• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine ilişki derdi

ayrılmadım ama ara ara düşünüyorum 5 yıllık ilişkimi de o ailesiyle iş yapıyor diye bıraktım şimdiki yeni araba aldı tabii ki aileden destekle çünkü devlette doktor diyorum bu da ailesinin parasını yiyor. İşten almaya geldi 2 3 defa gelme dedim insanlar görüyor. Görsünler diyor. Neden saklıyorsun diyor anlattım. Kim ne konuşursa konuşsun diyor. Sıkılıyor biliyorum
Araba ve maddiyat konusuna niye bu kadar takıksınız? İstediği şekilde alsın arabasını sizi ilgilendirmez ki.

ayrılmadım ama ara ara düşünüyorum 5 yıllık ilişkimi de o ailesiyle iş yapıyor diye bıraktım şimdiki yeni araba aldı tabii ki aileden destekle çünkü devlette doktor diyorum bu da ailesinin parasını yiyor. İşten almaya geldi 2 3 defa gelme dedim insanlar görüyor. Görsünler diyor. Neden saklıyorsun diyor anlattım. Kim ne konuşursa konuşsun diyor. Sıkılıyor biliyorum
Son model BMW, Mercedes almadiysa ailesinden neden destek alıyor 😂 eşim özelde, kardesi devlette doktor. Dediğin şey komik geldi bana.
Yalniz sana abla tavsiyesi olsun, birkaç aya kalmaz ayrılırsınız siz. Inşallah sonrasında pişman olmazsın

Bana aranızda evlilik olacakmış kadar uyum,aşk,çekim vs varmış gibi gelmedi.
Bundan daha iyisine denk gelemem diye evlenilmez ya.
Daha 26 yaşındasınız size çok daha iyi gelecek birine denk gelebilirsiniz.
Hayır aslında çok iyi uyuyoruz aramızdaki cinsel uyum eski ilişkimden daha iyi oturup saatlerce konuşurum onunla ben daha gel git duygularını uçlarda yaşayan biriysem o daha sakin oturaklı eski ilişkimde ikimiz de kor gibiydik birbirimize hakaretler eder kavga kıyamet ayrılır barışırdık. Bu konuda böyle değil ona karşı daha dikkatliyim kendime çeki düzen verdim çünkü o da öyle. Bazen söylüyorum tabii eleştiriyorum ama daha sakin güvenli bi ilişki. Ayrılsam tamam der eski sevgilim kapımda bekliyordu. Bu konuda çekiliyorum ona daha iyi geliyor. Bakınca çocuklarla arası iyi bu adama bebek doğururum diyorum. Eski sevgilimden hamile kaldığımda direkt aldırdım düşünmedim bile geçen adetim gecikti korunduğumuz halde yine başıma gelmişse doğrurum dedim hamile kaldığımda sevgilim gidip evlenelim kim ne derse desin affeder ailen affetmezse de sen ben bebeğimiz demişti buna rağmen yok demiştim

Son model BMW, Mercedes almadiysa ailesinden neden destek alıyor 😂 eşim özelde, kardesi devlette doktor. Dediğin şey komik geldi bana.
Yalniz sana abla tavsiyesi olsun, birkaç aya kalmaz ayrılırsınız siz. Inşallah sonrasında pişman olmazsın
Mercedes 🤣

Hayat standartlarınız düşmeyeceği için onunla birliktesiniz. Sizi sadece maddi yönden etkilemiş diğer eksik yönlerini kafanızda siz tamamlanıyorsunuz fakat hisleriniz maalesef tamamlamıyor.
Eski sevgilim daha zengindi ama ailesiyle çalışıyordu

Araba ve maddiyat konusuna niye bu kadar takıksınız? İstediği şekilde alsın arabasını sizi ilgilendirmez ki.
Eski sevgilimden ayrılma sebebim ailesinden destek görmesi onlarla çalışması ve çoook ısrar etti günlerce dil döktü bu yüzden bitmez diye şimdi o da ailesinden destek alıyor iki yüzlü olmuyor muyum. Bu bi bahaneydi açıkçası sebepti başka şeyler de vardı tabii ki ama duyunca ne diyecek ne düşünecek mideme ağrılar giriryor

Yas tutmuyorum ama bazen onun hakkına mı girdim diye düşünüyorum işte. Olmayınca olmuyor biliyorum. Çok gizlemiyorum ama söylemedim biri sorunca nasip deyip gülüyorum evet var diyemiyorum
ay ne hakkina giresin ayrilmak boyle birsey.
ayrilirsin yoluna bakarsin, baskasini bulur evlenir çoluk çocuk yapar yaslanirsin. o kisi el olur , gün olur yolda görsen bakmazsin.
ayrılık bu demek degil mi? madem oyle ayrilmasaydin ya da madem ayrildin bak keyfine.
ayrıca o bir erkek, emin ol bulsaydi senden iyisini asla düşünmezdi gecmjsi o da hayatina alirdi - ki belki almıştır bile o da gizli tutuyordur.
birak artik eskiyi, duyarsa da duysun . 5 senelik ilişkiyi bitirdiğine gore demek ki olmayan birsey varmis bitmis yanj, otesi yok.
insanlara reklam etmemekle insanlardan gizlemek farkli seyler. siz sanki esinizi aldatiyorsunuz gibi herkesten gizliyorsunuz. adam tabii ki gicik olur. hem de neden? ex duyar uzulurse diye. duysun üzülsün yani sizin probleminiz degil
yeni sevgiliniz sizi terketse hakli..

Geçen teyze demişti bana, şimdi sen de teyze olacaksın muhtemelen 😅

ay ne hakkina giresin ayrilmak boyle birsey.
ayrilirsin yoluna bakarsin, baskasini bulur evlenir çoluk çocuk yapar yaslanirsin. o kisi el olur , gün olur yolda görsen bakmazsin.
ayrılık bu demek degil mi? madem oyle ayrilmasaydin ya da madem ayrildin bak keyfine.
ayrıca o bir erkek, emin ol bulsaydi senden iyisini asla düşünmezdi gecmjsi o da hayatina alirdi - ki belki almıştır bile o da gizli tutuyordur.
birak artik eskiyi, duyarsa da duysun . 5 senelik ilişkiyi bitirdiğine gore demek ki olmayan birsey varmis bitmis yanj, otesi yok.
insanlara reklam etmemekle insanlardan gizlemek farkli seyler. siz sanki esinizi aldatiyorsunuz gibi herkesten gizliyorsunuz. adam tabii ki gicik olur. hem de neden? ex duyar uzulurse diye. duysun üzülsün yani sizin probleminiz degil
yeni sevgiliniz sizi terketse hakli..
Bilmiyorum çıkıp herkese sevgilim var diyemedim işte zaten annem babam salak değil anlıyorlar birisi var eve hediye çiçek geliyor iş yerindekiler de anlıyor alıp giden var görüyorlar arkadaşlarımdan da yakın olan 1 2 kişi biliyor sosyal medyada paylaşmıyorum dalga geçiyorum nazar değmesin bize diyorum gülüyor ama salak değil anlıyor. Şimdilik bir şey demiyor ama biliyorum böyle devam ederse ayrılacak. Eski sevgilimin de hayatında biri var biliyorum zaten onu

Bilmiyorum çıkıp herkese sevgilim var diyemedim işte zaten annem babam salak değil anlıyorlar birisi var eve hediye çiçek geliyor iş yerindekiler de anlıyor alıp giden var görüyorlar arkadaşlarımdan da yakın olan 1 2 kişi biliyor sosyal medyada paylaşmıyorum dalga geçiyorum nazar değmesin bize diyorum gülüyor ama salak değil anlıyor. Şimdilik bir şey demiyor ama biliyorum böyle devam ederse ayrılacak
herkese demek ayri gizlemek ayri. ben de esimi kuzenlerden vs gizlemistim ki cok severim hep buluşurum. ona rağmen, evlilige giderken bile soylemedim ailemle tanışana kadar. ama bir sebebim vardi ve onun disinda sevgilim ablamla, denk gelirsek arkadaslarimla falan tanisirdi.
dedigim gibi reklamını yapma, ama gizleme de.
ille sevgilim de sevgilim deme ama hayatinda biri oldugunu da gizleme.
adam madem bozulmaya basladi bu bilen arkadaslarinla bir plan yap onu da cagir en azindan onlarla tanissin.
kimseden korkma, çekinme. kötü düşünen de düşünsün, senin problemin degil

Bu sen benimle evlenirsen ben her türlü evlenirim demek gibi. Ondan daha iyisini bulamam gibi bir şey de yazmissiniz. Yüzüğü görmem lazım çok nasıl cümle kursam bilemedim ama hiç hoş olmamış.
Ya öf evlilik konuştuğunda dalgaya vuruyorum herhalde önce yüzüğü görelim beğenirsem konuşuruz diye. Ne diyim mesela normalde sence bu konular geçmiyor mudur daha erken diyorum

Modeli bilmiyorum ama E serisi bir mercedesin 7.5 milyondan başladığını biliyorsundur muhtemelen. 33 yaşında bir doktorun o parayı arabaya verebilmesi için iş yapan bir plastik cerrah vs olması lazım.

Ilkini ailesi ile is yapıyor diye birakmissin, bunu araba alırken ailesinden destek aldı diye beğenmiyorsun. Sen ne iş yapıyorsun, ne kadar kazanıyorsun merak ettim?

herkese demek ayri gizlemek ayri. ben de esimi kuzenlerden vs gizlemistim ki cok severim hep buluşurum. ona rağmen, evlilige giderken bile soylemedim ailemle tanışana kadar. ama bir sebebim vardi ve onun disinda sevgilim ablamla, denk gelirsek arkadaslarimla falan tanisirdi.
dedigim gibi reklamını yapma, ama gizleme de.
ille sevgilim de sevgilim deme ama hayatinda biri oldugunu da gizleme.
adam madem bozulmaya basladi bu bilen arkadaslarinla bir plan yap onu da cagir en azindan onlarla tanissin.
kimseden korkma, çekinme. kötü düşünen de düşünsün, senin problemin degil
Fotoğraf paylaşmayı düşünüyorum 14 şubata planımız var onun öncesinde anneme anlatmayı düşünüyorum

İkiside zen

Eski sevgilinin de zengin olması durumu değiştirmiyor. Duyguların net olmadığı halde bu ilişkide kalmaya devam ediyorsunuz. Belki farkında değilsiniz ama açtığınız konu niyetinizi açıklıyor. Sadece buda değil eski sevgilinizin varlıklı olmasıda neden böyle bir ilişkide olduğunuzu net gösteriyor.

Sevgilinizi eski sevgilinize kıyasla biraz daha az seviyorsunuz, kıyasladığınızda da pek bir fark yok gibi anlaşılan. Yani evleneceğiniz insana ya büyük bir aşkla bağlı olmalısınız bence ya da aşktan gözünüz kör değilse orta karar iyi anlaştığınız size değer veren sevildiğinizi hissettiğiniz bir ilişkide olmanız lazım, başka türlü evlilik anlamsız ben anlattıklarınızdan iki duyguyu da alamadım

Senelerdir tanıyorum zaten ilişkide de tanıdım. Ayrılmak istemiyorum böyle giderse ayrılacak açık açık neden saklıyorsun diyor
Ya ınsanlar kocasını yıllar sonra bile tanıyamıyo siz 6 aylık adamı ilişkide tanıdıgınızı idda ediyosunuz. Adamı yarabandı olarak hayatına almissin. Kıyasın bu yüzden. Sevmiyorsun. Adamda da hiç mi suphe yok uzun ılıskıden cıkan birisiyle direkt beraber olup evlilik düsünmek ne bileyim.

Back
X