- 29 Ağustos 2014
- 5.724
- 18.111
- 448
- 33
- Konu Sahibi pistachio_27
- #101
Eee tamam bunları okudu iseniz burdaki kişilerin haksız olduğu kadar haklı olabileceğini de düşünmüyor musunuz? Buradaki insanlar da sizin kadar okumamış olsalar bile kendi çocuklarından ve uyuduklari vakitlerden kalan tek bir kahve içimlik zamandan yola çıkarak yorum yapıyorlar. Bir müddet, bir saat vs konuşuyoruz dese yine evet diyecegim ama saatlerce demiş.. keşke her şey kitaplarda okuduğumuz ya da yazdığımız makaleler şeklinde ilerlese. O zaman her eğitimli kişinin şahane çocukları olurdu. Ben yine konu sahibine bir şey demiyorum ama ona yazanlara da bir şey diyemiyorum.
haklı olabilecekleri kadar veri göremedim konu sahibinde diğer konularına da baktığımda zaten baya sorunlu bir evlilik sonrası olmaması gereken bir adama takıntı derecesinde aşık olmuş sonra da bu adam var zaten.
ben diyorum ki haklı haksız bu şekilde yorum yapamayız şuanlık anneliğiyle alakalı hiçbir şey yok ortada. çocukların mağdur olduğu bir durum var mı yok mu onu bile bilmiyoruz. çocuklarınıza üzüldüm ne demek yani bu aşırıya kaçmaktır.