• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine hüsran...aklım ermiyor artık.tavsiyeye ihtiyacım var.

ruhurevan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2012
44
3
86
Kocaeli
merhaba arkadaşlar.
kaç aydır hep aynı kötü son...
daha çatlatma iğnemi vurulalı 10 gün olmadan regl oldum.burda hep sizlerin başından geçenleri okur üzülürdüm,ama bunları kendimin de yaşayacağımı tahmin etmezdim.ama asıl şimdi anlıyorum çaresizliği ve sizleri.
5 kez takip yapıldı.en son puregon ve çatlatma iğnesi ile denemiştik ama olmadı.kısmet değilmiş.şimdi bana akıl verecek birilerine ihtiyacım var.sizce tekrar doktora gidip bir kez daha denemelimiyim(büyük ihtimalle aşılama deneyecek)Eşim ısrarla "ara verelim bir ay,çok yıprandın,rahatlamaya ihtiyacımız var.takip olmadan biz deneyelim,olmazsa sonraki ay yine gideriz doktora"diyor.ben de çok arada kaldım.yarın adetimin 2.günü .
ara vermek iyimi olur yoksa 6 aydır süren tedavimi aksatırmı?

Bir de ; son tedaviden arta kalan açılmış puregon iğnem var(200 falan).acaba ben bu ay doktora gitmeden bunları kendime 50şer dozluk vursam nasıl olur.(açılmamış olsa bir sonraki ay için bekletirdim yada ihtiyacı olana verirdim ama zaten bir kaç gün içinde tarihi geçecek,) belki yumurtalarımı geliştirir.Ne dersiniz.
Böyle bir durumda kalan ablalarımdan kardeşlerimden fikirlerini bekliyorum.

MERHABA
bende tedavi görüyorum.bende 1 defa takip oldu.
6 ay felanda yumurtaalarımı çatlatmak için hormon iğnesi yapıldı.ama ayrı ayrı doktorlarda.
geçen ay rahim rönntgeni çekindim.ama şimdi çapaya infertilifiye gidiyorum.5-6sayfa test yaptılar
şimdi 3--4 ay ara verdim.şimdide gitmeye korkuyorum sıra bulamıyoruz.bence hiç ara verme ara verirsen benim giibi kalır her şeyin.benim ayaklarım titriyo arkadaşım
şimdi yorgun hissede bilirsn ama ara verdiğin zaman benim gibi stres yaparsın
kendine iyi bak stres yapma..:19:

merhaba arkadaşlar.
daha çatlatma iğnemi vurulalı 10 gün olmadan regl oldum.burda hep sizlerin başından geçenleri okur üzülürdüm,ama bunları kendimin de yaşayacağımı tahmin etmezdim.ama asıl şimdi anlıyorum çaresizliği ve sizleri.
5 kez takip yapıldı.en son puregon ve çatlatma iğnesi ile denemiştik ama olmadı.kısmet değilmiş.şimdi bana akıl verecek birilerine ihtiyacım var.sizce tekrar doktora gidip bir kez daha denemelimiyim(büyük ihtimalle aşılama deneyecek)Eşim ısrarla "ara verelim bir ay,çok yıprandın,rahatlamaya ihtiyacımız var.takip olmadan biz deneyelim,olmazsa sonraki ay yine gideriz doktora"diyor.ben de çok arada kaldım.yarın adetimin 2.günü .

Bir de ; son tedaviden arta kalan açılmış puregon iğnem var(200 falan).acaba ben bu ay doktora gitmeden bunları kendime 50şer dozluk vursam nasıl olur.(açılmamış olsa bir sonraki ay için bekletirdim yada ihtiyacı olana verirdim ama zaten bir kaç gün içinde tarihi geçecek,) belki yumurtalarımı geliştirir.Ne dersiniz.

anladığım kadarıyla 6 aydır takiplisin..ama öncesi nedir?ne kadar kendiniz denediniz?olmayıncamı takibe başladın?sebep bellimi? bunlar çok önemli..

anladığım kadarıyla 6 aydır takiplisin..ama öncesi nedir?ne kadar kendiniz denediniz?olmayıncamı takibe başladın?sebep bellimi? bunlar çok önemli..

ilgin için teşekkür ederim sevgili gulem
3yıllık evliyim.zaten bekarken de 7 yıl falan yasmin kullanıyordum pcos yüzünden.evlenince de 6 ay kullandım.bıraktığım ay hamile kalmışım ama doktor keseyi göremedi ve büyük ihtimalle çok küçük dedi.bir hata sonrada düştü.(kimyasal gebelikmiş)sonrasında 2ay korunduk(doktor dedi)sonrasındada glifor kullandım.aşayukarı bir bucuk yıl kendimiz denedik ama uzunca bir dönem yine olmayınca 5 kez klomenle ve çatlatma iğnesi takip yapıldı.bu ay da puregon iğne ve ovitrelle ile denedik yine olmadı.çok stres yapıtorum sanırım.bir doktor zamanla olur sonuçta bir kez gebe kalmışsın dedi.şuan gittiğim de 3-4 kere aşılama yaparız olmazsa tüp bebek diyor ama benim de kafam çok karışık

MERHABA
bende tedavi görüyorum.bende 1 defa takip oldu.
6 ay felanda yumurtaalarımı çatlatmak için hormon iğnesi yapıldı.ama ayrı ayrı doktorlarda.
geçen ay rahim rönntgeni çekindim.ama şimdi çapaya infertilifiye gidiyorum.5-6sayfa test yaptılar
şimdi 3--4 ay ara verdim.şimdide gitmeye korkuyorum sıra bulamıyoruz.bence hiç ara verme ara verirsen benim giibi kalır her şeyin.benim ayaklarım titriyo arkadaşım
şimdi yorgun hissede bilirsn ama ara verdiğin zaman benim gibi stres yaparsın
kendine iyi bak stres yapma..:19:

senin adına da üzüldüm sevgili seda_aaa umarım en yakın zamanda kurtulursun bu koşuşturmadan ve bebeğini alırsın kucağına.
beni sıkan hergün doktora gitmek,kaç aydır öyle bunalttı ki beni bir ay ara verirsem belki biraz daha rahat başlarım diğer ay tedaviye.hayırlısı herkes için.bugun gitmedim(2.günümdü) bakaılm kısmet.teşekkür ederim yorumun için

merhaba arkadaşlar.

slm kaç yaşındasın bilmiyorum ama bu kadar karamsar biri daha görmedim neler oluyor ya kendinize gelin yılmak usanmak stres de ne oluyor
ben 4 yıl olacak aşlalam tüp bebek yılmadım eşimdede bendede sorun var
senin hormon sonuçların nedir eşinde sperm sorunu varmı
sakın o igneyi kullanma ne yapıyorsun

madem sendede pco var bizim bölümümüze gel ama bu şekilde geleceksen gelme kızarım yaşım 35
biz kimleri bu topikten hamile ugurladık gel senide ugurluyalım

kendine ugraş bul kürler dene çaylar dene stresi at hadi gel elele vererek yenelim ve bebişlerimiz kucaklarımıza alalaım:52::12:

ilgin için teşekkür ederim sevgili gulem
3yıllık evliyim.zaten bekarken de 7 yıl falan yasmin kullanıyordum pcos yüzünden.evlenince de 6 ay kullandım.bıraktığım ay hamile kalmışım ama doktor keseyi göremedi ve büyük ihtimalle çok küçük dedi.bir hata sonrada düştü.(kimyasal gebelikmiş)sonrasında 2ay korunduk(doktor dedi)sonrasındada glifor kullandım.aşayukarı bir bucuk yıl kendimiz denedik ama uzunca bir dönem yine olmayınca 5 kez klomenle ve çatlatma iğnesi takip yapıldı.bu ay da puregon iğne ve ovitrelle ile denedik yine olmadı.çok stres yapıtorum sanırım.bir doktor zamanla olur sonuçta bir kez gebe kalmışsın dedi.şuan gittiğim de 3-4 kere aşılama yaparız olmazsa tüp bebek diyor ama benim de kafam çok karışık

anladım canım..stres yapmadan bekleyebileni tebrik etmek lazım..bende kendimi yedim bitirdim.çok büyük depresyon yaşadım..elde var sıfır..ama insan yaşadıkça olgunlaşıyomuş,öğrendim...4 yıldır uğraşıyorum bende.yumurta azikalitesiz...pco lu olup hamile kalan çok arkadaş oldu,tüp bebekte bile bi zürü embriyosu oluyo genelde pco luların.buda tekrar ilaç masraf yıpranma olayını ekarte ediyo.belki bunlar sana komik gelebilir ama benim için çok önemli..kilon falan varsa kilo vermeye çalış mutlaka etkisi olur tedavine.aşılamadan falan korkma,aldığın ilaçlarla yapılan bi işlem sonuçta..

Back
X