- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
Ne yapmasını bekliyordunuz ki?Uzatan ben değilim hanımefendi .Kadın hakaret ettı .Bende karşılık verdım .Sonra boyle oldu .Neyse velkı bu sayede kıdem alırım .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yapmasını bekliyordunuz ki?Uzatan ben değilim hanımefendi .Kadın hakaret ettı .Bende karşılık verdım .Sonra boyle oldu .Neyse velkı bu sayede kıdem alırım .
İyi de içip kadına mesaj atan sizsinizUzatan ben değilim hanımefendi .Kadın hakaret ettı .Bende karşılık verdım .Sonra boyle oldu .Neyse velkı bu sayede kıdem alırım .
Sonra adam iyi ki beni boşattın deyip cici karısıyla mesut mu olacakmış?Boşansınlar istiyor işte![]()
Hiç benim beynimin kıvrımları entrikaya başmıyo yaUzatan ben değilim hanımefendi .Kadın hakaret ettı .Bende karşılık verdım .Sonra boyle oldu .Neyse velkı bu sayede kıdem alırım .
Kendisine teşekkür edip boşanmasını bekliyordu herhalde,ama yine musmusuya hüsranNe yapmasını bekliyordunuz ki?
Olayları tekrar tekrar yazmadin mi buraya?
Kadına ulaştığın yetmiyor sarhoş kafayla neler yazdın da canının acıttın kim bilir?
Boşansınlar istiyorsun ama olmuyor diye çıldırıyorsun herhalde. Kendine zarar verdin durduk yerde ama hiç akillannadıgın verdiğin cevaplardan ortada.
Onun oncesınde kadın yazdı .Sustum 2 gun dayanabıldım .Sonrada ben yazdım .İyi de içip kadına mesaj atan sizsiniz
Kadın nasıl uzatmış oldu bu durumda?
Siz daha ne dediğinizi bile hatırlamıyorsunuz kadına
Ya da işinize gelmiyor bizimle paylaşmak
Bunun olacağı belliydi. 4 aydır biri böyle taciz edilir mi hiç. dua etsin kadın şikayetçi olmamışKendisine teşekkür edip boşanmasını bekliyordu herhalde,ama yine musmusuya hüsranişinden olduğuyla kalmış.
Kadın neden size yazdı ki?Onun oncesınde kadın yazdı .Sustum 2 gun dayanabıldım .Sonrada ben yazdım .
Sende mutlu ol :)Kendisine teşekkür edip boşanmasını bekliyordu herhalde,ama yine musmusuya hüsranişinden olduğuyla kalmış.
Sen dulsun ben namusluyum tabıkı konuşur senınle dedi .Kadın neden size yazdı ki?
Karştırıyorsunuz.Olaylar yaşanalı 4 ay oldu .
Ama bunu neden dedi size. Yani bu konuşmanın çıkış noktası var sen de biliyorsun bunu.Sen dulsun ben namusluyum tabıkı konuşur senınle dedi .
Geçmişi niye araştırıosunuz .yeni evli sevgili yani bu öyle mi?
eski evli olan değil mi?
onun da karısına yazmıştın hani.. bir de nişanlı olan vardı onun nişanlısına da yazmıştın.
hangisi bu?
Ne istiosunuz hanımefendi ?Taciz mi ettıgımı dusunuosunuz?Ama bunu neden dedi size. Yani bu konuşmanın çıkış noktası var sen de biliyorsun bunu.
Geçmişi niye araştırıosunuz .
Hayır mağdur edebiyatı yapmadan, kadına ilk ne yazdığını yazmani istiyoruz. Ama sonradan attığın mesaj gibi onu da hatırlamıyorsundur kesin.Ne istiosunuz hanımefendi ?Taciz mi ettıgımı dusunuosunuz?
Sağ olun :):)araştırmaya hacet yok.
seni unutmak mümkün mü musmusu