Yine hamileyim :(

Diyetisyenanne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2017
219
486
33
Bebeğim henüz çok küçük daha yeni beş aylık olacak ve ben şüphelenip az önce test yaptım kopkoyu ikinci çizgi çıktı. Spiral taktırmış tim... Bu bebeğe henüz hiç hazır değiliz çok kötüyüm aldırmayı düşünüyorum bir taraftan da hiç istemiyorum aldırmayı çok mutsuzum. Hem maddi hem manevi anlamda hazır değiliz bu bebeğe :(

Benimde öyle oldu kaymış ria hamile kaldım .
Kızım 12aylıktı .
Çok ağladım hazır değildim ne maddi ne manevi .
Aldırmadım iyi ki doğdu şimdi eşim ile ayrıyız bana destek yanımda uyuyor hep iyi ki var rabbim bana bağışlasın diye dua ediyorum .
Çocuklarım olmasaydı yaşamayı göze alamazdım.
Aldırmayın lütfen Allah veriyor onun rızkını .
Ben hiç daralmadım.

Siz onleminizi almışsınız, buna rağmen Allah vermiş. Rızkını da verecektir. Inşallah çok uslu kolay bebekler olur ikisi de, birlikte birbirleriyle sizi uzmeden büyürler. Eminim büyük şok olmuştur ama kötü dusunmeyin, herseyin iyi olmasi için bol bol dua edin
Kızım çok uslu bir bebek zaten ama ailem yanımda değil eşimin işi sıkıntılı ne olacağı belli değil. Ben de çalışmıyorum şu anda. Çok büyük şok oldu evet. Hiç beklemiyordum... Teşekkür ederim mesajınız için.

Burası karışır...
Ben henüz hormonlar vs sebebiyle düşüncelerinizin henüz sağlıklı olmadığını tahmin ediyorum.
Neden karissin ki kötü bir şey mi söyledim. Koşa koşa bebeğimi aldırmaya gitmeyeceğim zaten oldukça zor ve üzücü bir karar benim için...
Aldırma kısmına hiç girmiyorum bence cinayet
Doğunca acayip iyi anlaşacaklar. Benim araları bi bucuk yas baya bildiğin kanka oldular. İmkan varsa bi yardımcı bulun.
Bence de oldukça kötü bir durum nasıl yaparım yapabilir miyim bilmiyorum fakat mantıklı düşünmeye çalışınca sartlarim hiç uygun değil. Şu an ben çalışmıyorum eşim yeni iş kurdu ve ne olacağı belli değil. Ailem yanımda değil. Ne bileyim çok zor olacak benim için.

Benimde öyle oldu kaymış ria hamile kaldım .
Kızım 12aylıktı .
Çok ağladım hazır değildim ne maddi ne manevi .
Aldırmadım iyi ki doğdu şimdi eşim ile ayrıyız bana destek yanımda uyuyor hep iyi ki var rabbim bana bağışlasın diye dua ediyorum .
Çocuklarım olmasaydı yaşamayı göze alamazdım.
Aldırmayın lütfen Allah veriyor onun rızkını .
Ben hiç daralmadım.

Allah size bağışlasın. Bilemiyorum belki biraz zamana ihtiyacım var düşünmek için. Şu an o kadar yeni ki bu fikre alisamiyorum

Bebeğim henüz çok küçük daha yeni beş aylık olacak ve ben şüphelenip az önce test yaptım kopkoyu ikinci çizgi çıktı. Spiral taktırmış tim... Bu bebeğe henüz hiç hazır değiliz çok kötüyüm aldırmayı düşünüyorum bir taraftan da hiç istemiyorum aldırmayı çok mutsuzum. Hem maddi hem manevi anlamda hazır değiliz bu bebeğe :KK43:
Bende spiralle hamile kalmistim ama dusuk olmustu.Korunmaniza ragmen kalmissiniz.Hakkinizda hayirlisi olsun .

benimde bebeğiim 7 aylıktı öğrendiğimde çok üzülmüştüm ama hiç aldırmayı düşünmedim sizde yapmayın lütfen şimdi küçüğüm 3 yaşında evet çok zordu ama iyiki olmuş abisiyle oynuyorlar çok seviyorlar 3 çocuk hep fazla bulurdum ama kısmetimde varmış lütfen şimdi duygularınızı o kadar iyi anlıyorum ki bu günler geçince kendinize kızacaksınız

Allahın verdiği canı ancak Allah alir . Siz alamazsınız . Alırsanız bile bu vicdan azabı olarak size döner . Bir tanidigim aynı hatayı yaptı yıllarca ruyasnda aglayan bebeğini görüyordu .
Biraz daha mantıklı düşünün . 2 çocuk kardeş kardeş büyüyecek ler . Ablalarim abilerim var ama Benle kardeşim arasında 1 buçuk yaş var . Kim sorsa hayatımda herkes olmadan yaşarım ama kardeşimsiz asla derim . Hem arkadaşim hem yoldaşım hem kardeşim o . Hiç bir arkadaşa ihtiyacım olmaz kimseye de eyvallahm yok çünkü benim kardeşim var . İki kız kardeş en büyük destegiz biz birbirimize . İnşallah daha sakin bı sekikde düşünür bu karardan vazgeçersin

Ve ayrıca ne büyük ne acı bir durumdur . Bir derdim var kısmına tıkladım alt alta iki konu duruyor şu an .
Biri sizin konunuz : yine hamileyim :(
Biri de başkasının : biz hiç evlat sahibi olamayacak miyiz :(

İnanın bebekleriniz yan yana durunca beraber el ele gezince bugünü gülümseyerek hatırlayacaksınız iyi ki o hatayı yapmadım diyeceksiniz

Back
X