Yine ıssız adam

Genelleme yapmaları yanlıs aslında canım . Herkes bir değil ki
YouTube da erkeğin maaşı ne kadar olmalı diye yüzlerce video var. Oradaki kadınları bilerek mi tutuyorlar bilmiyorum ama hepsi de en az 10.000 olsun falan diyorlar. Bir de böyle ağzını yaya yaya konuştuğu için ayrı bir sinir oluyorlardir

Dediğiniz doğru olabilir aslında, komsumuzun oglu var elimde buyudu sayılır 27 yasınd , diyorum ki ne zaman evlencen yok turpdomates abla evlenmem ben kadına nafaka mı odeyım omur boyu diyordu . Daha genc nesil erkekler bile etkilenıyor bu durumdan .

Bilinçli olabilir mi acaba bu algı ? kadına nafaka avcısı yapıstırma isi . sırf evlilik olasın turk aile yapısı bozulsun diye . Komplo teorisyenı olduk hayırdır ınsallah
Kızlar da erkekler de daha evlenmeden boşanmayı hesaplıyorlar :bicak: :bicak: :bicak:
böyle düşünenler evlenmesin zaten.

Bu tripler de bir Şeker Kız Candy'nin Terry'sine yakışıyordu ya. 36 yaşındaki adamda eğreti duruyor. Tamam sevgililik, evlilik düşünmeyebilir de, o zaman ne amaçla tanışmış? Tavla oynayacak arkadaş mı arıyormuş? O zaman baştan deseymiş. Dengesiz midir nedir...

Bu tripler de bir Şeker Kız Candy'nin Terry'sine yakışıyordu ya. 36 yaşındaki adamda eğreti duruyor. Tamam sevgililik, evlilik düşünmeyebilir de, o zaman ne amaçla tanışmış? Tavla oynayacak arkadaş mı arıyormuş? O zaman baştan deseymiş. Dengesiz midir nedir...
Başta söylemiş işte adam daha sevgili bile olmamışlar. Adam kartlarını açık oynamış.

Adamın kendi tercihi saygı duymak lazım. Herkes evlenecek diye bir şart da yok. Belki adam sevgili olmak, birine cinsellikten öte his duyup paylaşım yapmayı gereksiz buluyordur veya eksikliğini hissetmiyordur.

Cumleyı ben yanlıs yazdım sinirden :KK70: Değil sevgili olmak , evlenmek bile istemiyorum. olacak o cumle :KK70: sagolun uyadıgınız ıcın :KK70:
Ya bende mi sorun var diyorum şuan ama aslında bu cümle yanlış. Adam doğru söylemiş sizin bırakın eşim olmanızı sevgilim olmanızı bile istemiyorum demiş.

Başta söylemiş işte adam daha sevgili bile olmamışlar. Adam kartlarını açık oynamış.

Adamın kendi tercihi saygı duymak lazım. Herkes evlenecek diye bir şart da yok. Belki adam sevgili olmak, birine cinsellikten öte his duyup paylaşım yapmayı gereksiz buluyordur veya eksikliğini hissetmiyordur.
Tabi ki saygı duymak lazım, ona diyecek lafım yok. Konu sahibinin anlatışından, flört amaçlı bir tanışma gibi anladım da, yanlış mı anlamışım? Yadırgayışım ondan. Ha olmadıysa da, olmadı der gider, sorun yok. Ama bahane üretmeden...

Tabi ki saygı duymak lazım, ona diyecek lafım yok. Konu sahibinin anlatışından, flört amaçlı bir tanışma gibi anladım da, yanlış mı anlamışım? Yadırgayışım ondan. Ha olmadıysa da, olmadı der gider, sorun yok. Ama bahane üretmeden...
Amacı duygular olmadan seks arayışı olsa bile insan flört eder bence. Merhaba ben Kamil hadi sevişelim demez kimse 😃
Sevgili olmadan seks yapmanın da bir adabı var çünkü. Gerçi bazıları yine çok seçici davranmıyor da 😬

Amacı duygular olmadan seks arayışı olsa bile insan flört eder bence. Merhaba ben Kamil hadi sevişelim demez kimse 😃
Sevgili olmadan seks yapmanın da bir adabı var çünkü. Gerçi bazıları yine çok seçici davranmıyor da 😬
Ahahahah, benim bir arkadaşım tam da dediğinizi yapıyordu ya, o aklıma geldi. Bara gidip, öyle bodoslama birilerini ayarlıp duruyordu.
Bense ne kadar aşk, o kadar seks kafasındayım, o yüzden konudaki adamın niyetini tam çakamamışım. Bakış açımı değiştirdim, teşekkürler. :KK45:

Ahahahah, benim bir arkadaşım tam da dediğinizi yapıyordu ya, o aklıma geldi. Bara gidip, öyle bodoslama birilerini ayarlıp duruyordu.
Bense ne kadar aşk, o kadar seks kafasındayım, o yüzden konudaki adamın niyetini tam çakamamışım. Bakış açımı değiştirdim, teşekkürler. :KK45:
Vay anasını düşüyormuymuş öyle?😃

36 yaşında biri ile tanıştım.Cok yakısıklı hos biriydi isi gucu de yerindeydı . Konusmaya basladık . Tam sevgili olma durumundaydık ki
Beyfendi şöyle dedi ; Ben değil evlenmek sevgili olmayı bile düşünmüyorum dedi . Kadınlara güvenmiyorum dedi . Özgürlüğüme alıştım diyor . Annesini daha önce tanıyordum .Akrabamızın komsusuydu . Annesi de evlenmesini cok istiyor .

Kendisi o kadar iltifat ettikten sonra geri cayıyor . Ya ben anlamıyorum . Herseyleri hazır ama evlenmıyorlar . Eski nesil erkeklerde boylemıydı acaba ?

Cok uzgunum :KK43:

İltifat edip geri caymamış. İltifatı zaten kısa süreli ilişki yaşamak için yapıyormuş.

36 yaşında biri ile tanıştım.Cok yakısıklı hos biriydi isi gucu de yerindeydı . Konusmaya basladık . Tam sevgili olma durumundaydık ki
Beyfendi şöyle dedi ; Ben değil evlenmek sevgili olmayı bile düşünmüyorum dedi . Kadınlara güvenmiyorum dedi . Özgürlüğüme alıştım diyor . Annesini daha önce tanıyordum .Akrabamızın komsusuydu . Annesi de evlenmesini cok istiyor .

Kendisi o kadar iltifat ettikten sonra geri cayıyor . Ya ben anlamıyorum . Herseyleri hazır ama evlenmıyorlar . Eski nesil erkeklerde boylemıydı acaba ?

Cok uzgunum :KK43:

Bence sevinin oyalayıp durabilirdi, parmağında oynatabilirdi, aşık edip yarı yolda bırakabilirdi. Ne güzel söylemiş açık açık. Hayat devam elbet çıkar karşınıza gönlünüze göre biri ;)

Rivayete göre düşüyormuş ama bizzat deneme şerefine nail olmadığım için çok da emin konuşmak istemem. =p
[/QUOTE]
Barney Stinson'a özenip hayaller kuruyor olmasın o yaa :KK70:@Loreth

bencede yaa deyin.. boyle cok iyi istedigimle dusup kalkiyorum... ozgurum nerden cikardin sevgililigi deyin eminim ki sizden cinsellik beklentisi olacaktir.. bunu istedigin de redbedin tarzim degilsin yapin iciniz sogusun... yol verin gitsin bunlar 2020 model genc kiz akbabasi... issiz adam degil bunlar bildigin sehir akbabasi... hic denemeyin adam edebilir miyim diye... bir de yasiniz kac ?

İstemeyebilir bunu söyleyedebilir ama seni tanımaya çalışabilirdi
Birden kestirip atmak doğru değil bence
Sonuçta insanın karşısına her gün düzgün bir kadın çıkmıyor
O yüzden kendi kaybeder önyargılarıyla yaşasın boşver
Biz böyle havalı tiplerin en sonunda kimlerle evlendiğini de gördük .
Herkesi herseyi eleştiren bu adamlıklar kendilerini Adriana Lima ya yakıştırsınlar ah ah neyse

Back
X