorum ama eğer bile isteye , sana değer verilmediği gibi absürd bir ispat için bir çiçek ve çikolata seçerse de bu onun ayıbı olur .

Umursama bu kadar .
Dünkü açtığım konuda anlattım onunla ilgili sıkıntılarımı hatta onlar çeyreği bile değil:( Kavga ettik isteme öncesi aramız bozuldu gerçekten her türlü bu kızın girdiği olaylar beni üzüyor.

Çok şükür benimle aynı düşünen kişiler varmış. Ya bi insan nasıl kendi beğendiği şeyi değilde ablasının beğendiği şeyi getirir. Böyle özel bir günde bu kadar pintilik pes. Ama paragöz olan benim arkadaşım onlara göre:skandal:
Bunun paragözlükle alakası yok inan, kendi zevkine göre seçmesi gerek, özel bir gün özel bir davet çünkü.
He parası mı yok? alsın sıradan bir çikolata bi kurdela bir uğur böcekli sticker, süslesin kutusunu çok mu zor yani.
Zerre ince düşünce yok evleneceğin şahısta.
Tepkilerini şimdiden gizlersen, aman tamda isteme üstü olay olmasın dersen çok içinde kalır heves ettiklerin.

Bunun paragözlükle alakası yok inan, kendi zevkine göre seçmesi gerek, özel bir gün özel bir davet çünkü.
He parası mı yok? alsın sıradan bir çikolata bi kurdela bir uğur böcekli sticker, süslesin kutusunu çok mu zor yani.
Zerre ince düşünce yok evleneceğin şahısta.
Tepkilerini şimdiden gizlersen, aman tamda isteme üstü olay olmasın dersen çok içinde kalır heves ettiklerin.
Daha şmdiden her şey içimde heves gibi kalacak tahmin edebiliyorum. Parasızlıktan değil umursamamazlıktan her seyi herkes ayagına getirecek beyfendinin. Bide ailesi kızının beni sevmediğini bile bile niye ona seçtirir ki anlamıyorum ben.

Benim bildiğim çiçek çikolata süssüz değil en süslülerinden olur ki bir nevi onlar da verilen özeni temsil eder. Sadece maddi değil manevi olarak da verilen değer önemli böyle bir günde. Iliskiniz ne kadar gorumcenizi ne kadar tanıyorsunuz bilmiyorum ama mutlu olmanız gereken en güzel günlerinizin birini kendinize zehir etmeyin. Ya görmezden gelin ya da sevgilinize usulünce anlatmaya calisin ben o cicegi cikolatayi senin sectigin senin zevkin olan birsey olarak kabul etmek istiyorum diye. Kardesin secmesin gibi cümleler degil de senin secmeni istiyorum gibi.

Sen şimdi buna takılma haklısın ama gerginlik yaratma. Gelen çikolataya göre sözlüne atar yaparsın. Hem onunda iç yüzünü görmüş olursun.söz nişan dönemindede aileyi yakından tanıma şansın daha çok olacak. Bekle bakalım.

İsteme gününü gerçekten merak ediyorum buraya kesinlikle yaz:) bu arada sen haklisin ama erkekler bu tür incelikleri çok önemsemez ne yazıkki.s en dile getirince de saçma bulurlar yapacak bisey yok maalesef...

Sen şimdi buna takılma haklısın ama gerginlik yaratma. Gelen çikolataya göre sözlüne atar yaparsın. Hem onunda iç yüzünü görmüş olursun.söz nişan dönemindede aileyi yakından tanıma şansın daha çok olacak. Bekle bakalım.
İnanın çok zorlanıyorum . Allahım her şeyi bana yapmayı fazla israf olarak görüyorlar değer vermemenin ölçütü yok bu ailede.

İsteme gününü gerçekten merak ediyorum buraya kesinlikle yaz:) bu arada sen haklisin ama erkekler bu tür incelikleri çok önemsemez ne yazıkki.s en dile getirince de saçma bulurlar yapacak bisey yok maalesef...
Yazarım elbette vallahi birde küstü süsletmiyomusunuz diye çıkışınca o söz günü olacakmış ablam öyle dedi dedi:D

Benim bildiğim çiçek çikolata süssüz değil en süslülerinden olur ki bir nevi onlar da verilen özeni temsil eder. Sadece maddi değil manevi olarak da verilen değer önemli böyle bir günde. Iliskiniz ne kadar gorumcenizi ne kadar tanıyorsunuz bilmiyorum ama mutlu olmanız gereken en güzel günlerinizin birini kendinize zehir etmeyin. Ya görmezden gelin ya da sevgilinize usulünce anlatmaya calisin ben o cicegi cikolatayi senin sectigin senin zevkin olan birsey olarak kabul etmek istiyorum diye. Kardesin secmesin gibi cümleler degil de senin secmeni istiyorum gibi.
Eğer vaktiniz var ise önceki konumu okur musunuz? inanın böyle tatlı cümleler kuramam o kadar sinir oluyorum:)

bunlar özel şeyler.. hani ablası gider yardımcı olur ama sevgilinizin olaydan tamamen soyutlanması saçma..
sevgiliniz ana karakter abla yancı olarak gidebilir çiçekciye çikolatacıya..

bunlar özel şeyler.. hani ablası gider yardımcı olur ama sevgilinizin olaydan tamamen soyutlanması saçma..
sevgiliniz ana karakter abla yancı olarak gidebilir çiçekciye çikolatacıya..
Keşke öyle olsa . Evlenme teklifi günümüde berbat etmişti bu kız her şeyi bozuyor. Çk merak ediyorum alacağı şeyi.

Kızlar dün görümce olayıyla ilgili yazı yazmıştım yarın istemem olacak. Benden nefret eden bana hiçbir şeyi layık görmeyen müstakbel görümceme ailesi görev vermiş çikolatayı yaptıracakmış çiçekleri seçecekmiş. Bunu duyunca kan beynime sıcradı çünkü tanıyorum onu asla iyi bir şey yapmaz benim için.
Sevdiğimle tartıştık oda ablasının fesat ve kıskanç olduğunu bilmesine ragmen alt tarafı çiçek, çikolata. Bu gerçek sen misin? Hani bir kuru ekmek küçük bir ev sözlerin diyerek bana paragöz olduğumu ima etti resmen :kızgın: Sinirden deliye döndüm bunca yıl beni tanımamış gibi. Ayrıca tatlı heyecanlar bunlar ne var süsletilmiş çikolata almasını istediysem :KK43: Amaaa olur mu istemede kuru çikolata alınırmış süs filan olmazmış öyle denmiş ! :KK47:
Beni hiç tanımamış gibi davrandı sizce ne yapmalıyım. Her şeyde bu kız olacaksa ben nasıl yuva kuracağim? Akıl verin.
Eğer söz konusu nişan olsaydı sana haklisin derdim ama istemede gelin seçmez gelen çikolatayı çiçeği. Damadın ailesi seçer getirir. Hatta normalde çikolata değil lokum yaptırılır. Çikolata nişanda yaptırılır. Ama sözde de çikolata yaptirmak son yıllarda moda oldu. Yine ayrıca çikolatanın kendisi değil gondolun süslenir ama yine son yıllarda çikolatanın kendisini de seçmek moda oldu. Gerçi ben de isteme çikolata sini ve çiçeğini kendim secmistim ama yine de sen bu olayı çok büyütme bence.

Back
X