yine hayalet böceklerrr

rain1984

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2015
628
371
Evime tasinali bir sene olmadi dahafakat bir takim küçük toz gibi dikkat etmeSeniz göreneyeceginiz kadar küçük böcekler var çok minikler ve şeffaf gibiler sanki tuz tanesi gibi....daha önce oturduğun eski bi evdi lojmandi orada çok vardı..oradayken basim bu böceklerle dertteydi buraya geldim sanirim bi takim eşyalarla pesimizden geldiler

Seni korkutmak istemiyorum ama o toz toz olan böcekler çok fenalar ve heryere ama her yere bulaşırlar.Bulaştıkları eşyaları hemen dezenfekte etmen lazım.

bizim evdede vardı. ilaçlama oneriyorlardi. ama kimyasallara alerjim var yaptiramadim. nette baktım limontuzunu erittim sirke de kattim suya. ve onunla paspas yaptik uzun suredir yollar. dene istersen.

Ayrıca ="kucukpisi, post: 39690999, member: 319749"]bizim evdede vardı. ilaçlama oneriyorlardi. ama kimyasallara alerjim var yaptiramadim. nette baktım limontuzunu erittim sirke de kattim suya. ve onunla paspas yaptik uzun suredir yollar. dene istersen.[/QUOTE]
Ayrica evindeki sorunu bu yöntemle mi çözdünüz

valla bu konusuyu suan okudum hertarafımı kasındı tuttu eskı evde akrep cıkıyodu zor attım kendımı bu ewe

Evime tasinali bir sene olmadi dahafakat bir takim küçük toz gibi dikkat etmeSeniz göreneyeceginiz kadar küçük böcekler var çok minikler ve şeffaf gibiler sanki tuz tanesi gibi....daha önce oturduğun eski bi evdi lojmandi orada çok vardı..oradayken basim bu böceklerle dertteydi buraya geldim sanirim bi takim eşyalarla pesimizden geldiler
Of bendede gumuş boceği var ya birkaç ay oldu ama hiç bitmiyor kızlar yardım edin neyapayım kızımda kucuk sizce ilaçlatsam kedin bitermi çok yumurta yapıyomuş bunlar

[QUOTE="eyham, postgutmendede gumuş boceği var ya birkaç ay oldu ama hiç bitmiyor kızlar yardım edin neyapayım kızımda kucuk sizce ilaçlatsam kedin bitermi çok yumurta yapıyomuş bunlar[/QUOTE]
Canim ilaclatsanda gitmiyomuş çevremde öyle diyolar ilaçlatiyorsun sonrada aman çocuk sağı solu ellerde zehirlenir diye ilaçlama şirketinin ardindan temizlik yapiyosun hiç bi anlami kalmiyor.

benimkiler gümüş böceği sanırım. gitti yoklar.limon tuzu ve sirkeyi deneyin. sık sık silin yerleri. çok küçüklerdi. toz böceği sandım. foto cektim büyüttüm meğer gümüş böceği miş.

kücükp ıisi senin adına sevindim benimkilerde önce küçüktü ama bazen özellikle geceleri büyük gördüm limontuzu sirkeyi nasıl kullanıyon ben sirkeli su ile sildim ama gitmediler ha bide sadece geceçıkıyor napacam bilmiyom

Çok şükür kurtuldum 15 günde Rabbim bir daha karşılaştırmasın inşallah pul naftalin kullanın kızlar gelmiyorlar kokusuna sadece ilaç ve temizlik işe yaramıyor

X