yine hakaretler yine beddualar

zanaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2016
1.930
1.018
63
Yine zana yine ex kocayla sorunlar
Biliyorum biktiniz konularimdan lutfen hakkinizi helal edin..sizinle paylamaya cozum yolu bulmaya ihtiyacim var...
Maddi olarak bu adama mecburen bagimliyim bu sebeple muhatap oluyorum oda firsattan istifafe bazen iyi koca rolunde oybuyor bazende can dusmani rolunde biktim bu adamin gelgitlerinden.
Dun sozde bi yasadigimiz yere geldi hem cocugun okul kaydini yapicak hemde kendi islerini halledicekti..adam ikindi vakti geldi tabi bankaya yetisemedigi icin cocugun kaydini yapamadi ilk defa cocugu icin birsey yapacakti..tabi yine beni sucluyor bu isler birgun onceden degil gunler onceden planlanirmis..bende kizdim senin izin gununu nerden bileyim bir aydir konumuz kizin okul kaydi kendini ayarlasaydin dedim haksiz miyim?

Bu konu kapandi tabi hicbir faydasi dokunmadi..is yerimi bir sahipleniyor sanki aylardir ayri olan buz degilmisiz bizi terk eden i degilmis gibi yine iyi adam rolunde adeta melek...
Aksam kizina birkac ihtitacini aldi ve okul kayit parasini verdi tabi diger masraflari bana yukluyor benim etim be budum ne daha yeni kucuk bir yer acmisim ordan kazandigim ancak temel ihtiyaclarimiza yetiyor.tabi adamin umrubdami zaten terk etmis hicbir mecburiyeti kalmamis gibi..adamla muhatap olmamak icin tedbir nafakasi icin basvurmustum eline tebligat gitmis deliye donmus..bundan sonra sade bir ay para alabilirsin benden bende baskalari gibi odemicem sana verdigim paralar haram olsun diyor verdigi paralarda bana actigi borclarin odemesiydi bide dun kizinin okul kaydi icin verdigi uc kurus para haram ediyor onuda insallah dogum cikamazsin diyor..

Bana sahip cikmadin ciksaydin boyle olmazdi diyor ben bu adamla nasil basedicem Allah askina akil verin

Ben hiç anlamadım,maddi olarak bağımlıyım diosun ex kocana ,ama üç beş kuruş veriyo gerisini ben yapıom diosun.zaten gebelik takvimini görünce şok oldum o ayrı konu....kısaca hayırlısı be canım,ömrü billah çekecen bu adamı yapcak bişe yok...

Z zanaaa bu para işi aranızda oldukça bu adam için çok konu açacak gibisin .

Senide anlıyorum , üstelemesen aramasan çocuk masraf o şu bu ...

Bilemedim ya ... Allah işlerini rast getirsin yeni işinde de şununla muhatab olma bari

Daha bir iki aydird ise basladigim icin tam olarak masraflari ustlenecek durumda degilim oldukca sorunlu bi donemden geciyorum onun verdigi birazda ben ustune katip gecinmeye calisiyoruz.adama dogacok cocugun ustunu basini dusunuyor musun diyorum ben niye dusuneyim sen dusun diyor..

Birde isine geldimi cok iyi iyi adam rolu oynar

Bu adamla muhatap olmamak icin bu isi kurdum..herkes sasiriyor neden bu donemde is kurdun nasil ustesinden geliyorsun diyorlar ama yapcak birsey yok baska turlu bu adamdan kurtulamam ki.

Resmen bataklik gibi ben kurtulmak istedikce dibe cekiyor beni

Yaw bacım yanlış anlama bu adam sonradan böyle olmamıştır.baştan bellidir az çok ne olduğu,bu adama niye 2.çocuğu yapıosun hayatı iyice zorlaştırıosun kendine...erkeklere bişe olmaz,o gününü gün eder sıkıntıları sen çekersin...tabiki bebeğin için asla pişman olmazsın yaptığına,ama sanki önlemmi alsaydın bilemedim.nyse kader diyelim geçelim , olur gider herşey ama bu adamla ömür boyu muaatab olcak olmak en kötüsü.nysr Allah yardımcın olsun...

Kismen belliydi ama ayrildiktan sonra iyice cirkinlesti..
Tabi bende degistim onceleri daha ilimliydim ona karsi herseyi iylikle cozmeye calisiyordum bende biraz dislerimi gosterince iyice bozdu kendini..

kizimin kardesi olsun istedim baba sorumsz

ben bunları okudukça erkeklerden nefret eder oldum. Allah'ından bulsun ya

ben bunları okudukça erkeklerden nefret eder oldum. Allah'ından bulsun ya

Nefret edilmeyecek gibi degilki bide kendini adam yerine koyar benim yaptigim iylikleri kimse yapmaz diyor..neymis adamlar nafaka odememis bu benim uzerime olan borcu oduyormus ki borcunda sebebi kendisi

Nefret edilmeyecek gibi degilki bide kendini adam yerine koyar benim yaptigim iylikleri kimse yapmaz diyor..neymis adamlar nafaka odememis bu benim uzerime olan borcu oduyormus ki borcunda sebebi kendisi
ay bırak valla ya sen bir an önce bu adamla alakayı kes lütfen kendini düşün. adamın ruh sağlığını bozar ya kendinize yazık etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…