• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine husran

aysus

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2013
460
95
123
35
Esimin telefonuna bakarken emma watson la ilgili fotolara baktigini googledan emma watson erotik yazip frikik fotolarina baktigini gordum. Onceden de iki kere buna benzer olay yasamistik .yapma demistim. Simdi ben ne yapayim biktim artik

Esimin telefonuna bakarken emma watson la ilgili fotolara baktigini googledan emma watson erotik yazip frikik fotolarina baktigini gordum. Onceden de iki kere buna benzer olay yasamistik .yapma demistim. Simdi ben ne yapayim biktim artik
o firikikleri eşine sen versen ? demek eşin firikik seviyor. ayrıca baksın ayol ne vasr bunda :D emma da gelip kocanı bulacak hali yok ya :D yada seninki gibip onu mu bulacak ? heyy allahım..

Çok sinir bozucu bir durum. Ama internette görsel olarak o kadar çok materyal var ki erkeklerin ağzının suyunu akıtacak. Bir kadın olarak benim bile yuuuh dediğim çok fotoyla karşılaştığım olmuştur normal gazete bile okurken. Hele hele hani şu futbol gazeteleri var ya, sanki erotik yayın. Futbol haberinden çok kadın fotoğrafları var. işte maalesef engelleyemezsin canım bakmasını. Her yerden bu türlü açık saçık kadın resimleri fırlıyor çünkü. Benim kocam da bakmıyor diyemem, görmedim ama belki siliyor belki gizliyo o fotolara baktığını. Çok da kafana takma derim ben.

Nesinden biktiniz? Sizi ihmal ediyor mu? Etmiyorsa ne zarari var bakmasinin anlayamadim.

Ne yalan söyleyeyim bende baktım medyada çıkan haberleri görünce:))))
Sapık mı oluyom ben şimdi!

Ben varken niye bi baskasina bakip rahatlasin ki baskasini orasina burasina bakip benimleyken onlari hayal etmediğini nerden bileyim

Ya bu emma hep çocuk kaldı benim aklımda, böyle erotik falan hakkında konuşulunca garip oluyorum.
I :KK200:hermonie

Rahatsız olduğunuzu, incindiğinizi söylediğiniz halde hala ısrarla bakmaya devam edecekse, telefonuna da göz attığınızı biliyorsa bir zahmet explorer geçmişini temizleseymiş ya. Bu ne gamsızlıktır? Cidden sinir bir durum.

Rahatsız olduğunuzu, incindiğinizi söylediğiniz halde hala ısrarla bakmaya devam edecekse, telefonuna da göz attığınızı biliyorsa bir zahmet explorer geçmişini temizleseymiş ya. Bu ne gamsızlıktır? Cidden sinir bir durum.
Gecmiai temizliuor youtubedan da ailiyor.ben history googledan goruyorum. Burayi daha kesfedemedi esim

Merak insanın doğasında var. Takılmayın bu kadar. Bakmayan mı var? Sapık olarak nitelendirmeyin bence eşinizi. Millet ne sapıklıklar yapıyor.

belki cocukluk askıdır hehhe benım eskı sevgılımın plotonık askıymıs tabı ne hıkmet bende danıel den hoslanırdım tencere kapakmısız ıkı cocuk :-) bence tehtit et bende begendıgım jönlere bakacagım dıye nasıl bas edılebilinir ki ? bilemedim.

belki cocukluk askıdır hehhe benım eskı sevgılımın plotonık askıymıs tabı ne hıkmet bende danıel den hoslanırdım tencere kapakmısız ıkı cocuk :-) bence tehtit et bende begendıgım jönlere bakacagım dıye nasıl bas edılebilinir ki ? bilemedim.
Ben de diyorum ki acaba hic caktirmasam bu durumu ,ben de youtubedan erkek oyunculari mi aratsam diuorum.telefonumu inceliyor belki gorur

Back
X