Ben hiç anlamadım,maddi olarak bağımlıyım diosun ex kocana ,ama üç beş kuruş veriyo gerisini ben yapıom diosun.zaten gebelik takvimini görünce şok oldum o ayrı konu....kısaca hayırlısı be canım,ömrü billah çekecen bu adamı yapcak bişe yok...
Geberir gider inşallah köpek sen de parasına konarsın
Yaw bacım yanlış anlama bu adam sonradan böyle olmamıştır.baştan bellidir az çok ne olduğu,bu adama niye 2.çocuğu yapıosun hayatı iyice zorlaştırıosun kendine...erkeklere bişe olmaz,o gününü gün eder sıkıntıları sen çekersin...tabiki bebeğin için asla pişman olmazsın yaptığına,ama sanki önlemmi alsaydın bilemedim.nyse kader diyelim geçelim , olur gider herşey ama bu adamla ömür boyu muaatab olcak olmak en kötüsü.nysr Allah yardımcın olsun...Daha bir iki aydird ise basladigim icin tam olarak masraflari ustlenecek durumda degilim oldukca sorunlu bi donemden geciyorum onun verdigi birazda ben ustune katip gecinmeye calisiyoruz.adama dogacok cocugun ustunu basini dusunuyor musun diyorum ben niye dusuneyim sen dusun diyor..
Birde isine geldimi cok iyi iyi adam rolu oynar
Yaw bacım yanlış anlama bu adam sonradan böyle olmamıştır.baştan bellidir az çok ne olduğu,bu adama niye 2.çocuğu yapıosun hayatı iyice zorlaştırıosun kendine...erkeklere bişe olmaz,o gününü gün eder sıkıntıları sen çekersin...tabiki bebeğin için asla pişman olmazsın yaptığına,ama sanki önlemmi alsaydın bilemedim.nyse kader diyelim geçelim , olur gider herşey ama bu adamla ömür boyu muaatab olcak olmak en kötüsü.nysr Allah yardımcın olsun...
ben bunları okudukça erkeklerden nefret eder oldum. Allah'ından bulsun ya
ay bırak valla ya sen bir an önce bu adamla alakayı kes lütfen kendini düşün. adamın ruh sağlığını bozar ya kendinize yazık etmeyinNefret edilmeyecek gibi degilki bide kendini adam yerine koyar benim yaptigim iylikleri kimse yapmaz diyor..neymis adamlar nafaka odememis bu benim uzerime olan borcu oduyormus ki borcunda sebebi kendisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?