• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine hayal kırıklığı

ondan da eski kız arkadaşı için ayrılmış. inanabiliyor musunuz şaka gibi ya
Aklı hep bir önceki sevgilisinde kalıyor demek ki.Psikolojik problemi var.Altta yatan bi sebebi vardır muhakkak yani..Bi sonraki sevgilisiyleyken de akli sizde kalacak..Uzak durun bu ruh hstasından.Her yerden engelleyin.Sizinle iletişim dahi kuramasın.

o kızdan da eski sevgilisi için ayrılmış nasıl bir karakter bunca şey her şey boşunaymış gidene üzülmüyorum da saf taktiksiz sevgime üzülüyorum tekrar birini böyle sever miyim acaba..
Niye sevmeyesin.Bir öküzü sevebilmişsin,eminim adam gibi adamı çok daha rahat seversin.Dünyada 4 milyar erkek mevcut,şansın yüksek yani.

Aklı hep bir önceki sevgilisinde kalıyor demek ki.Psikolojik problemi var.Altta yatan bi sebebi vardır muhakkak yani..Bi sonraki sevgilisiyleyken de akli sizde kalacak..Uzak durun bu ruh hstasından.Her yerden engelleyin.Sizinle iletişim dahi kuramasın.

evet kendi de dedi psikolojim bozuk herhalde niye böyle yapıyorum diye hep vicdani olarak kötü hissedip bir öncekine yazıyor. ben dedim bana yazma bütün haklarım helal olsun adımı bile duymak istemiyorum suçun hepsi bende güvendiğim için dedim..

evet kendi de dedi psikolojim bozuk herhalde niye böyle yapıyorum diye hep vicdani olarak kötü hissedip bir öncekine yazıyor. ben dedim bana yazma bütün haklarım helal olsun adımı bile duymak istemiyorum suçun hepsi bende güvendiğim için dedim..
Kendi için yapabileceği en iyi şey tedavi olmak olur.Cidden hasta çünkü.Ama orası artık seni ilgilendirmiyor tabii.Boşver ne dediysen iyi demişsin, kurtulmuşsun ne güzel.Hiç iletişime geçme, önüne bak.

Kendi için yapabileceği en iyi şey tedavi olmak olur.Cidden hasta çünkü.Ama orası artık seni ilgilendirmiyor tabii.Boşver ne dediysen iyi demişsin, kurtulmuşsun ne güzel.Hiç iletişime geçme, önüne bak.

böyle de deyince çok üzülüyorum kendi adına ama bana yaşattıkları da çıkmıyor aklımdan ben tedavi olacak raddeye geldim artık.nerden tutarsam elimde kalıyor. Allah yardımcım olsun sağolun destekleriniz için 🌺

FE37D478-87F0-4053-9CA6-50C5B6830C50.webp
Sevgi böyle bir şey, kendine sürekli hatırlat.

uzak mesafede çalkantılı iliski nedir ya? hem birlikte guzel vakit gecirmiyorsunuz hem birbirinize huzur vermiyorsunuz. insan birlikte olmaktan keyif aldigi kisi ile.olur..farkli sehirlerde, surekli telefonda tartistigi kisi ile degil. biraz kendinize deger verin.

uzak mesafede çalkantılı iliski nedir ya? hem birlikte guzel vakit gecirmiyorsunuz hem birbirinize huzur vermiyorsunuz. insan birlikte olmaktan keyif aldigi kisi ile.olur..farkli sehirlerde, surekli telefonda tartistigi kisi ile degil. biraz kendinize deger verin.

kendisine zaafım olduğunu biliyordu herhalde ayrıldıktan sonra geri mesaj atıp unutturmuyordu kendisini öyle öyle işte bir buçuk yıl gitti

Back
X