• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine ilişki derdi

Bilmiyorum her şeye rağmen kaç sene var atılmıyor beynimde sorun var herhalde kendi kendimi sabote ediyorum resmen. Ben de ağır şeyler söyledim ona karşı çok tamamen iğrenç bi ilişkiydi ama çok seviyordum. 5 senelik ama lisede de beraberdik onu saymıyorum bile. Keşke şimdiki sevgilim karşıma daha farklı zamanda çıksaydı. onun çabasına bırakıyorum adım atacağım karar verdim 14 şubatta planımız var. Biri sorduğunda var diyeceğim ya da laf açılınca erkek arkadaşım diyeceğim. Diğeri de zamanla yok olacak. Akışına bıraktım ayrılırsa da kendi bilir
bence de bir sorun var
hani kötüdür ama ozlersin falan onu anlarim ama sana ne bicim laflar etmis bir insana nasil "o üzülür" diye aciyabilirsin?
beter olsun
14 şubata daha cok var. o arada onu bilen iki arkadasim var demistin, onlarla tanistir istersen. cok "bulusma bulusma" gibi kasinti bir ortam olmasin ama kizlarla cik, sonra seni almaya gelsin beraber bir tatli yiyip öyle bin arabasina .
mutlu olsun bari adam 😅

Yanlış anlamayın ama çevreniz saçmalıyor. Sonuçta eski sevgilinizle evli filan değildiniz, vefat etmedi vs. Eski sevgiliniz başka birini bulsa ona aynı şeyi söylecekler miydi acaba? Günün sonunda birini bulacaktınız sonuç olarak.İyi biriyse neden şans vermeyeceksiniz ki?

bence de bir sorun var
hani kötüdür ama ozlersin falan onu anlarim ama sana ne bicim laflar etmis bir insana nasil "o üzülür" diye aciyabilirsin?
beter olsun
14 şubata daha cok var. o arada onu bilen iki arkadasim var demistin, onlarla tanistir istersen. cok "bulusma bulusma" gibi kasinti bir ortam olmasin ama kizlarla cik, sonra seni almaya gelsin beraber bir tatli yiyip öyle bin arabasina .
mutlu olsun bari adam 😅
O da beni çok tanıştırmadı ya ailem umreye gidecek diye tutturdu aileni uğurlayayım sıfatın ne senin ailene gel yoldan geçerken veda ederken bay bay dersin dedim yüzük yok ortada evlilik yok annem babam rahat insanlar beni sıkmazlar ama sevgilim bu diye tanıştıramam yani. Ben onun arkadaşlarının düğününe gittim normalde oynak göbek atan biriyim diyo niye oturuyorsun kalksana. Dalga geçiyor benimle niye bizi tanıyan birileri varken bu kadar gerginsin diyor. Gerçekten biri bizi tanıyorsa elini bile tutmuyorum bi kere tokalaştım

Yanlış anlamayın ama çevreniz saçmalıyor. Sonuçta eski sevgilinizle evli filan değildiniz, vefat etmedi vs. Eski sevgiliniz başka birini bulsa ona aynı şeyi söylecekler miydi acaba? Günün sonunda birini bulacaktınız sonuç olarak.İyi biriyse neden şans vermeyeceksiniz ki?
Buldu o zaten ama o da pek paylaşmadı. Bilmiyorum niye böyleyim

Buldu o zaten ama o da pek paylaşmadı. Bilmiyorum niye böyleyim
Demek ki herkes kendi yoluna bakıyor. Biraz garip bir tavrınız var. Emin değilseniz kimsenin zamanını ve enerjisini çalmayın, sevgilinizde 33 yaşında. Eski sevgiliniz duymasın diye adamı yok sayıyorsunuz resmen. Acıdım vallahi, yara bandı olmuş resmen.

Evet yoruldum sanırım eski ilişkim çok kötüydü defalarca ayrıl barış ama bu resmen ferah temiz orman havası sabah uyandığımda içip içip 362663 mesaj atmış bugün ne oldu dediğim bi ilişki değil buldum da bunuyorum işte neden hala geçmişte takıldım bilmiyorum. Sakladığım da yok sorana nasip diyorum gülüyorum. 14 şubatta paylaşırım hikayede. Bazen çiçek vs paylaşıyorum zaten. Hani biterse bitsin aman diyorum ama aynı zamanda da ayrılmak istemiyorum konforlu bi ilişki çünkü.
Biterse bitsin aman dersin bitince pişman olursun. Silkelen ve kendine gel. Evlilik tam olarak böyle sakin huzurlu olmalı. Sizin ilişkiniz de de bu var. Kaybetme bunu. O zaman daha çok sevip iyi ki evlendim diyeceksin bak görürsün. İlan et gerekirse herkese ilişkini. Eski ilişkin berbatmış bence aileler her işin içindeymiş iyi ki de bitmiş. Kavga dövüş olunca ortada aşk tutku var sanılıyor ama o ilişkide evlilik olsaydı kısa sürede ne aşk kalırdı ne sevgi. Önemli olan sadakat huzur sakinlik

Demek ki herkes kendi yoluna bakıyor. Biraz garip bir tavrınız var. Emin değilseniz kimsenin zamanını ve enerjisini çalmayın, sevgilinizde 33 yaşında. Eski sevgiliniz duymasın diye adamı yok sayıyorsunuz resmen. Acıdım vallahi, yara bandı olmuş resmen.
Öyle bir şey yok canım haftada 3 4 kere buluşuyoruz normal takılıyoruz dışarı çıkıyoruz açıj açık soruyor arkadaşlarım senin hayatında birş var diye nasipppp anlatcam diyorum 1 2 arkadaşım biliyor iş arkadaşlarım biliyor. yoksa öyle kimse görmesin kimse bilmesin durumu yok. Eskisi gibi detaylı detaylı dedikodumu yapmak istemiyorum arkadaşlarımla

Biterse bitsin aman dersin bitince pişman olursun. Silkelen ve kendine gel. Evlilik tam olarak böyle sakin huzurlu olmalı. Sizin ilişkiniz de de bu var. Kaybetme bunu. O zaman daha çok sevip iyi ki evlendim diyeceksin bak görürsün. İlan et gerekirse herkese ilişkini. Eski ilişkin berbatmış bence aileler her işin içindeymiş iyi ki de bitmiş. Kavga dövüş olunca ortada aşk tutku var sanılıyor ama o ilişkide evlilik olsaydı kısa sürede ne aşk kalırdı ne sevgi. Önemli olan sadakat huzur sakinlik
Evet en azından acaba keşke kalmasın içimde ben üstüme düşeni yapayım en azından

Öyle bir şey yok canım haftada 3 4 kere buluşuyoruz normal takılıyoruz dışarı çıkıyoruz açıj açık soruyor arkadaşlarım senin hayatında birş var diye nasipppp anlatcam diyorum 1 2 arkadaşım biliyor iş arkadaşlarım biliyor. yoksa öyle kimse görmesin kimse bilmesin durumu yok. Eskisi gibi detaylı detaylı dedikodumu yapmak istemiyorum arkadaşlarımla
ya tabi ki lise üniversite zamanı gibi her içtiğiniz kahveyi herkesle konuşup adamın her attığı mesajın değerlendirmesini kız grubunuzla birlikte yapmayın filan, az daha yetişkin biri gibi ilişki yaşayın ama
neden tanıdık birileri olduğunda gerilip elini bile tutmuyorsunuz?
sizin gerçekten ortanız yok hiç.
O da beni çok tanıştırmadı ya ailem umreye gidecek diye tutturdu aileni uğurlayayım sıfatın ne senin ailene gel yoldan geçerken veda ederken bay bay dersin dedim yüzük yok ortada evlilik yok annem babam rahat insanlar beni sıkmazlar ama sevgilim bu diye tanıştıramam yani. Ben onun arkadaşlarının düğününe gittim normalde oynak göbek atan biriyim diyo niye oturuyorsun kalksana. Dalga geçiyor benimle niye bizi tanıyan birileri varken bu kadar gerginsin diyor. Gerçekten biri bizi tanıyorsa elini bile tutmuyorum bi kere tokalaştım
önceki adamdan çocuk aldırmışsınız
buna diyorsunuz yüzük olmadan ailemle tanıştıramam? sebep? üstelik ailenizin öyle bir derdi yokken.

cidden ortanız yok yani.

ya tabi ki lise üniversite zamanı gibi her içtiğiniz kahveyi herkesle konuşup adamın her attığı mesajın değerlendirmesini kız grubunuzla birlikte yapmayın filan, az daha yetişkin biri gibi ilişki yaşayın ama
neden tanıdık birileri olduğunda gerilip elini bile tutmuyorsunuz?
sizin gerçekten ortanız yok hiç.

önceki adamdan çocuk aldırmışsınız
buna diyorsunuz yüzük olmadan ailemle tanıştıramam? sebep? üstelik ailenizin öyle bir derdi yokken.

cidden ortanız yok yani.
Ailemin nasıl böyle bi derdi yok ailem kürtaj olduğumu bilmiyor bilseler yüzüme bakmazlar 5 senelik ilişkimde de evlenme kararı alınca tanışmışlardı. Abimin sevgilisi olduğunda da böyle oldu. Annem anlamıyor mu hayatımda biri var her şeyi açık açık sorar ama sormuyor 5 seneni daha çöpe atma diyor bu kadar ki annemle aram iyidir ama sormuyor. Bilmiyorum geriliyorum işte sebebi yok. Herkesin derdi kendinde zaten yakın arkadaşlarım farklı şehirde iş arkadaşlarım da biliyor görüyor. Ev aldım bunu da söylemedim arkadaşlarıma. Bu aralar canım böyle işte mesafe koydum insanlara buluşunca da konu açılmıyor. Elini tutmuyorum evet beraberken biri görünce tanıdık mesafeyi koyuyorum komik gelebilir eskisinden de böyleydi ama. Karşılaştık yanımda iş arladaşım vardı iş ortamındaydık tokalaştım dalgasını da geçtik tabii o zamanlar daha 1 2 aylıktı. Şimdi kimse sormuyor yanında birini görünce sevgilin mi demiyorlar. Biri görünce adama abi demiyorum yani 🤣 zaten öyle çok denk gelme olmadı ama beni alıyor öğlen geliyor sarılıp öpüyorum. Geç geç demiyorum

Son düzenleme:
Ailemin nasıl böyle bi derdi yok ailem kürtaj olduğumu bilmiyor bilseler yüzüme bakmazlar 5 senelik ilişkimde de evlenme kararı alınca tanışmışlardı. Abimin sevgilisi olduğunda da böyle oldu. Annem anlamıyor mu hayatımda biri var her şeyi açık açık sorar ama sormuyor 5 seneni daha çöpe atma diyor bu kadar ki annemle aram iyidir ama sormuyor. Bilmiyorum geriliyorum işte sebebi yok. Herkesin derdi kendinde zaten yakın arkadaşlarım farklı şehirde iş arkadaşlarım da biliyor görüyor. Ev aldım bunu da söylemedim arkadaşlarıma. Bu aralar canım böyle işte mesafe koydum insanlara buluşunca da konu açılmıyor. Elini tutmuyorum evet beraberken biri görünce tanıdık mesafeyi koyuyorum komik gelebilir eskisinden de böyleydi ama. Karşılaştık yanımda iş arladaşım vardı iş ortamındaydık tokalaştım dalgasını da geçtik tabii o zamanlar daha 1 2 aylıktı. Şimdi kimse sormuyor yanında birini görünce sevgilin mi demiyorlar.
derdi yok derken
aileniz aman sevgilin olmasın aman kimseyle görüşme , gibi bir aile değilmiş onu diyorum
zira kendiniz diyorsunuz rahatlar diye o anlamda dedim (yoksa ekstra bir large olup kürtajı takmamışlar bunu mu takacaklar demek istemedim)

ayrıca sizin nesilde artık çok normal zaten aileler biliyor, illa resmi tanışma, isteme bişey olmadan da sevgiliyi biliyorlar yani,
ben demiyorum ki tüm aileler tanışsın herkes herkesle muhatap olsun ama kimdir necidir bilebilirler. e sizin ilk erkek arkadaşınız da değil zaten, daha neyin muhafazakar ailesinden çekinen taşralı kız halleri bunlar?

bana kalırsa sizin hem oldukça garantici bir tarafınız var hem bad boy seviyorsunuz (ya da ilişkide kaos seviyorsunuz) bu ikisi birden pek olamayacağı için sorun yaşıyorsunuz.

derdi yok derken
aileniz aman sevgilin olmasın aman kimseyle görüşme , gibi bir aile değilmiş onu diyorum
zira kendiniz diyorsunuz rahatlar diye o anlamda dedim (yoksa ekstra bir large olup kürtajı takmamışlar bunu mu takacaklar demek istemedim)

ayrıca sizin nesilde artık çok normal zaten aileler biliyor, illa resmi tanışma, isteme bişey olmadan da sevgiliyi biliyorlar yani,
ben demiyorum ki tüm aileler tanışsın herkes herkesle muhatap olsun ama kimdir necidir bilebilirler. e sizin ilk erkek arkadaşınız da değil zaten, daha neyin muhafazakar ailesinden çekinen taşralı kız halleri bunlar?

bana kalırsa sizin hem oldukça garantici bir tarafınız var hem bad boy seviyorsunuz (ya da ilişkide kaos seviyorsunuz) bu ikisi birden pek olamayacağı için sorun yaşıyorsunuz.
Normal ama annem tanışmaz eskisinde de istemedi tanışmayı ciddi bir şey olur tanışırsın arkadaşın o diyordu. Ne yapayım yani o da diyor ki ben merak ediyorum anne baba yanında nasıl olduğunu oradaki seni de görmek istiyorum. Benim annem de seni merak ediyor diyor. Bilmek istemiyorlar ne yapayım bilmek istese sorar işte bir olay anlatıyorum adı geçen kim nereli ne iş yapıyor kaç yaşında bunları soruyor eve çiçekle geliyorum ya da yeni bir bileklik takıyorum sormuyor işte. Biliyorum annemi babamı ben. Abimle geçen muhabbetleri biliyorum abim de tanıştırmak istediğinde ne sıfatla yüzüğü tak getir zamanla tanırız ben sevmiyorum diyordu. Ama anlatıcam anneme gelince birisi var diye. Görsün benden adımı

Net olmayan adamla: 5 sene

Net adamla: Tanıştırmak bile yok

Aradığınız duygu: Kontrolcülük ve saygısızlık

Tanıştırsanız bile bir kaç yıl içinde karşı tarafın saygısızlığını ve kontrolclüğünü ön plana çıkartmamışsanız evlenin bence.

Net olmayan adamla: 5 sene

Net adamla: Tanıştırmak bile yok

Aradığınız duygu: Kontrolcülük ve saygısızlık

Tanıştırsanız bile bir kaç yıl içinde karşı tarafın saygısızlığını ve kontrolclüğünü ön plana çıkartmamışsanız evlenin bence.
Eski sevgilim de netti ama 20 yaşında mı evlenseydik yoksa hamile kaldığımda aldırma evlenelim kim ne diyebilir diyordu ben de ailen seni kapıdan atsa ne yapacaksın dedim ikimiz de öğrenciydik hafta hesabı mı yapacaklar pandemi vardı vs ailem benimle asla konuşmaz dedim. Mezun oldum kpss sürecine girdim o zamanlar da bu kadar kasma atanmazsan atanma beraber çalışalım sana klinik açalım pilates stüdyosu açalım diyordu. Ben istemedim. Ve ailem ayrılmadan 1 ay önce tanıştı evlenmeye karar verdik öyle tanıştılar

Normal ama annem tanışmaz eskisinde de istemedi tanışmayı ciddi bir şey olur tanışırsın arkadaşın o diyordu. Ne yapayım yani o da diyor ki ben merak ediyorum anne baba yanında nasıl olduğunu oradaki seni de görmek istiyorum. Benim annem de seni merak ediyor diyor. Bilmek istemiyorlar ne yapayım bilmek istese sorar işte bir olay anlatıyorum adı geçen kim nereli ne iş yapıyor kaç yaşında bunları soruyor eve çiçekle geliyorum ya da yeni bir bileklik takıyorum sormuyor işte. Biliyorum annemi babamı ben. Abimle geçen muhabbetleri biliyorum abim de tanıştırmak istediğinde ne sıfatla yüzüğü tak getir zamanla tanırız ben sevmiyorum diyordu. Ama anlatıcam anneme gelince birisi var diye. Görsün benden adımı
benim annem babam da tanışmaz kolay kolay, evet. ama biliyorlar mesela kardeşimin ilişkisi var. nereli ne yapar, ailesi nasıl biliyorlar yani.
illa tanışmasınlar o zaman, öyle bir tavırları varsa.

ben tanıştım evimde ağırlarım bizim muhabbetlerimizde annemin babamın huyları ile ilgili aile gerçeklerimizle ilgili şeyler de konuşuluyor. ne biliyim annenizle tanışmaz ama abinizle tanışır, kuzeninizle tanışır, misal yani.

bir de yani daha önce yıllar süren ilişkiniz olmuş, gebe kalacak kadar neredeyse evlenecek kadar büyük bir ilişki
burada da kamplara gidiyorsunuz, cinsel hayatınız var, demek ki ailenize pek de anlatmadığınız ama çatır çatır yaşadığınız başka bir hayatınız var senelerdir sizin. demek maşallah aileye rağmen neler neler yaparken bir sıkıntınız yok?
adamı seviyorum içime siniyor dedikten sonra epi topu diyceksiniz ki X kişisi benim sevgilim, iyi bir insan güzel anlaşıyoruz, bu kadar. bu bu kadar atla deve bişey değil.

aileye hiç söylememek başka şey
ailenizi bilip biz isteme filan olmayacaksa tanışmayız dediğini sevgilinize böyle böyle diyorlar diye söylemek başka şey.

benim hayatımdaki kimseyi de ailem ve çoğu arkadaşım bilmedi, neden çünkü içime sinen seviyorum eminim dediğim bir ilişkim olmadı, olsa hele hele yetişkin yaşta bir kadın olarak tanıştırmasam bile bilirlerdi yani kimdir necidir...bu illa evlenmek demek de değil. buradaki nüans sizin neden o gerginliği yaşadığınız zaten...adam at hırsızı sanki.
eski sevgilinize dair uydurduğunuz sebepler de cidden aşırı saçma

Eski sevgilim de netti ama 20 yaşında mı evlenseydik yoksa hamile kaldığımda aldırma evlenelim kim ne diyebilir diyordu ben de ailen seni kapıdan atsa ne yapacaksın dedim ikimiz de öğrenciydik hafta hesabı mı yapacaklar pandemi vardı vs ailem benimle asla konuşmaz dedim. Mezun oldum kpss sürecine girdim o zamanlar da bu kadar kasma atanmazsan atanma beraber çalışalım sana klinik açalım pilates stüdyosu açalım diyordu. Ben istemedim. Ve ailem ayrılmadan 1 ay önce tanıştı evlenmeye karar verdik öyle tanıştılar
Bence sevgilinizi birkaç yıl tanımanız lazım, bu tanıma sürecini karşı tarafında gönlü olacak şekilde yönetilmeli.

Böylece eski sevgili etkisi varsa kurtulunur.

Hızlı evlilik ve yüzük size sit com gibi bir dizi hayatından alıp köy dizileri gibi bir hayatın içne atar

Sizin düşünceleriniz duygularınız hala oturmamış.
30 dam önce evlenmeyin derim.
Hayat böyle sürekli iki insanı kıyaslayarak yaşanmaz.
6 aydır bir insan saklanmaz bu karşıdakine saygısızlıktır ben olsam en fazla 3. Aydan sonra ayrılmıştım beni gizleyen birinden.
Ayrıca sizin gibi uzun yıllar ilişki yaşayıp ayrılan sonra da kısa sürede evlenen pek çok insan var.
Biten ilişkinizde dopamin serotonin hepsi bol bol salgılanmış.
Aşk tutku dediğiniz şeyi bunlarla açıklayabiliriz.
Zaten bi noktada bunlar tükenmiş ve ilişki bitmiş.
Hakkına girme olayını da anlamadım.
Karşılıklı olarak davranış değişikliği olmamış çift terapisine vs gidilmemiş sanırım ee yani neyin hakkı tam olarak?
Hani karşınızdaki bunları yapar çabalar sizin için anlıcam da bunlarda olmamış sanırım ki ilişki bitmiş.

Burada sorun eski sevgiline olan hislerin değil bence

Sorun şu andaki ilişkinde kendini güvende hissetmiyorsun. Muhtemelen sevgilini samimi bulmuyorsun. Tartışıyorsunuz 3 gün aramıyor, sen adım atınca tekrar konuşuyorsunuz ancak. Evlenmek istiyorum diyor ama somut bir adım atmıyor. Ayrılırsam peşimde koşmaz diyorsun. İnançlıyım diyor ama tamamen zıt bir hayat yaşıyor.

Böyle bir ilişkiyi ben de etrafıma söylemezdim. Güzel vakit geçiriyorsam senin yaptığın gibi devam ederdim ama evliliğe gideceğini düşünmüyorum açıkçası.

Son düzenleme:
Karşımdaki insan hem beni herkesten saklayıp hem de yüzüğü görmem lazım dese güler geçer yoluma bakarım açıkçası, tutumunuz çok saçma ve olgunluktan uzak.

Back
X