YİNE HUSRAN!!!

mrsmile

California dreaming..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2015
573
197
KIZLAR MERHABA
MALUM SONUCLAR ACIKLANDI BEN YINE HUSRAN..
IKI GUNDUR AGLAMANIN SONUCU NETTE DOLASIYIM DEDIM AKLIMA KK GELDI ..

Kizlar muhendislikler geliyor insaat haric ve ben kararsizim hemde cok kararsizim zaten bekledigimden cok dusuk aldim ve canim cok yaniyor inanin aileme karsi kendimi cok mahcup hissediyorum...

Kendim yaptim olanla ölene cagre yok biliyorum ama ben kendimi cok kotu hissediyorum...

Birde ikinci senem ve bir puan degisikligide olmadi onada ayri bir uzuluyorum...
Gida mühendisliği düşünüyorum is imkanlari kısıtlı farkındayım ama diğer mühendisliklerinde bir farki yok acikcasi ...
Gercekten dertlesmek amacli yazmak istedim hemde fikir danismak istedim lutfen yorumlarinizi bekliyorum..
(Aklimda tercih yapip tekrar hazirlanmak var artik 3. Senem olacak tercih yapmak zorundayim bu konu hakkindada yorumlarnizi bekliyorum).

Sagliktan bisey gelmiyor canim veterinerlik ve hemşirelik gelmiyor yani molekuler biyoloji ve genetik falan geliyor onlarida bilmiyorum is imkanlari nasil :KK57:

Genetik için geleceğin mesleği diyorlar ama genede araştır.
Başka şehirleri düşünmüyor musun?

Genetik için geleceğin mesleği diyorlar ama genede araştır.
Başka şehirleri düşünmüyor musun?
Ya aslinda baska sehirlere gitmeye degecek bir bolum yok bana gelen zaten onada cok uzuldum ben sivasta okumak hic istemiyordum buyuk konusmamak lazimmis okurken tekrar hazirlanmak ne kadar mantikli bilmiyorum ama baska sehir istiyorum tabiki:KK43:

Tercih yaparsan puanın düşmeyecek mi seneye? Hayatının en önemli tercihini yapıyorsun mesleğin hayatın olacak ona göre karar ver tercih yap. Önümüzdeki 40 yıl o mesleği yapacaksın bir senenin hatırı bile olmaz.

Ya aslinda baska sehirlere gitmeye degecek bir bolum yok bana gelen zaten onada cok uzuldum ben sivasta okumak hic istemiyordum buyuk konusmamak lazimmis okurken tekrar hazirlanmak ne kadar mantikli bilmiyorum ama baska sehir istiyorum tabiki:KK43:

Küçük şehir düşündün mü hiç puanları biraz daha düşüktür istediğin bölüme girme olasılıgın artar yatay gecıslede sehrını degıstırebılırsın tabı kosulları saglarsan :/

Tercih yaparsan puanın düşmeyecek mi seneye? Hayatının en önemli tercihini yapıyorsun mesleğin hayatın olacak ona göre karar ver tercih yap. Önümüzdeki 40 yıl o mesleği yapacaksın bir senenin hatırı bile olmaz.
canim benim zaten ikinci senem ve pskolojik olarak yikilmis durumdayim ve puanim yariya inecek tabii ama ben bir sene daha kaldiramam bu stresi sıkıntıyı en azindan rahat olur kafam diye dusunuyorum..

Küçük şehir düşündün mü hiç puanları biraz daha düşüktür istediğin bölüme girme olasılıgın artar yatay gecıslede sehrını degıstırebılırsın tabı kosulları saglarsan :/
Evet cnm dusunuyorum zaten ama tekrar girmeyi planliyorum bu yuzden 1 sene bosa yurtla falan ugrasmak istemiyorum :KK17:

canim benim zaten ikinci senem ve pskolojik olarak yikilmis durumdayim ve puanim yariya inecek tabii ama ben bir sene daha kaldiramam bu stresi sıkıntıyı en azindan rahat olur kafam diye dusunuyorum..
Ben girdiğim ilk sene bir kaç mühendisliğe girebiliyordum sadece. Gittim işletme okudum kolay olsun diye. Şimdi hala arada düşünürüm nasıl bir mühendis olurdum diye..

Ben girdiğim ilk sene bir kaç mühendisliğe girebiliyordum sadece. Gittim işletme okudum kolay olsun diye. Şimdi hala arada düşünürüm nasıl bir mühendis olurdum diye..
tm den bende bölüm düşünüyorum ama sayısaldan seçeceğim :KK64:

X