Yine Hüsran

Size tazminat ödememek için çıkarmıyorlar.
Yaptığınız da nolursa olsun suç. Siz onları mahkemeye verseniz bile sonunda yine siz haksız çıkarsınız denemeyin derim.

Adamın evli çıkmasının bu kadar zorunuza gitmesi için aranızda bir şeyler olması lazım. Sanki sadece o size aşık olduğunu söylemiş gibi yazmışsınz. Diyelim ki sadece o size aşık olduğunu söyledi sizin hiçbir karşılığınız olmadı. O zaman evliyse evli vayy pislik senii dersiniz bir dahaki konuşmasında evli olduğunu bildiğinizi söylersiniz olur biter. Bu kadar yaygaraya ne gerek vardı

Uzatan ben değilim hanımefendi .Kadın hakaret ettı .Bende karşılık verdım .Sonra boyle oldu .Neyse velkı bu sayede kıdem alırım .
İyi de içip kadına mesaj atan sizsiniz
Kadın nasıl uzatmış oldu bu durumda?
Siz daha ne dediğinizi bile hatırlamıyorsunuz kadına
Ya da işinize gelmiyor bizimle paylaşmak

Olayları tekrar tekrar yazmadin mi buraya?

Kadına ulaştığın yetmiyor sarhoş kafayla neler yazdın da canının acıttın kim bilir?

Boşansınlar istiyorsun ama olmuyor diye çıldırıyorsun herhalde. Kendine zarar verdin durduk yerde ama hiç akillannadıgın verdiğin cevaplardan ortada.
İyi de içip kadına mesaj atan sizsiniz
Kadın nasıl uzatmış oldu bu durumda?
Siz daha ne dediğinizi bile hatırlamıyorsunuz kadına
Ya da işinize gelmiyor bizimle paylaşmak
Onun oncesınde kadın yazdı .Sustum 2 gun dayanabıldım .Sonrada ben yazdım .

Evli kadına uyari babinda mesaj attiysan iyi niyetlisin ama alkolun etkisiyle hayirli seyler yazmamissin ki kotu donusler almissin. Neticede kocasi suclu da olsa evli kadini istersen o adamdan cocuk yapmis ol rahatsiz etmeye hakkin yok.

Isinden olarak karma etkisini gostermis bundan ders alip yoluna baska bi is bularak devam etmelisin.

Kendi düşen ağlamasın bi zahmet.
Çocuk olmadığınıza göre davranışlarınızın bir sonucu olduğunu bilmeniz gerekiyor.
İşyeriniz sizinle çalışmak istememekte son derece haklı zira özel hayatınızı işyerine taşıyorsunuz.
Ne kadar seviyesiz işler ve ilişkiler...

Back
X