- 4 Ağustos 2010
- 757
- 1.112
- 313
- Konu Sahibi sylvia_plath
-
Bu saate kadar uyuyamadım yine. üzüntüden. uzun bir süredir bebek istiyorum, en sonunda oldu, onu da iki aylıkken kaybettim, kalbi durdu. hayatımın en büyük travmasiydi.
Ama ben zaten hassasım, mutsuzum bu sebepten. görümce hamile kaldığında üç haftalıkken kayinvalidem hemen bana gelip "x hamile. darısı sana" dedi kenara çekildi. şimdi elti üç haftalık hamile ve yine aynısını yaptı. ablam hamile olduğunda üç ay olana kadar diyemedi bana, derken bile sanki suçlu gibi söyledi.
Tamam insanlar sevincini paylaşmak ister ama ben cidden sevinç paylaşilacak durumda ve psikolojide değilim. bana da yazık değil mi? çok yorgun, üzgün, mutsuz hissediyorum.
Bu saate kadar uyuyamadım yine. üzüntüden. uzun bir süredir bebek istiyorum, en sonunda oldu, onu da iki aylıkken kaybettim, kalbi durdu. hayatımın en büyük travmasiydi.
Ama ben zaten hassasım, mutsuzum bu sebepten. görümce hamile kaldığında üç haftalıkken kayinvalidem hemen bana gelip "x hamile. darısı sana" dedi kenara çekildi. şimdi elti üç haftalık hamile ve yine aynısını yaptı. ablam hamile olduğunda üç ay olana kadar diyemedi bana, derken bile sanki suçlu gibi söyledi.
Tamam insanlar sevincini paylaşmak ister ama ben cidden sevinç paylaşilacak durumda ve psikolojide değilim. bana da yazık değil mi? çok yorgun, üzgün, mutsuz hissediyorum.
canım oyle dusunme olurmusenın hakkında fesatlık dusunenelre bıle ınat kendı ıcınde hep guclu ol sonucta rabbım ol derse olucak ınsanların ne dusundugunu hıc umursama bılıyorum bazı seyler karakter meselesı yenılebılrsın zaaflarına ama hep kendı kendını motıve et rabbım oncelıkle hayırlısını versın de hepmızı bebegımız yavrumuz olsun ıstıyoruz bende dahıl ama 4 aylık yavrumu kaybedınce anladımkı herseyın hayırlısı rabbım bızden daha ıyı bılıyo herseyı sen sadece ıste ama hayırlısnı ısteyerek dua et olurmu kımsyıde dusunup onun oldu benım neden olmuyo deyıp ıcınden gecırmemeye calısBu saate kadar uyuyamadım yine. üzüntüden. uzun bir süredir bebek istiyorum, en sonunda oldu, onu da iki aylıkken kaybettim, kalbi durdu. hayatımın en büyük travmasiydi.
Tamam insanlar sevincini paylaşmak ister ama ben cidden sevinç paylaşilacak durumda ve psikolojide değilim. bana da yazık değil mi? çok yorgun, üzgün, mutsuhissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?