• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine Hüsranla bitti... geri dönermi?

kaç gündür ben de bunları demek istiyorum bu konuda.siz çok güzel anlatmışsınız durumu.

Ortası yok mu bu olayın yahu neden rahibe hayatı yaşasın ya da tam tersi olsun.
Vallahi sinirden çatladım yahu kesinlikle canı sıkılıyor oyuzden konu açıyor.. yada erkek olabilir yani bir kadın hemen hemen farklı farklı erkeklerle cinsellik üzerine konu açar mı ya?? Ne yaşadığı beni ilgilendirmez ama aradaki zamanlar çok kısa. Bu kısa zamanlarda bu yaşadıkları normal mi yoksa bizde mi sorun var?? Çok tuhaf geldi yani..

Vallahi sinirden çatladım yahu kesinlikle canı sıkılıyor oyuzden konu açıyor.. yada erkek olabilir yani bir kadın hemen hemen farklı farklı erkeklerle cinsellik üzerine konu açar mı ya?? Ne yaşadığı beni ilgilendirmez ama aradaki zamanlar çok kısa. Bu kısa zamanlarda bu yaşadıkları normal mi yoksa bizde mi sorun var?? Çok tuhaf geldi yani..
bir kadın eşinden ayrılır gayet normal hatta cinsellik bulamadığı için de ayrılmış olabilir hadi buna da ok diyelim ama boşanır boşanmaz haldır haldır sevgili cinsellik peşine de düşmez.öncelik çocuklarının boşanma sürecini sağlıklı atlatması olur bir kafa dinlemek olur yeni hayata bir uyum süreci olur.bu üyede bunların hiçbiri yok.

bir kadın eşinden ayrılır gayet normal hatta cinsellik bulamadığı için de ayrılmış olabilir hadi buna da ok diyelim ama boşanır boşanmaz haldır haldır sevgili cinsellik peşine de düşmez.öncelik çocuklarının boşanma sürecini sağlıklı atlatması olur bir kafa dinlemek olur yeni hayata bir uyum süreci olur.bu üyede bunların hiçbiri yok.
Bende onu diyorum işte.
Ben yeni evliyken, benim görümcem 10 küsür yıllık kocasından 2 çocukla ayrıldı kocası sürekli onu aldatiyordu ve çocuklarının gözü önünde çok dövmüş. Ki görümcem ayakları yere sağlam basan ekonomik özgürlüğü yerinde olan çok güzel bir kadın.. boşanmak için can atiyordu. Adamda hemen kabul etti.. adam boşanmayi hemen kabul ettiği halde bile inanır mısınız? Kadın bir deri bir kemik kaldı.. sana ne oldu böyle seviyor musun onu dedim. Asla sevmiyorum ama bu süreç çok zor bir süreç hele ki 2 tane çocuk varken dedi. Ki çocukları da küçük değil büyük ona rağmen kadın bu durumu zor atlattı... adamı hiç sevmediği halde...

Tamam herkes aynı olmak zorunda değil ama yani insan bir süre hiç mi o adamla geçen zamanlarini düşünmez sonuçta aniden bir boşluğa düşüyorsun yıllarını verdiğin insan aniden hayatından çıkıyor hiç mi sende birsey olmaz...

Yada biraz yalnızlığın tadını çıkarmak istemez mi insan? Çocuklarıyla birlikte kocasız kavgasız bir gün geçti bu anların tadını çıkarayım demez mi?

Şu bekarlığı yaşasın yine alsın hayatına birini orda sorun yok ki sorun her şeyi paldır küldür yapması ve ben asla bu konularında tamamen gerçekleri anlattığına inanmıyorum...
Beni ilgilendiren o çocuklar çünkü o çocuklar ileride toplum içine girecekler...

Bende onu diyorum işte.
Ben yeni evliyken, benim görümcem 10 küsür yıllık kocasından 2 çocukla ayrıldı kocası sürekli onu aldatiyordu ve çocuklarının gözü önünde çok dövmüş. Ki görümcem ayakları yere sağlam basan ekonomik özgürlüğü yerinde olan çok güzel bir kadın.. boşanmak için can atiyordu. Adamda hemen kabul etti.. adam boşanmayi hemen kabul ettiği halde bile inanır mısınız? Kadın bir deri bir kemik kaldı.. sana ne oldu böyle seviyor musun onu dedim. Asla sevmiyorum ama bu süreç çok zor bir süreç hele ki 2 tane çocuk varken dedi. Ki çocukları da küçük değil büyük ona rağmen kadın bu durumu zor atlattı... adamı hiç sevmediği halde...

Tamam herkes aynı olmak zorunda değil ama yani insan bir süre hiç mi o adamla geçen zamanlarini düşünmez sonuçta aniden bir boşluğa düşüyorsun yıllarını verdiğin insan aniden hayatından çıkıyor hiç mi sende birsey olmaz...

Yada biraz yalnızlığın tadını çıkarmak istemez mi insan? Çocuklarıyla birlikte kocasız kavgasız bir gün geçti bu anların tadını çıkarayım demez mi?

Şu bekarlığı yaşasın yine alsın hayatına birini orda sorun yok ki sorun her şeyi paldır küldür yapması ve ben asla bu konularında tamamen gerçekleri anlattığına inanmıyorum...
Beni ilgilendiren o çocuklar çünkü o çocuklar ileride toplum içine girecekler...
2 çocuk da 5 yaşın altındaymış biri 1 yaşında galiba.ben o bebişime sarılır uyurdum severdim okşardımm.yemişim boşanır boşanmaz bulunan adamıı

2 çocuk da 5 yaşın altındaymış biri 1 yaşında galiba.ben o bebişime sarılır uyurdum severdim okşardımm.yemişim boşanır boşanmaz bulunan adamıı
Ya evet aynı şeyi düşünüyoruz.. çocuklar çok değerli olmalı hayatımızda hele ki böyle bir zamanda yeni biri aklının ucundan geçmez insanın. Bide çok küçükler 😔 onlar şuan hep ilgi bekler... yeni bir hayata başlayıp gaygılanmadan yeni birini bulmak normal değil? Birde çocuklu bir anne yeni birini bir anda hayatına alamaz hele ki bu zaman da çok fazla pedofili varken...

Özellikle anne olan bir kadın birini hayatına alırken yüz kere düşünmeli...

Tam Hayatimdaki son Godoman dan kurtuldum biri beni iyilestiriyor dedim ki, MaşaAllah dedigim 40 yaşıyor, o iş de bitti gitti.

Beyefendiyle kafalarimiz cok uyusuyordu, birbirimizle cok iyi anlasiyorduk. 3 haftadir saatlerce konusuyorduk hatta uykusuz kaliyorduk bunun icin. Birbirimize cok alismistik, suan eksikligini cok hissediyorum

Bitmesinin sebebi de su: kendisi abdestli Namazli biri ve istemsizce konusmalarimiz cinsellige yöneldi birkac kez. En son dün yine öyle oldu ve zannediyorum ki konusmamizdan sonra Elisabeth olayi oldu onda 🙈

Neyse bu sabah yazdi kendimden utandim, artik seninle görüsemem yüzüne bakamam, biz herseyi cok kirlettik dedi. Senin gibi düsünmüyorum sonucta sadece hayal kurduk ama sen nasil istersen dedim. Istegini ikiletmedim.

Numarami silmedi... geri dönermi acaba? Iyimi yaptim yoksa kontagi kesme istegini kabul etmeden onu biraz sakinlestirmem tekrar düsünmü demem gerekiyordu acaba?
Ablacım sen bu adamı sal cidden o kadar dedik bırak salmayı yok ol ortadan izini falan kaybettir cekilecek cile degil. Zaten eski es kisisinden cinsellik yok diye bosandın. İyi yapmıssın ama biraz bi soluklan derim. İnsanın ömrünü cürütür ruhunu emer bu tipler seks yapmak bu kadar eziyet olmamalı ama bildigin eziyet yani sana. Adamın uçak ayrı dert karakteri ayrı dert yaklasımı ayrı dert durum vahim. Yasta yolun yarısı birde oturup bunla mı cebelleşeceksin. Ne kadar acele edersen o kadar eziyet olur her sey o yüzden söyle bi soluklanıp kendine cocuklara bi vakit ayır derim.

Bundan sanane diyemezsin!!!
Çünkü ben senin konunu merak edip açıp okudum merak ettim diğer konularına da baktım baştan sona neresinden tutsan elinde kalıyor...
Sanane diyemezsin!!!
Çünkü ortada 2 tane küçük masum çocuk var onları unutuyor ilgisiz bırakıyorsun ve buda ilerde topluma zarar veriyor...

Biraz sakin ol ayrıca o yeni bulduğun adamlarda büyük ihtimalle evli nedense hepsi sebepsiz yere bir anda kaçıyor onları da burada söylemek istemiyorsun yada sen evli olduğun için kaçıyor olabilirler bilemedim 🤔

Ay yok artik senaryoya bak. Sen burada harcaniyorsun güzelim.

Bana bak benim cocuklarimi toplumu zarar verecek konumda anamazsin. Hele benim anneligime hic laf edemezsin.

Sen önce kendine bak. Sende anca kendin gibi Senaryo yazip iftira atan ve bu senaryoya göre birde yargilayan kendi kafanda cocuklar yetistirebilirsin. Asil sizin yetistirdiginiz cocuklara yazik.

Benim Cocuklarim burda konu degil onlari agizlariniza almayacakskniz kardeşim haddiniz degil okadar!

Elini alnına koyup, nayır nolamaz da diyor mu bari hahahha. Ne tipler var yahu. Bu tipler yüzünden, insan olmaya dair en doğal olaylardan olan seks tabu haline geliyor. Sevişince kirlendiğini düşünen biri bilinçaltında sizinle aşk yapmıyor, kaba tabirle belirtmeliyim ama sizi "beceriyor" demektir. Sağlıklı bir romantik ilişkinin güzel bir bölümünün tensel paylaşımlar olduğunu düşünmeyen kimseyle olmayın. Buna muhafazakar yapısını da kılıf yapmayın. Adamın bilinçaltı bok gibi afedersiniz. Bu leş bir taktik muhtemelen. Biraz daha rol kessin yazar size o. Sonra ama en ufak tökezlemenizde karşınıza getirir suç işlemişsiniz gibi dikkat edin.

Diğer konuya gelirsek, hastayım ben bizim toplumun ikiyüzlülüğüne. Burada kaç bebeli kadın, seks hayatını günlük yazdı da biriniz çıkıp ooo bebeler oooo toplum demediniz. Diyemezsiniz de. Kadın doğurunca kadınlığını yitirmiyor. Baktım yazarın konularına, çocukları ile ilgili bir tane sorunlu konu açmamış, demek ki sorun yok. Kadının düzeni var o kısımda. Sorunu özel yaşamında, orada bok gibi adamlar seçiyor. Evlilik desen ayrı kötüymüş.
Yazar hanım, size tek tavsiyem böyle lümpen heriflerden uzak durmanız. Libidosuz bir adamı boşamışsınız, sevişmeyi kirlenmek diye anlatan başka libidosuza yar olmaya çalışıyorsunuz. İlişkilerinizde döngü var, aynı tip adamlar buluyorsunuz. Sorununuzu keşfedin, yoksa bu çüksüz gider başkası gelir.

Kirlenmişmiş hele hele. Bi de bayıl bari Feriha derdim ben.

Gerçekten 2 tane flörtünü geldi buraya yazdı diye nasıl konu sahibinin anneliği hakkında fikir sahibi olundu merak ediyorum. Kadın boşanıp flört etti diye çocuklar neden aç bilaç kalsın ya? Erkeklerden bi uçan bi kaçan kurtuluyorken mesele yok, kadın yapınca mı eksik ebeveyn oldu? Bu kafada gidersek erkekler daha çoook uzun zamanlar paşa hayatı yaşar. Çocuğun herşeyini anne üstlenir diye bir şey yok, belki konu sahibinin çocukları ile babaları da çok ilgili; belki bakıcı, nine, hala, teyze var destek veren? Kadın sadece 2 tane flörtünü anlattı burda, maşallah hayatını yazdınız o veri ile. Şaşıp kalıyorum bazen. Kendini adamayı geçtim, hayatını çocuğuna kurban eden anaların gelinleri dert yanarken burda, üzülüyoruz. Görevimiz onlar için kendimizden geçmek değil, onları korumak, ihtiyaçlarını karşılamak, hayata hazırlamak. Kadının 2 kişi ile art arda boşanır boşanmaz flört etmesi kötü anne olduğunu çıkarmamıza yeterli değil.

Kac defa burda yapan suclamalara karsi nasil bir Anne oldugumu yazip geri sildim. Hayir dedim kendi kendime, birkac hadsiz sirf agizlari olduklari icin konusuyor diye ben burda onlara anneligimi aciklamak ve ispat etmek zorunda degilim.

Bir Anneye böyme aciklama yapma geregi duyuruyorsunuz ya sizede yaziklar olsun.

Tabiiki bu laflarim haddini bilmeyip olayi benim cocuklarima Camur atmaya kadar götürenlere. Terbiyesiyle elestiride bulunanlara degil.

Kac defa burda yapan suclamalara karsi nasil bir Anne oldugumu yazip geri sildim. Hayir dedim kendi kendime, birkac hadsiz sirf agizlari olduklari icin konusuyor diye ben burda onlara anneligimi aciklamak ve ispat etmek zorunda degilim.

Bir Anneye böyme aciklama yapma geregi duyuruyorsunuz ya sizede yaziklar olsun.

Tabiiki bu laflarim haddini bilmeyip olayi benim cocuklarima Camur atmaya kadar götürenlere. Terbiyesiyle elestiride bulunanlara degil.
Yazılanların hepsine kafanı takma derim. Emin ol burda konu açan herkese yapılıyor bu. O an mutsuz olan insan içindeki negatif enerjiyi boşaltacak yer arıyor. Yanındakine bişey diyemeyip senin belki de yağtığının bin katını yapıp burda namus bekçisi kesilebiliyor. Klavyesi olan yazıyor tatlım. Sen sadece aralarından kayda değer yorumları seç bence

Bence geri döner sen hic iletisimde bulunma seni hic goremesin sosyal medyads falan da toz ol merakını giderecek ufacık şey göremeyen her insan tekrar iletişime geçer tabi biseyler hissetmişse.

IIlginctir ki bu tarz adamlari daha da kirletmek benim cok hoşuma gider. Palto altina full donanimli bi jartiyer takimla (agent provocateur katalogu canlandirin) dayansan kapisina ne yapabilir ki tam da mevsimi üstelik :)) sonra hicbisey demeden cik git evden. Kirlenmiş haliyle otursun aglasin arkandan sonra.

Bence geri döner sen hic iletisimde bulunma seni hic goremesin sosyal medyads falan da toz ol merakını giderecek ufacık şey göremeyen her insan tekrar iletişime geçer tabi biseyler hissetmişse.

IIlginctir ki bu tarz adamlari daha da kirletmek benim cok hoşuma gider. Palto altina full donanimli bi jartiyer takimla (agent provocateur katalogu canlandirin) dayansan kapisina ne yapabilir ki tam da mevsimi üstelik :)) sonra hicbisey demeden cik git evden. Kirlenmiş haliyle otursun aglasin arkandan sonra.
😂😂😂😂 sen nasil biseysin yhaaa😂😂😂

Kusura bakmayın da sabahlara kadar adamlarla konusacaginiza, küçüğü daha minnacık bebekmis, ona sarılın uyuyun, o çocukların annesinin diğer oda da gönül işleriyle uğraşmasına mi yoksa annesinin kokusuna mi ihtiyacı var? Size ne desek boş, keşke her önüne gelen anne olmasa. Geri donermiymis, dert ettiği şeye bak. Sizin gönül işlerinden önce bebeğinizin ek gidasiyla, diğerinin eğitimiyle oyunuyla ilgilenmeniz lazım. Ha ama lafa gelince dört beşlik bir annesinizdir. Hem sabahlara kadar telefonda seksting yapar hem süper çocuk bakarsiniz.

Back
X