• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine ilişki derdi

Seviyorum bu arada daha çocukken bile ilgimi çekiyordu zaten ben lisedeyken o üniversitedeydi motoru vardı tabii beni tanımaz kuzeni arkadaşım. Sonra tesadüf tanıştık ben üniversitedeydim takipleşiyorduk ama dm vs yoktu. Gerçekten seviyorum ama eskisini sevdiğim kadar değil
Nasıl anlatsam, böyle çok içinize sinen birisi olsaydı eğer asla biri beni görür bizi görür hakkımızda konuşur kaygınız bile olmazdı, beş yıl olmayacak bir ilişkiyi sürdürmüşsünüz ilişkinin içindeyken öyle gelmiyor konduramıyorsun ama sonunu az çok her kadın tahmin eder, tam içine sinmeyen işte bu adam demediğin biri ile de biraz daha zaman kaybetme bence, bugün ayrılsan kaç gün üzülürsün mesela ya bilemedim

5 senelik ilişkinizi neden bitti bilmiyorum ama bence yine üzülmek, kırılmak, kavga etmek, çaba sarf etmek istemiyorsunuz. Bu ilişki de herhangi bir sebepten bitse mesela tepkiler size gelecek çünkü adamı yara bandı gibi kullandı diyecekler. Bunlarla da muhatap olmak istemiyorsunuz. Ama işte şu anki ilişkinizde birbirinize bu kadar yakınlaşmışken sizden gerçek bir adım görmek karşı tarafın hakkı. Ailenize söylemeniz mesela. Sadece bu ilişkide ciddiyim demek değil. Ben senin için yeni bir sayfa açtım, geçmişi geçmişte bıraktım, bana güvenebilirsin demek aynı zamanda.
Evet yoruldum sanırım eski ilişkim çok kötüydü defalarca ayrıl barış ama bu resmen ferah temiz orman havası sabah uyandığımda içip içip 362663 mesaj atmış bugün ne oldu dediğim bi ilişki değil buldum da bunuyorum işte neden hala geçmişte takıldım bilmiyorum. Sakladığım da yok sorana nasip diyorum gülüyorum. 14 şubatta paylaşırım hikayede. Bazen çiçek vs paylaşıyorum zaten. Hani biterse bitsin aman diyorum ama aynı zamanda da ayrılmak istemiyorum konforlu bi ilişki çünkü.

Nasıl anlatsam, böyle çok içinize sinen birisi olsaydı eğer asla biri beni görür bizi görür hakkımızda konuşur kaygınız bile olmazdı, beş yıl olmayacak bir ilişkiyi sürdürmüşsünüz ilişkinin içindeyken öyle gelmiyor konduramıyorsun ama sonunu az çok her kadın tahmin eder, tam içine sinmeyen işte bu adam demediğin biri ile de biraz daha zaman kaybetme bence, bugün ayrılsan kaç gün üzülürsün mesela ya bilemedim
Çok üzülürüm ya bazen düşünüyorum ayrıldığımızı ağlıyorum.

Kusura bakmayın ama bana duygularınız samimi gelmedi. Sürekli kıyasa gitmeniz, adamı tanıtmamanız , adam sizi sahiplenmişken sizin lise çocuğu gibi saklamanız, araba ve para mevzusunu bu denli gündeme almanız sizce sağlıklı mı?
Değil ama birine sen ailenin gölgesindesin deyip öbürünün ailesinin parasını yiyor olması iki yüzlülük değil mi

Nedenini yorumda açıkladım.zaten
Saçma bi düşünce para önemli evet ama çok çok önemli değil. Zaten ailemin durumu iyi aynı sitedeyiz evlenip maaşımın evin geçimine gitmesini istemiyorum mesela ev aldım kredi çektim ödüyorum ama binbir zorlukla arkadaşlarımdan evlenip mutsuz olanı çok geçim derdi yaşamak istemiyorum bu yüzden maddiyat kriterimde ama gözüm kapalı sırf zengin diye biriyle beraber olmam

Unutmadım evet ama şimdikini de seviyorum
IMG_7060.webp

Şöyle gibi mi

Merhaba bence bu kişiyle karşılıklı yüksek bir ilgi, sevgi çok fazla hissedemedim, biraz daha mantık odaklı bakıyorsunuz. Karşı taraf şuan daha bu kadar ilgisizse ileride ne olur onu da düşünün. Şuanki erkeklerde gerçekten bir motivasyon eksikliği var, hiç karşıma iyi birisi çıkmaz diye düşünme. Hayat çok uzun ben de 26 yaşında evlendim anlaşamadım , ayrıldım şimdi 30 gireceğim bekarım. İyi birisi çıkasına kadar, hatta durumu vs evlenmeyi düşünmüyorum açıkcası. Sen de acele etme gez, eğlen yeni deneyimler edin. Kimse için uğuğraşma.i
İlgisiz değil sevgisini ilgisini belli ediyor hatta oldukça ilgili mesela ben çiçek buketi sevmiyorum dedim bi kere beraber hediye alacaktık canlı çiçek seviyorum dedim hep canlı çiçek alıyor. Bi kere hediye alacaktık çocuk hediyesi ben kıyafet sevmiyorum oyuncak seviyorum yıllarca saklanıyor dedim bana da almaya başladı. Çelik robotu var ya arçelik bir yerden geçerken eskiden burada çelik robotu olurdu annem bi kere beni bulamamış ben ona bakmışım dalmışım dedim. Bana gidip çelik oyuncağı buldu aldı. Bi kere beraber yemek yerken bu böyle olmamış artık güzel yapmıyorlar dedim. Magnolyaydı dümdüz pasta kreması koymuşlar evine gidince baktım malzeme almış bana Magnolya yaptı. Geçen Fransa'daydı bi dönem staj yapmış işte videoya çekmiş biraz sarhoş anlatıyor yanımda bıcır bıcır sen eksik diye 🤣 adam mahallede yürürken kedi köpek arkasında geziyor. Mağaza geziyoruz ben bir yere gittim baktım biriyle konuşuyor 2 yaşındaki bi kız bebeği oturmuşlar konuşuyorlar. Beraber kampa gittik hiç sevmem kamp vs. Onu bile sevdim onunla

Siz hâla eski sevgili etkisindesiniz. Önceki konularınızdan birinde eski sevgilim bu ilişkimi duysa onu aldattığını düşünür diye endişe ettiğinizi de yazmıştınız. Bünyeniz o eski, toksik ilişkiyi arıyor.

Bana sorarsanız şuan ki sevgiliniz de bu konuda enteresan. Çünkü öncesinde arkadaş olduğunuz için bu gizli saklı halinizin nedeni az çok tahmin edebilir. Buna rağmen de devam ediyor. Sizin için ölüp bitip, peşinizden koşmayacağınızı da söylüyorsunuz. İnsan eski sevgilisinin etkisinde olduğunu tahmin ettiği biriyle evlilik lafı niye yapar? İkimizin de kafası karışık. İlerşe gerçekten ciddiye binecek olsa ortada kimse kalmaz gibi geliyor bana.

Evet yoruldum sanırım eski ilişkim çok kötüydü defalarca ayrıl barış ama bu resmen ferah temiz orman havası sabah uyandığımda içip içip 362663 mesaj atmış bugün ne oldu dediğim bi ilişki değil buldum da bunuyorum işte neden hala geçmişte takıldım bilmiyorum. Sakladığım da yok sorana nasip diyorum gülüyorum. 14 şubatta paylaşırım hikayede. Bazen çiçek vs paylaşıyorum zaten. Hani biterse bitsin aman diyorum ama aynı zamanda da ayrılmak istemiyorum konforlu bi ilişki çünkü.
Artık değer görmek istiyorsunuz tabi ki. Yıllarınız gitmiş. 5 yıl az değil. Mutlu olduğunuz için kendinizi suçlu hissetmeyin. 🙏🏻

İlgisiz değil sevgisini ilgisini belli ediyor hatta oldukça ilgili mesela ben çiçek buketi sevmiyorum dedim bi kere beraber hediye alacaktık canlı çiçek seviyorum dedim hep canlı çiçek alıyor. Bi kere hediye alacaktık çocuk hediyesi ben kıyafet sevmiyorum oyuncak seviyorum yıllarca saklanıyor dedim bana da almaya başladı. Çelik robotu var ya arçelik bir yerden geçerken eskiden burada çelik robotu olurdu annem bi kere beni bulamamış ben ona bakmışım dalmışım dedim. Bana gidip çelik oyuncağı buldu aldı. Bi kere beraber yemek yerken bu böyle olmamış artık güzel yapmıyorlar dedim. Magnolyaydı dümdüz pasta kreması koymuşlar evine gidince baktım malzeme almış bana Magnolya yaptı. Geçen Fransa'daydı bi dönem staj yapmış işte videoya çekmiş biraz sarhoş anlatıyor yanımda bıcır bıcır sen eksik diye 🤣 adam mahallede yürürken kedi köpek arkasında geziyor. Mağaza geziyoruz ben bir yere gittim baktım biriyle konuşuyor 2 yaşındaki bi kız bebeği oturmuşlar konuşuyorlar. Beraber kampa gittik hiç sevmem kamp vs. Onu bile sevdim onunla

Ne sıkıcı biriymiş öyle. İlişkide ağzımızın içinden çıkan her söze abartılı dikkate alıyor. Klasik muhtaç erkek davranışları.

Siz hâla eski sevgili etkisindesiniz. Önceki konularınızdan birinde eski sevgilim bu ilişkimi duysa onu aldattığını düşünür diye endişe ettiğinizi de yazmıştınız. Bünyeniz o eski, toksik ilişkiyi arıyor.

Bana sorarsanız şuan ki sevgiliniz de bu konuda enteresan. Çünkü öncesinde arkadaş olduğunuz için bu gizli saklı halinizin nedeni az çok tahmin edebilir. Buna rağmen de devam ediyor. Sizin için ölüp bitip, peşinizden koşmayacağınızı da söylüyorsunuz. İnsan eski sevgilisinin etkisinde olduğunu tahmin ettiği biriyle evlilik lafı niye yapar? İkimizin de kafası karışık. İlerşe gerçekten ciddiye binecek olsa ortada kimse kalmaz gibi geliyor bana.
Ben etkisinde değilim ama bilmiyorum gerçekten bitirmek için bitirdim bitmesi gerekiyordu. Öncesinde arkadaş değildik iletişim vs yoktu komşuyduk ama biz taşındık o farklı yere gitti sonra ben ailelerimiz zaten yakın değil tanımıyor birbirini. Etkisinde değilim oldukça açık sadece tepki almaktan korkuyorum hazır hissetmiyorum anlıyor o da. Ama nereye kadar anlar bilmiyorum

Ne sıkıcı biriymiş öyle. İlişkide ağzımızın içinden çıkan her söze abartılı dikkate alıyor. Klasik muhtaç erkek davranışları.
Yok valla sıkıcı değil muhtaç hiç değil 190 boyunda 100 kilodan fazla öğle arasında spor yapıyor adam işinde gücünde çevresi geniş mesleği var gayet eğlenceli evet ağzımın içine bakıyor dikkate alıyor ama hepsini değil ben çok konuşurum. İlgisiz olmadığını söyledim adamı İlgisiz ilan ettiler çünkü. Senin ilişkinii merak ettim 🤣

Artık değer görmek istiyorsunuz tabi ki. Yıllarınız gitmiş. 5 yıl az değil. Mutlu olduğunuz için kendinizi suçlu hissetmeyin. 🙏🏻
Mutluyum evet onunlayken mutluyum onsuzken overthink perileri. Ne olabilir dimi ama ailem konuşacak işte 5 senen çöp sürekli bunu duyuyorum dikkatli ol sürekli bi öğüt verme

Back
X