İlgisiz değil sevgisini ilgisini belli ediyor hatta oldukça ilgili mesela ben çiçek buketi sevmiyorum dedim bi kere beraber hediye alacaktık canlı çiçek seviyorum dedim hep canlı çiçek alıyor. Bi kere hediye alacaktık çocuk hediyesi ben kıyafet sevmiyorum oyuncak seviyorum yıllarca saklanıyor dedim bana da almaya başladı. Çelik robotu var ya arçelik bir yerden geçerken eskiden burada çelik robotu olurdu annem bi kere beni bulamamış ben ona bakmışım dalmışım dedim. Bana gidip çelik oyuncağı buldu aldı. Bi kere beraber yemek yerken bu böyle olmamış artık güzel yapmıyorlar dedim. Magnolyaydı dümdüz pasta kreması koymuşlar evine gidince baktım malzeme almış bana Magnolya yaptı. Geçen Fransa'daydı bi dönem staj yapmış işte videoya çekmiş biraz sarhoş anlatıyor yanımda bıcır bıcır sen eksik diye

adam mahallede yürürken kedi köpek arkasında geziyor. Mağaza geziyoruz ben bir yere gittim baktım biriyle konuşuyor 2 yaşındaki bi kız bebeği oturmuşlar konuşuyorlar. Beraber kampa gittik hiç sevmem kamp vs. Onu bile sevdim onunla