• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine husran

Evet haklisin ama her gun dekolteli giyinemiyorim. Cunku ailemde ara ara bizim eve geliyor. Bu arada hala esimden cekiniyorum evet bende corp giymk istiuorum ama hala bi utanma duygusu var malesef

bu yüzden oluyo. kocadan allah aşkına ne çekiniyosunuz anlamıyorum ki. adamın koynuna giriyosun. dahası var mı?

Kadini guzel ve seksi buluyor .beni bulmuyor mu yani.

Siz eşinizi seviyorsunuz yakışıklı ve seksi buluyorsunuz. Eşiniz var diye (sevdiğiniz ünlü kim bilmiyorum genel olarak sevildiği için) Kıvanç Tatlıtuğ'u çirkin mi buluyorsunuz?
Ama ona bakıp tatmin oluyorsa bende kıskanırdım. O konuda haklısınız, eşiniz başkalarını beğenebilir siz de aynı şekilde. Abartmamak şartıyla tabii ki.

Kocam da beni tesvik etmiyoe ki. Ben dans etmek falan istiyorum soyluyorum da. Esim istemiyor .ben de hala icimdeki duygulari cikartamadim

Ben de diyorum ki acaba hic caktirmasam bu durumu ,ben de youtubedan erkek oyunculari mi aratsam diuorum.telefonumu inceliyor belki gorur

sınırlenebılır belkı konu acılırsa empatı kurar mısın dıyebılırsın canım.Ay bunların iç dunyası cok tuhaf yaa bakma dersin bakar ızleme dersin ızler hanımlarda da mazur görme cok fazla oluyor devede kulak kaldıgından mıdır nedır cok meraklılar ve daha bırcok sebebi var genclıkten kalan alıskanlıklar falan.İkinizde de bi inceleme guven eksikliğimi var.

Evet haklisin ama her gun dekolteli giyinemiyorim. Cunku ailemde ara ara bizim eve geliyor. Bu arada hala esimden cekiniyorum evet bende corp giymk istiuorum ama hala bi utanma duygusu var malesef

O utanma duygusunu eşin hissediyor ve sana istediklerini yapamıyor bence.Eğer o utancını atarsan üstünden herşey daha istediğin gibi gidebilir.Bu konularda eşinin istediğini yaparsan seninde istediğin olur,o fotolara daha az bakılır belki zamanla yok olur.
Size değişin demek haddim değil ama bence utancı kırıp sanki daha renkli olmak lazım gibi geldi bana :)

Kadini guzel ve seksi buluyor .beni bulmuyor mu yani.
Yok seninle hobi olarak evlenmiş.
Adamın seninleyken ne düşündüğünü kontrol edeceğin bir teknoloji gelişmedi henüz. Davranışlarına yansıyor mu önemli olan o. Akıldan her şey geçer.

ayol daha neye utanıcan. evlenmişsin adamla aynı yataktasın. evde mini etegin altına özel böglewsi acık coraplar var file filan al giy onlardan. egil önünde ( ortam olsun ama cay içip çekirdek çitletirken yapma bunu ) yada bacak cbacak uzerine at. böyle geniş geniş sexi halde. ne emma kalır nede angelina :D
yada yere birşey döküldü sileyim de. birşeyler bulk işte...
bu hurafe fikirlere innamayın. adamlar cok basit yaratıklar. on of dugmeleri var. onları keşfettiniz mi iş cok kolay.

ay bir de amma watson nun ilk unlu oldgu filmi seyretse senişn kocan bir dsaha bakmaz. el kadar cocuktu 7 veya 8 seri bir filmdir. ve dunya da en cok izlenen ve kitap oalrak en cok satılan serinin baş karakterlerindendir.
Harry Potter serisi 7 yaşında emma o filme başladı. ben o kıza hiç sexi gözle bakamam. miniklihini biliyorum. :D

Esimin telefonuna bakarken emma watson la ilgili fotolara baktigini googledan emma watson erotik yazip frikik fotolarina baktigini gordum. Onceden de iki kere buna benzer olay yasamistik .yapma demistim. Simdi ben ne yapayim biktim artik
Emma Watsonn dan baska kadinmi bulamamis bakacak. Iyyy igrenc bir kadin yaa. Seytansi..

Esimin telefonuna bakarken emma watson la ilgili fotolara baktigini googledan emma watson erotik yazip frikik fotolarina baktigini gordum. Onceden de iki kere buna benzer olay yasamistik .yapma demistim. Simdi ben ne yapayim biktim artik

Icloud hackleme muhabbeti oldu. Ara sıra patlıyor böyle ünlülerin fotoğrafları. Bir kaç gün önce çıktı o kadının fotoğrafları ortaya eşin gündemi takip ediyor demek ki. Özellikle o kadına bakma sebebi bu yani. Biliyor demek ki Herkes bilmez. Yazık uğraştığı işlere bak.

Bnmkide bi ara bakıyodu. Şimdi napıyo bilmiyom ben onnkini kurcalasam o da bnmkini kurcalar dye ellemiyom herfn tlfnunu:KK39:

Icloud hackleme muhabbeti oldu. Ara sıra patlıyor böyle ünlülerin fotoğrafları. Bir kaç gün önce çıktı o kadının fotoğrafları ortaya eşin gündemi takip ediyor demek ki. Özellikle o kadına bakma sebebi bu yani. Biliyor demek ki Herkes bilmez. Yazık uğraştığı işlere bak.
Neyi biliyor yani benim esim?

Ne yalan söyleyeyim bende baktım medyada çıkan haberleri görünce:))))
Sapık mı oluyom ben şimdi!
Emily Ratajkowski'nin fotoğrafları patladığında arayıp bulmuştum :D O kadını çok beğenirim bir kadın olarak.

egil önünde ( ortam olsun ama cay içip çekirdek çitletirken yapma bunu )
:D :D Allah iyiliğinizi versin.

Konu sahibi bu kadar abartmayın, biraz rahat bırakın kendinizi. İnsan görsel bir canlıdır, hele erkekler. Görsel şeylerden uyarılması gayet normal.

Back
X