Yine Hüsran

Musmusu, belliydi bu intikam alma niyetiyle yaptığın saçmalıkların ayağına dolanacağı.

Bu daha önce konu açtıklarından hangisi acaba?

Bir kere haber vermişsin kadına daha sonra neden mesaj atıyorsun ki? İnşallah akıllanırsın bu olaydan sonra.

diğer konuyu bilemem ama madem işyerindekiler daha önce aynı hatayı yapanlara göre size adaletsiz davranıyor sizde acımayın. tüm usulsüzlükleri dökerim ortaya deyin. haklarınızı verip çıkarsınlar işten ya da katın ortalığı birbirine.
Ole yapacagım mecbur ama dava surecıne gırecegımız ıcın jenfı başına ıs yapmamam gerek

Çocuk gibi "o yaptı bir şey olmadı, neden bana böyle yapıyorlar?" deme hakkınız yok.
Bazı şeylerin affı yoktur.
Çıkarılmayı hak etmişsiniz.
İyi niyet kurallarına aykırı davranış nedeniyle çıkarılırsanız ilerde önünüze gelir.
Diğer konuya gelirsek, adam klasik aldatan ama suçu ortaya çıkınca eşimi seviyorum, boşanmam diyenlerden.
Sizde dayanamayıp iyice musallat olmuşsunuz.
Bir kere kadına duyurmuşsunuz yeter.
Salın yani. Çamuru size bulaşır.

Son düzenleme:
Bu konuyu ne kadar uzattınız böyle. Karısına söyleyip bırakmanız gerekirken siz ne zamandır uğraşıyorsunuz. amacınızın karısına söyleyip boşanmaları olduğunu düşünüyorum artık. Yazdan beri aynı konu üzerinde dönüyorsunuz farkında mısnız?

kişisel verilerin korunumu "kanunu" diye birşey var.
işte böyle herkes herkesin şahsi bilgilerini ele geçirmesin diye kanun konulmuş.
çok da doğru ve gerekli bir kanunmuş, bu konuyu okuyunca anladım.
iş yeriniz tabi ki sizi çıkarmakta haklı. şikayet, dava halinde kanun çiğneyen bir personeli çalıştırmak istemezler.
benim çalışanım olsa ben de atarım işten.

İşiniz kötüye kullanmışsınız. Yapılmaması gerek bir hata yapmışsınız. ayrıca kişisel verilerin korunması kanunu da çiğnemişsiniz. Bu konuda dava açmak şirketinizin haklılığını ispatlar ve kariyerinizi de olumsuz etkiler. Siz kendinize başka bir iş bakın ve bu olayın üstünü kapatın. Herhangi bir sorunda da bunu kullanmayın bir daha.

Çok hatalı davranmışsınız. Hata üstüne hata yapmışsınız. Kişisel bilgilere bakmak değil sadece karısına 1 kez söylediniz tamam da neden kızı taciz ediyorsunuz? Kızın suçu ne? Sizin eşinizin sevgilisi sizi 1 kez uyarsa sevinirsiniz de defalarca içip içip size yazsa siz ne hissedersiniz? Bence kadın artık herhalde sizin psikolojik hasta olduğunuza ve kocasının masum bir adam olduğuna bile inanabilir.

Bir de bir insanın medeni durumunu merak ediyorsanız. Kimlik bilgilerini isteyin, sütten ağzım yağdı sistemden bakacağım deyin madem. Neden yetkilerinizi kötüye kullanıyorsunuz?

Geçmiş olsun. En azından tazminatınızı almaya çalışın.

Çok hatalı davranmışsınız. Hata üstüne hata yapmışsınız. Kişisel bilgilere bakmak değil sadece karısına 1 kez söylediniz tamam da neden kızı taciz ediyorsunuz? Kızın suçu ne? Sizin eşinizin sevgilisi sizi 1 kez uyarsa sevinirsiniz de defalarca içip içip size yazsa siz ne hissedersiniz? Bence kadın artık herhalde sizin psikolojik hasta olduğunuza ve kocasının masum bir adam olduğuna bile inanabilir.

Bir de bir insanın medeni durumunu merak ediyorsanız. Kimlik bilgilerini isteyin, sütten ağzım yağdı sistemden bakacağım deyin madem. Neden yetkilerinizi kötüye kullanıyorsunuz?

Geçmiş olsun. En azından tazminatınızı almaya çalışın.
Yazdan beri rahat bırakmıyor kadını 🤷‍♀️

Zaten başlıktan da belli
Yine hüsran
Yüz kere denenmiş olmamış e 101. Seferde de olmamış doğal olarak 😒
Konu kadının iyiliğini düşünmek değil zaten boşanmasını sağlamaya çalışmak
Aynen öyle. Bence konu sahibi bu duruma geleceği belliydi.

Eski konularını da hatırlıyorum, içinde hep intikam hırsı ve öfke var. Hiç sağlıklı değil. Kimseye boş yere öfkelenme, tüm bu olanların sorumlusu sensin. Şu an tek yapman gereken şey geçmişi geride bırakarak hatalarından ders çıkarmak.

Çünkü hakaret tarzım deil .Yapmam bunu .Bana anlattıgı seyler vardı onunla ılgılı yazmıştım .Zaten aralarının ıyı olmadıgını ,Daha once bolsnmak ıstedıgını fakat aılesının sahıp cıkmadıgını ,koktugunu ,Çalışmadıgını ,Kendını kandırdıgını soylemıştı .Kız bana daha sonra sen yalancıymışsın sen dulmuşsun sen yazıomuşsun süreklı dedı .Bırazda kufur ettı .Bende fake hesap açıp hakaretlerın çok kotu .Bır kadın olarak senı kınıyorum .Sevişmedıgını solemıstın umarım bundan somra hatıka sevısmeletınız olur yazmıştım.Gerı sıldım .Sonra ne yazdım hatırlamıorum .
Sana mı düştü milletin evliliğindeki sevişmesi boşanamaması hat ekmişsin inşallah işyeri layığını verir.
Öğrenir öğrenmez adamla iletişimini kesip hayatına devam etmek varken böyle ah alırsan hayatın tepetaklak oluverir🥳

Ben hakettıgımı dusunmuorum .Yaptığım şeylerın işyerımle herhangı bır ılgısı yoktu .Zaten şikayet eden kişinin herhangı bır bılgısıne bakmadım .Yorumunuz için tesekkur ederım .

Adamin bilgisine baktin ama. Sikayet eden kisiyide o sekilde buldun. Üstüne o kisiye mesasjlar yolladin. Hatirlamadigini hiç inanmiyorum. Gayet hatirliyorsun, sarhos kafa ile mesajda silinmez.

Bende kisisel bilginin önemli oldugu bir yerde çalisiyorum. Ve ilk günden beri bu konunun ne kadar hasas, ne kadar önemli oldugu bize asilanmistir. Yaptiginin hiçbir bahanesi yoktur. Ilkokulda degiliz "ama ögetminim, mehmette yapmistiii" diyerek. Insanin kendi degerleri olur. Is yerin simdiye kadar yapmadiysa bile, simdi gayet dogru hamleler yapiyor. O kisisel veriler, senin ask hayatin için orda yok. Kendinize gelin.

özel sektörse verin mahkemeye, sıkmayın canınızı, sizi kovabilselerdi anladıgım kadarıyla hiç düşünmeden koyarlardı kapının önüne. haklarınızı iyice araştırın , bu süreçte hiç bir şeyi imzalamayın, arkadaşlarınızlada olsa konu hakkında kimseyle görüşmeyin. adi bir adam için ekmeginizden olmayın. bundan sonrada bir adım atmadan 3 kez düşünün.

Çünkü hakaret tarzım deil .Yapmam bunu .Bana anlattıgı seyler vardı onunla ılgılı yazmıştım .Zaten aralarının ıyı olmadıgını ,Daha once bolsnmak ıstedıgını fakat aılesının sahıp cıkmadıgını ,koktugunu ,Çalışmadıgını ,Kendını kandırdıgını soylemıştı .Kız bana daha sonra sen yalancıymışsın sen dulmuşsun sen yazıomuşsun süreklı dedı .Bırazda kufur ettı .Bende fake hesap açıp hakaretlerın çok kotu .Bır kadın olarak senı kınıyorum .Sevişmedıgını solemıstın umarım bundan somra hatıka sevısmeletınız olur yazmıştım.Gerı sıldım .Sonra ne yazdım hatırlamıorum .
size ne ?

sanmıyorum bu kadar masum değilsiniz bence sizde. kesin adamla ilişkiniz vardı kadın öğrendi.

sanmıyorum bu kadar masum değilsiniz bence sizde. kesin adamla ilişkiniz vardı kadın öğrendi.
İlişkisi olmuş zaten. Adamın evli olduğunu öğrenince karısını aramış. Yazdan beri kadını taciz ediyor en sonunda kadın da işyerine şikayet etmiş

Çocuk gibi "o yaptı bir şey olmadı, neden bana böyle yapıyorlar?" deme hakkınız yok.
Bazı şeylerin affı yoktur.
Çıkarılmayı hak etmişsiniz.
İyi niyet kurallarına aykırı davranış nedeniyle çıkarılırsanız ilerde önünüze gelir.
Diğer konuya gelirsek, adam klasik aldatan ama suçu ortaya çıkınca eşimi seviyorum, boşanmam diyenlerden.
Sizde dayanamayıp iyice musallat olmuşsunuz.
Bir kere kadına duyurmuşsunuz yeter.
Salın yani. Çamuru size bulaşır.
Doğru bulaştıda .O yaptı bişey olmadı deme hakkım var.Eşitsizlik ilkesıne sığmıyor .Uyarı vermek zorundalar .

Back
X