• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine Hüsranla bitti... geri dönermi?

başka bir adamı işyerine gidip sıkıştırdım öpmeye çalıştım istemedi acaba neden diye yazdıkları var.iş hayatım da oldu hem de marjinal insanların bulunduğu ortamlardı .kimse kimsenin üstüne atlayıp öpmeye çalışmıyordu yahuu.tanışıyotdu insanlar kahve yemek sinema vs zaman geçiriyordu.onlardan sonra da dışarı ortamlarında ne isterseler yapıyorlardı.bunları eleştirince de kötü oluyoruz burada
Ay olayi carpitmaya bakarmisiniz Allah askina. O Adam zaten benim asik oldugum adamdi. Durduk yere gidip öpmedim, daha önce onun beni öpmüslügü vardi. Oda dur kiz gören olacak dedi. Olayi allem edip kaltem edip nasil cevirmissiniz. Sanki yabanci bir adami gidip sıkıstirmisim gibi atmasyon yapmissiniz

Ay olayi carpitmaya bakarmisiniz Allah askina. O Adam zaten benim asik oldugum adamdi. Durduk yere gidip öpmedim, daha önce onun beni öpmüslügü vardi. Oda dur kiz gören olacak dedi. Olayi allem edip kaltem edip nasil cevirmissiniz. Sanki yabanci bir adami gidip sıkıstirmisim gibi atmasyon yapmissiniz
hı hııı evet

Böyle diyorsun ama bir kadın kocam bana grup seks teklif etti çok şaşırdım ve kızdım diye konu açmıştı. Kadına destek olan üyelere ay tamam en namuslu sizsiniz hiçbiriniz grup seks bilmezsiniz yazmıştın. Ki kimse namustan falan söz etmemişti. Grup seks yapmam ve kocam böyle bir şeyi teklif edemez diyen kadınlara baya baya üstten ve aşağılayıcı bir şekilde konuşmuştun. Bence senin bu duyarların sadece kendin gibi olanlara

ooo buraya benim yazmadığım şeyi yazmışım gibi göster burdan salla bakalım yiyor muymuş? yemiyormuş:

o konuya yazdığım yorumu üşenmedim buldum içinde namus geçiyor mu? nerde hani en namuslu sizsiniz??

"arkadaşlar ne cimeri cia, kgb, fbi falan çağırın.
ne kadar abarttınız ayrıca hayatınızda ilk kez mi grup seks fantazisi duydunuz hiç mi eşinizle böyle şeyleri konuşmuyosunuz"

alakasız yerde başka şeyden vurmaya çalışacaksak her şeyi dökeriz ortaya. ağır ol biraz.

ooo buraya benim yazmadığım şeyi yazmışım gibi göster burdan salla bakalım yiyor muymuş? yemiyormuş:

o konuya yazdığım yorumu üşenmedim buldum içinde namus geçiyor mu? nerde hani en namuslu sizsiniz??

"arkadaşlar ne cimeri cia, kgb, fbi falan çağırın.
ne kadar abarttınız ayrıca hayatınızda ilk kez mi grup seks fantazisi duydunuz hiç mi eşinizle böyle şeyleri konuşmuyosunuz"

alakasız yerde başka şeyden vurmaya çalışacaksak her şeyi dökeriz ortaya. ağır ol biraz.
Mesajı yazman iyi olmuş. Tam hali aklımda değildi. Okuyunca üstten üstten konuştuğuna daha emin oldum teşekkürler 🙏🏻

Onun dusunce yapisina gore yorum yapacagim. Hem ''Elizabeth'' yapip hemde bir birimizi kirlettik demesi bence cok sacma. Bana dedigi de pek inandirici gelmedi. Hele ki bir erkek olarak.

Merak etmeyin bence size geri doner, ama bu sefer yakinlasmak icin....

Onun dusunce yapisina gore yorum yapacagim. Hem ''Elizabeth'' yapip hemde bir birimizi kirlettik demesi bence cok sacma. Bana dedigi de pek inandirici gelmedi. Hele ki bir erkek olarak.

Merak etmeyin bence size geri doner, ama bu sefer yakinlasmak icin....

Belkide olmaz kontagi kesmeyelim dememi bekledi. Neyse sonuc itibari ile kendimi hic bozmadim... sitem dahi etmeden ok dedim

Napalim giden gider kalan saglar bizimdir.

Tam Hayatimdaki son Godoman dan kurtuldum biri beni iyilestiriyor dedim ki, MaşaAllah dedigim 40 yaşıyor, o iş de bitti gitti.

Beyefendiyle kafalarimiz cok uyusuyordu, birbirimizle cok iyi anlasiyorduk. 3 haftadir saatlerce konusuyorduk hatta uykusuz kaliyorduk bunun icin. Birbirimize cok alismistik, suan eksikligini cok hissediyorum

Bitmesinin sebebi de su: kendisi abdestli Namazli biri ve istemsizce konusmalarimiz cinsellige yöneldi birkac kez. En son dün yine öyle oldu ve zannediyorum ki konusmamizdan sonra Elisabeth olayi oldu onda 🙈

Neyse bu sabah yazdi kendimden utandim, artik seninle görüsemem yüzüne bakamam, biz herseyi cok kirlettik dedi. Senin gibi düsünmüyorum sonucta sadece hayal kurduk ama sen nasil istersen dedim. Istegini ikiletmedim.

Numarami silmedi... geri dönermi acaba? Iyimi yaptim yoksa kontagi kesme istegini kabul etmeden onu biraz sakinlestirmem tekrar düsünmü demem gerekiyordu acaba?
Giden gitmiştir niye dönmesini bekliyorsunuz ki . Sevse zaten gitmezdi dimi.sevgi de insanlar her şeye katlanıyor. bu kişi kaç yaşında bilmiyorm ama tavırları ergence. Bu kişiyi iyi tanıdığınıza emin misiniz belki de evlidir . Bir bahaneyle sizinle uzaklaşmıştır. Aklımda deli sorular. Yani adam namazında olunca aklı o işlere çalışmıyor mu ne kadar saçma bir sebep

Giden gitmiştir niye dönmesini bekliyorsunuz ki . Sevse zaten gitmezdi dimi.sevgi de insanlar her şeye katlanıyor. bu kişi kaç yaşında bilmiyorm ama tavırları ergence. Bu kişiyi iyi tanıdığınıza emin misiniz belki de evlidir . Bir bahaneyle sizinle uzaklaşmıştır. Aklımda deli sorular. Yani adam namazında olunca aklı o işlere çalışmıyor mu ne kadar saçma bir sebep
Birbirimizi sevecek kadar uzun vakit gecirmedik canim. Tanimak isterdim ama cok kafa dengiydik hicde üzmüyordu kirmiyordu cok dikkat ediyordu. Bir nevi iyilestiriyordu beni. O yüzden yarim kalmasin isterdim. Dün olay biraz tazeydi belki ondan. Yoksa gittiyse gitti napalim.

Evli oldugunu hic sanmiyorum gece 3 lere kadar yazistik evli olsa karisi demez miydi napiyorsun bütün gece elinde Telefon.

Yinede merak etmiyorum degil kuyrugunu kistirip geri dönmesini.

Acaba ciddi niyetli konuştu sizle. Bunu da kötü bir başlangıç yaptık. İlişkiyi kirlettik gibi mi düşündü.

Hani görücülükte flan evlilik niyetiyle konuşursun taaa çok sonraları konu ufak ufak cinselliğe gelir. Kimisinde de evlendikten sonraya kalır ya o tarz bi adam olabilir.

Ya da sizin konu açmanız ona basit gelmiş olabilir. Ağırlık mı bekledi. Cesur mu geldiniz bu da olabilir. Ama bence dönmez geri.

Birbirimizi sevecek kadar uzun vakit gecirmedik canim. Tanimak isterdim ama cok kafa dengiydik hicde üzmüyordu kirmiyordu cok dikkat ediyordu. Bir nevi iyilestiriyordu beni. O yüzden yarim kalmasin isterdim. Dün olay biraz tazeydi belki ondan. Yoksa gittiyse gitti napalim.

Evli oldugunu hic sanmiyorum gece 3 lere kadar yazistik evli olsa karisi demez miydi napiyorsun bütün gece elinde Telefon.

Yinede merak etmiyorum degil kuyrugunu kistirip geri dönmesini.
dönmezse mesaj atıcakmısın. ay bu soruyu önceki sayfalarda da sormuş olabilirim ama bakmaya üşendim :KK70:

Terkedilme sebebibiz anlatılan bahaneler değil

Tamamen şu kısım: “ 3 haftadir saatlerce konusuyorduk hatta uykusuz kaliyorduk bunun icin.”

Siz başta bütün lezzeti tüketmişsiniz, çok muhabbet tez ayrılık getirir diye boşa dememişler. Özlemek de aşklara dahil olmalı.
Olmalı ki denge bozulmasın.

Back
X