- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 83
- 36
- Konu Sahibi Pink_Women
-
çok uzakmisizistanbuldayim ben bilmiyoruz dedigin gibi ama okuduklarima cok uzuldum niye bilememis kiymetini senin bu adam ne olur seni daha fazla uzmesine yipratmasina izin verme sen degerlisin, iyi niyetlisin kiymetini bilecek seni kiymetli bir mucevher gibi parlatip mutlu edecek bir insani hakediyorsun
bak eşim de dahil böyle erkekler için şöyle diyorum;bunları yaşadım eski konularım
ailem bilmedi bilselerde zaten ne yaparlardı bilmiyorum
bu olanlar o zamandan kaldı
bana karşı hiç bir zaman bir şiddet uygulamaDı tabi fiziksel olarak
yeni evlenmiştim kendi isteğimle ailemi karşıma alarak işim yoktu yapamadım bosanamadım
halen bu konuların acısını çekiyoruz evliliği ilk ayında boşanma aşamasına getiren 2 görümce
ben gelmemelerini hep istedim kızlar ama kv emri vaki yapıp otobüse bindirmesi ailesinin gitmek bilmeyişi
kendisinin yollamaması hep bu emri vakilerle yaşadım
o yüzden eşime asla güvenmedim ailesinı de sevmedim
ben çocuk düşünmüyor zaten
eşim için birşeylerde yapmıyorum
ama öyle güzel oynadı ki annesi de kardeşleri de insanların vicdanı ile
benim eşimin
ağlayarak acindirarak sen bizim babamızsın diyerek bildiler en zayıf noktasını onu kullandılar eşimde de akıl yoktu
tabi özür diledi ama ben şimdi ki çektiğim restlerin o zaman hiç birini çekemiyordum
şimdi eskisinden daha az seviyorum demek ki kaybetmekten korkmuyorum
evden kovuyor mu halen seni?bunları yaşadım eski konularım
yeni evlenmiştim kendi isteğimle ailemi karşıma alarak işim yoktu yapamadım bosanamadım
halen bu konuların acısını çekiyoruz evliliği ilk ayında boşanma aşamasına getiren 2 görümce
ben gelmemelerini hep istedim kızlar ama kv emri vaki yapıp otobüse bindirmesi ailesinin gitmek bilmeyişi
benim eşimin
ağlayarak acindirarak sen bizim babamızsın diyerek bildiler en zayıf noktasını onu kullandılar eşimde de akıl yoktu
tabi özür diledi ama ben şimdi ki çektiğim restlerin o zaman hiç birini çekemiyordum
o ben böyle yaşadım diyor
üst üste koloni gibi yaşamaya alışmış
sorun olmuyor onun için pek
ben insanları zor anında yalnız bırakmadım ki hiç
ve insanlar bundan yüz bularak hayatımın içine ettiler malesef
ben görev dönüşü kesin bir kararla gel olumlu veya olumsuz
ben ona göre yolumu çizeceğim
ben istemiyorum açık ve net ne aylarca kalınmasını nede beraber yaşanmasını
kocası ilk yıl dövmüş sövmüş kovmuş. o yüzden ailesine ses çıkaramamış pink, bu zamana kadar.Konuştuklarınızdan bu işin oluru yok gibi Pink.Sende onun ailesine karşı bir nefret kin var.O yüzden öfkeni eşine yönelttin birazda .Soğudun.O ise azda olsa ailemle görüşeyim diyor.
Bu sürekli sorun olacak aranızda.Ya orta yolu bulacaksınız.Sen 3-5 gün idare edeceksin ailesini ya da eşin sana uyacak ailesi sizde hiç kalmayacak.Ya da herkes kendi yoluna gidecek.
bunu yeni gördüm ve dehşete düştüm. neden 2 sene ailesine ses çıkaramadığını şimdi anlıyorum. resmen korkudan susmuşsun. bence sen bunu boşamakta geç bile kalmışsın.
2015 yılında açtığın bir konu:
" 9 aydır ilk haftadan beri 9 kez evden kovdu. en ufak tartışmada küfürle hakaretle evden kovuyor beni. evliliğimizin ilk ayında 2 görümcem bizi güya ziyarete geldi ama evliliğimizi sarstılar abilerine benim onları sürekli evden kovduğumu felan söylemişler. ben öyle bişey yapmama ragmen eşimi inandıramadım. eşim geçen gün yine tartışırken sinirlendi saçımdan tutup beni yere itti. "
bende şimdi okudum şok oldumkocası ilk yıl dövmüş sövmüş kovmuş. o yüzden ailesine ses çıkaramamış pink, bu zamana kadar.
Bu adam gözümde bitmiştir. Üniversite mezunudur da şimdi bu. Demek ki eğitim adamın içindeki magandayı çekip alamıyor.
Pink_Women Çok özür diledi de, ayaklarıma kapandı öyle affettim de. Bu ne ya? Gerçekten bu ne?
bunları yaşadım eski konularım
benim eşimin
ben de şaşırdım okuyunca.Bu kadarı çok fazla geldi bana Pink.İşin içine şiddet girince tüylerim diken diken oluyor.Asla kaldırılabilecek bir şey değil.Hadi o zaman işin yoktu ailenden çekiniyordun şimdi durumlar değişti.Çok çok öncenizi bilmediğimden devam edebilirsiniz diye düşünüyordum ana bunları duyunca çok üzüldüm.
Ailenle samimi olmamanın çok ketum davranmanın bir nedenide buymuş demek ki.
Benim gözümde şahsen eşin sıfırlandı.Sana şiddet uyguladığını bilmiyordum.Sana söylediklerim için özür dilerim.Küslüğü çok uzattığını düşünüyordum.Evine sokmaman gereken insanlara birde iyilik yapmışsın.
Gençliğine güzelliğine yazık etme.
Uffff pink nolmuşbunu yeni gördüm ve dehşete düştüm. neden 2 sene ailesine ses çıkaramadığını şimdi anlıyorum. resmen korkudan susmuşsun. bence sen bunu boşamakta geç bile kalmışsın.
2015 yılında açtığın bir konu:
" 9 aydır ilk haftadan beri 9 kez evden kovdu. en ufak tartışmada küfürle hakaretle evden kovuyor beni. evliliğimizin ilk ayında 2 görümcem bizi güya ziyarete geldi ama evliliğimizi sarstılar abilerine benim onları sürekli evden kovduğumu felan söylemişler. ben öyle bişey yapmama ragmen eşimi inandıramadım. eşim geçen gün yine tartışırken sinirlendi saçımdan tutup beni yere itti. "
ben de içimden dedim.Uffff pink nolmuşhayvan herif diycem kusura bakma
Aynen yaaa, pink hep bi mantıklı bi açıklama getirmeye çalışıyor ya kocasının davranışlarına ya da masumize ediyor. Kapatmak ya da unutmak istediği bişeyler varmış demek kibak eşim de dahil böyle erkekler için şöyle diyorum;
"gerizekalı mısın canım sen?"
hiçbir acındırma vicdan dolduruş 9 ay boyunca olan küfürleri, kovulmayı, şiddeti haklı çıkarmaz.
kocanı sen aklıyorsun ama tek suçlu kocan.
ben de şaşırdım okuyunca.
bu detayları bilseydik farklı düşünürdük sanırım.
ailesinin karşısına hata yapmış olarak çıkmaktan korkuyor pink.
o sebeple saklamış herşeyi.
ya ne bileyim ben de düzelebilirler düye düşünürken bunları öğrenince fikrimi değiştirdim.
ben de içimden dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?