• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine ilişki derdi

Söyledim bile artık fotoğraf paylaştım hikayede ayrıca gayet olur yani herkes aşkından ölerek evlenmiyor evlilik iş ortaklığı gibi bence
Düşüncelerinizde bir derinlik ve kendiniz ile ilişkileriniz hakkında farkındalığınız yok. Evlilikle ilgili tek bir doğru yok tabi ama sizin motivasyonunuz yanlış. Umarım ne demek istediğimi acı bir tecrübe ile anlamazsınız.

Bu arada allahım kınamıyorum ama sevdiklerimin karşısına evliliği iş ortaklığı gibi görenler çıkarmasın yaa...

Düşüncelerinizde bir derinlik ve kendiniz ile ilişkileriniz hakkında farkındalığınız yok. Evlilikle ilgili tek bir doğru yok tabi ama sizin motivasyonunuz yanlış. Umarım ne demek istediğimi acı bir tecrübe ile anlamazsınız.

Bu arada allahım kınamıyorum ama sevdiklerimin karşısına evliliği iş ortaklığı gibi görenler çıkarmasın yaa...
Sevmediğim nereden çıktı seviyorum tek motivasyonum bu değil anlaşıyoruz güzel zaman geçiriyoruz vicdanlı ilgili bi adam. Ayrıca çevremde ilişkilere bakıyorum ona göre konuşuyorum belki de aşkımdan ölmemem gerekiyor biri için

Sen ağırdan alıyorsun o daha net ilerlemek istiyor. Burada sorun zaman değil biraz beklentiyle ilgili konulup orta yolu bulmanız lazım

Sen ağırdan alıyorsun o daha net ilerlemek istiyor. Burada sorun zaman değil biraz beklentiyle ilgili konulup orta yolu bulmanız lazım
Bulduk şuan ya ben baya baya paylaşıyorum onu artık geçenlerde arkadaşım o ben kahve içtik aileme de söyledim ilişkim var diye

Back
X