Yine kalbim paramparça

çok uzakmisiz
Allah razı olsun

pink, dümdüz yazacağım. kırılmazsın umarım.
şiddet, küfür, insan yerine konmama, ailesinin seni kaale almaması, evine el koymaları vs hepsi eşinin yüzünden. tek suçlu eşin.
o en başından beri sana sevgi saygı duymamış. ailesine ve sana erkekliğini ispat etmiş böyle davranarak, egosunu yükseltmiş. şimdi neden seni anlamak istemediğini anlıyorum. çünkü ailesi bahane,tek derdi erkekliğine b.k sürdürmemek.
herkesin işine koşması, ailesinin evde kalması, seni sindirmesi vs hep bundan. desinler için yaşıyor bu adam
" her işimizi yapıyor ne iyi adam. sıkıntımızda yardım etti ne iyi biri. şunu halletti ne kadar başarılı. kariyerli bir karısı var, aa ne şanslı adam. uyumlu bir eşi mutlu bir evliliği var ne talihli. evli ama ailesini ihmal etmiyor ne hayırlı evlat"

sen bunu gönder bacım. bu seni yer bitirir.

bak eşim de dahil böyle erkekler için şöyle diyorum;
"gerizekalı mısın canım sen?"

hiçbir acındırma vicdan dolduruş 9 ay boyunca olan küfürleri, kovulmayı, şiddeti haklı çıkarmaz.

kocanı sen aklıyorsun ama tek suçlu kocan.

evden kovuyor mu halen seni?
ailenle iletişimin bu kadar mı kötü?
hiç güvenmiyor gibisin onlara.
bir de sen çalışıyormusun mesleğin nedir?
ne sınavına gireceksin?
ben atlamışım bu bilgileri:))

Peki Pink 3-5 gün kalmalarına bir şey dermisin?

Konuştuklarınızdan bu işin oluru yok gibi Pink.Sende onun ailesine karşı bir nefret kin var.O yüzden öfkeni eşine yönelttin birazda .Soğudun.O ise azda olsa ailemle görüşeyim diyor.

Bu sürekli sorun olacak aranızda.Ya orta yolu bulacaksınız.Sen 3-5 gün idare edeceksin ailesini ya da eşin sana uyacak ailesi sizde hiç kalmayacak.Ya da herkes kendi yoluna gidecek.

kocası ilk yıl dövmüş sövmüş kovmuş. o yüzden ailesine ses çıkaramamış pink, bu zamana kadar.

Bunu ilk defa okuyorum .Eski konularını okumamıştım.Bunları evimden içeri sokmayı bırak abilerinide yanlarına gönderirdim. Bunun düşünecek bir tarafı yok

Halen inanamıyorum.Herşey yerle bir oldu şimdi gözümde.

Bu kadarı çok fazla geldi bana Pink.İşin içine şiddet girince tüylerim diken diken oluyor.Asla kaldırılabilecek bir şey değil.Hadi o zaman işin yoktu ailenden çekiniyordun şimdi durumlar değişti.Çok çok öncenizi bilmediğimden devam edebilirsiniz diye düşünüyordum ana bunları duyunca çok üzüldüm.

Ailenle samimi olmamanın çok ketum davranmanın bir nedenide buymuş demek ki.

Benim gözümde şahsen eşin sıfırlandı.Sana şiddet uyguladığını bilmiyordum.Sana söylediklerim için özür dilerim.Küslüğü çok uzattığını düşünüyordum.Evine sokmaman gereken insanlara birde iyilik yapmışsın.

Gençliğine güzelliğine yazık etme.

ben de şaşırdım okuyunca.
bu detayları bilseydik farklı düşünürdük sanırım.
ailesinin karşısına hata yapmış olarak çıkmaktan korkuyor pink.
o sebeple saklamış herşeyi.
ya ne bileyim ben de düzelebilirler düye düşünürken bunları öğrenince fikrimi değiştirdim.

Uffff pink nolmuş hayvan herif diycem kusura bakma

Aynen yaaa, pink hep bi mantıklı bi açıklama getirmeye çalışıyor ya kocasının davranışlarına ya da masumize ediyor. Kapatmak ya da unutmak istediği bişeyler varmış demek ki

Yok asla bu saatten sonra asla birlikte olmasını istemem.

Olabilir yanlış bir karar vermiş olabilir. Ailesini dinlemedi onlara rağmen evlendi .Yaşayarak gördü.Böyle oldu diyede ömür boyu buna katlanmak zorunda değil.

Kimseye bir şey kanıtlamak zorunda da değil, ikna etmek zorunda da değil.

İşi var gücü var.Çok rahatsız oluyorsa ailesine eşimle anlaşamadık der ,ayrılır. Kendi düzenini kurar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…