Yine hamile değilimm :(

ffiancee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2011
43
11
98
Ankara
Merhaba arkadaşlar, 2 yıllık evliyim ve 3-4 aydır bebek için uğraşıyoruz ama malesef...
Eşimle sadece prezervatif ile korunduk yani hap falan içmedim. Ayrıca ikimizinde durumu tıbbi olarak normal. Kontrollerimizi yaptırdık ama niye beceremiyoruz biz bu işi bilmiyorum. Çok mutsuzum. Bugün adetime yaklaşık 5 gün var. Test yaptım ve sonuç negatifff

Aslında birşey danışmak istiyorum. Bayramdan sonra tatile çıkacağız. ve ben de 1 ağustos gibi regli olmayı bekliyorum. Kısacası reglimi ertelemek için premalut diye bir ilaç var onu alacağım. Ama kafamda şüphe var...??
Ne yapsam bilemiyorum.:2:

Cevap için çok teşekkür ederim. Bazı forumlarda adete 4-5 gün kala idrar testinin sonuç verdiğini okudum. O nedenle ümitsizdim.. Beklemeli miyim yani??

Kesinlikle bekle icme gec yumurtluyo olabilirsin adet gecikmenden sonra test yp ayrica 1 hafta gecince testte cikiyor kesin olarak..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Peki. Eğer adet olmaya başlarsam hapı içeyim mi?

Benim adetim 10 gn geçti öyle öğrendim hamile oldumu daha önce negatf çıkmıştı smdi 5 aylik hamileyim bu islere güven olmaz hemen hap kullanma tatile gdersen orda adet olck olrsnda tampon kullablrsn

sakın ilaç kullanma canım
bekle önce adetini
gecikirse test yap
gelirse de tampon kullan
kimisinde erken kimisinde geç gösterir bu döllenmeyle alakalı
yada kanına baktır kan kesin sonuç
ama sakın biz bu işi beceremiyoruz olmuyor falan deme
ben tam 2 sene bekledim
neler denedim olmadı
rabbim hayırlı gördüğü zaman verecek sana
şimdi senin meleğin henüz seçilmedi öyle düşün lütfen

Kizlar 4 haftalik hamileymisim :) kan testi ile cikti sonuc. Idrar testinde cikmamisti bir hafta once bugun yaptim o da pozitif. Cok mutluyum insallah saglikla bebeslerime kavusurum. Simdilik 1 mi 2 mi bilmiyorum ama cift yumurta ikizi bi kiz bi erkek cok istiyorum.. :) Allah isteyen herkese nasip etsin insallahhh :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…