Yine gorumcem

Bence gorumcenize söyleyin buraya o açsın konuyu. Üyelerin yorumlarından etkilenir de vazgeçer belki.
Daha once acmistim bunla ilgili konu hatta bir uye gorumcene okut dedi aksam yaninda actim okudum yazdiklarimi cevaplarida sen oku dedim bakmadi bile kimse beni anlamiyo benim aklim yokmu kotu olsa ben niye devam edeyim dedi okumadi inan bende aklin olsa zaten herkesin karsi oldugu seyin pesinde inatla kosmazsin dedim ve bazilarini okudim genelde insanlarin ne dedigini soyledim ama yok dinlemiyo bile

eşiniz şu an çok büyük konuşuyor ancak en ufak bir şeyde kardeşine koşacak yine.insan kanından vazgeçebilir mi? ama siz gerçekten çok arada kaldınız off benim içim daraldı vallahi.
Ahh bide beni sor benimde daraldi artik valla aksam esimle konuscam acik acik sabah yine agzini aradim ya kacarsa diye akli varsa kacmasin ama sonrasinda ne yapar bilemiyorum

Eşinizin ağzını aramayın direkt söyleyin.
Sonra başınıza patlayacak.
Görümceniz sizle paylaşmasaydı keşke, eşinizden saklanamanızın doğru olmayacağını tahmin etmesi gerekir.
Karı koca arasında sır sokan insanlara kızıyorum.

Aile tamamen haksız diyemicem. Hepimiz evlat büyütüyoruz.
Soyunu sopunu ailesini bilmeden görmeden evladını evlendirmek istemiyorlar. Makul karşılıyorum. Ama öte yandan 4 yıldır arkadaşlık eden bir çift de söz konusu. 24 yaşına da gelmiş. Bir yerden sonra da kararı gençlere bırakmak gerekiyor sanırım. Gerçekten zor bir durum. Ben cesaret edemezdim.

Bunu sana söylediği zaman abisinin duyacağını biliyordur. Sen mecbur söyleyeceksin. Belki de söylemeni istiyor. Bak kardeşim kaçacak babamı ikna eder belki abim diye düşünüyor olabilir. Kesinlikle eşine söyle. Bir cahillik yapmasın.

Bu isin faturasi size kesilecek muhtemelen. Cok yanlis yapmissiniz tanistirarak,kacacak vs diyerek. Simdi olan olunca sizin haberinizin oldugunu anlayacaktir aile

Bayanlar herkese yorumlari icin tskkur ederim suna aciklik getirmek istiyorum cocukla gorumcemi tanistiran ben degilim onlar arkadasliga basladiktan 2sene sonra neredeyse benim haberim oldu ben sadece gorumcem abime soyle biri var bilsin ve tanismalarini istiyorum deyince ben esime soyleyerek cocukla bir gorusmesini istedim sadece yani gorumcemle cocugun arasini yapan ben degilim hatta ogrendikten sonra cok kizdim nedediysem vaz geciremedim ..simdi buyuk gorumcemi ariycam ve durumu ona anlaticam abisini aramasinida soyliycem aksamda esimle konusucam durumu iletecegim .gorumcem bana cok kizacak birdaha hic biseyini paylasmayacak biliyorum ama onun iyiligi ve hata yapmamasi icin mecbur soyleyecegim abisine dua edin nolur hakkinda hayirlisi onun diye..

Malesef ama inanin onu dusundukleri icin yapiyolar ailesi yok burda yarin ben gidiyorum deyip cekip giderse ortada birakirsa diye endiseleniyolar sirf bu yuzden bende fazla dahil olmamaya calisiyorum artik cunki ilerde suclanmak istemiyorum
Ben olsam bende bir suriyeli ile evliligine karsi cikardim fakat sadece karsi cikardim.
Yani bir ailede kadinin akli yokta babanin abinin akli cokmuscasina onlarin dedigi son sozdur olayina karsiyim.
Babam tamam annem tamam ama abim kim olarak son sozu soyluuor.sadece erkek oldugu icin...peh

Laf arasinda soyledim kaca bilir diye az once guncelledim yaziyi bakiniz
Laf arasında olmaz esinize acin konuyu net bi sekilde . Çünkü ilerde gercekler ortaya çıkınca aile sizi suçlar sen söyleseydin böyle olmazdı vs diye. Ayrıca abisi siler asla konuşmaz demiştiniz kardeşini silebilen eşini de siler

Back
X