- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 83
- 36
- Konu Sahibi Pink_Women
oda tekrar döndü yaa kv yanına
konunu okudukca aklıma hep pembesu geliyor.
umarım mutludur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oda tekrar döndü yaa kv yanına
konunu okudukca aklıma hep pembesu geliyor.
benimkilerinde bir hastalığı yok canımkv araya girdimi o işten hayır bekleme, ama inan sadece senin eşin değil bunu böyle yapan. bende gecenler de yazdım buraya bende kalmaya geliyorlar baksana cümbür cemaat ,ve onların böyle bir hastalıgı da yok. aç değiller açıkta değiller. evleri var doğalgazlı.
herşeyi gecim erkek böyle işte. ailesi olunca ,eşi bile geri plana atılıyor. ne yazıkkki(
Aaa ciddi mi? Ne zaman oldu bunlar ? Neden döndüoda tekrar döndü yaa kv yanına
umarım mutludur
sayfasına bakarsanızAaa ciddi mi? Ne zaman oldu bunlar ? Neden döndü
seviyor ondan eminiz. ah sen de annesini sevsen.hanımlar
yemin ederim kafam allak bullak oluyor
hiç birşey konuşmuyorken eşim başlıyor
ben seni çok seviyorum
ne kadar huzursuz mutsuzda olsak
ben seninle evli olduğum için her zaman yanımda olduğun için Allaha binlerce şükürler ediyorum
mutsuzsun ama inan seni nasıl mutlu edeceğimi bilmiyorum
ama çabalıyorum dedi
bende ani gelen birşey olduğu için cevapsız kaldım
bu adam ne yapiyorrrrrrrrr
ya da sınavı atlatana kadar böyle devam et.hanımlar
ben seni çok seviyorum
ben seninle evli olduğum için her zaman yanımda olduğun için Allaha binlerce şükürler ediyorum
ama çabalıyorum dedi
hanımlar
ben seni çok seviyorum
ama çabalıyorum dedi
o kadar şey söylemişsin hala ailem kalsın derdinde. kocan seni dinlemiyor ki anlasın. o ailesinde takılı kalmış. güya empati yapmanı istiyor ama kendisi empati yoksunu.B Began vepenceremden
hayırlı sabahlar hanımlar
eşim haftaya yok bir haftalığına
onunla dün gece konuştum olmadığı bir haftada düşünmesi için
şu konularda bana kesin kararlarla gelmesini istedim
1. gelecekten beklentileri ne?
2. hayatının bundan sonrasına nasıl devam etmek istiyor?
3. ailenle mi yaşamak istiyorsun benimle de aile olmak istiyor?
4. onu mutlu edecek şeyin bir odadan annesinin bir odadan kardeşlerinin bir odadan da komşusunun çıkması mı?
Bana onlar benim ailem ama sende benim ailemsin. Ben öfke ile söyledim bu sözleri ben yalnızda olsam hiç bir zaman ailemle yaşamam onlara karşı bu ön yargını kırman gerekiyor onu kırsan herşey hallolacak ben demiyorum ki aylarca yıllarca burada kalsınlar yalnızca senin kendi kafandan bir gün belirleyip ona takılı kalmanı istemiyorum dedi. mesela 5 gün kalacaklar dediğinde bu 6 gün yada 7 gün olursa kendini üzme yada ne bileyim mutsuz etme. sonuçta onlar benim ailem üzülüyorum sen böyle söyledikçe seninde annen babam var gelininiz olduğunda böyle yapsa ne hissedersin dedi. bende valla eğer annemin babamın imkanı olupta kendi almaları gereken sorumlulukları almayıp başkasının üstüne yıkıyorsa bide üstüne üstük evlerinde huzursuz edeceklerse hak ediyorlardır dedim. bana gelmiş yok annemin eşi evlenmiş diyorsun banane bundan benim yuvam yıkılacak hale gelmiş ben oturupta ona üzülemem ( eşimi 6 yıldır tanıyorum o süreçten bu yana adamın yeniden evlilik planı vardı 1 yılı gecti boşandılar ve adam şimdi evlendi)
benim yuvamın yıkılması kimin umrunda ki bazı şeylerde benim umrumda olsun dedim
sen bence dedim ailenin benim yaptıklarıma sessiz kalmasını kaldiramiyorsun yani ben öyle fedakarlıklar iyilikler yaptım ki annenden bir teşekkür bekledim onu yapmadı yapmadığı için yine sen benden çıkardın
kendi ailene söz geçirmedin bu yüzden bneden çıkardın dedim
güya böyle yaparak ailesinin varlığını kabullenmemi istiyoro kadar şey söylemişsin hala ailem kalsın derdinde. kocan seni dinlemiyor ki anlasın. o ailesinde takılı kalmış. güya empati yapmanı istiyor ama kendisi empati yoksunu.
valla ben kocandan ümidi kestim. hakkında hayırlısı olsun.
bunu açıkça söyledimKocanin tek derdi ailesi gelsin kalsin sen de mutlu mutlu gelincilik oyna![]()
5 gün mü.?B Began vepenceremden
hayırlı sabahlar hanımlar
eşim haftaya yok bir haftalığına
onunla dün gece konuştum olmadığı bir haftada düşünmesi için
şu konularda bana kesin kararlarla gelmesini istedim
1. gelecekten beklentileri ne?
2. hayatının bundan sonrasına nasıl devam etmek istiyor?
3. ailenle mi yaşamak istiyorsun benimle de aile olmak istiyor?
4. onu mutlu edecek şeyin bir odadan annesinin bir odadan kardeşlerinin bir odadan da komşusunun çıkması mı?
Bana onlar benim ailem ama sende benim ailemsin. Ben öfke ile söyledim bu sözleri ben yalnızda olsam hiç bir zaman ailemle yaşamam onlara karşı bu ön yargını kırman gerekiyor onu kırsan herşey hallolacak ben demiyorum ki aylarca yıllarca burada kalsınlar yalnızca senin kendi kafandan bir gün belirleyip ona takılı kalmanı istemiyorum dedi. mesela 5 gün kalacaklar dediğinde bu 6 gün yada 7 gün olursa kendini üzme yada ne bileyim mutsuz etme. sonuçta onlar benim ailem üzülüyorum sen böyle söyledikçe seninde annen babam var gelininiz olduğunda böyle yapsa ne hissedersin dedi. bende valla eğer annemin babamın imkanı olupta kendi almaları gereken sorumlulukları almayıp başkasının üstüne yıkıyorsa bide üstüne üstük evlerinde huzursuz edeceklerse hak ediyorlardır dedim. bana gelmiş yok annemin eşi evlenmiş diyorsun banane bundan benim yuvam yıkılacak hale gelmiş ben oturupta ona üzülemem ( eşimi 6 yıldır tanıyorum o süreçten bu yana adamın yeniden evlilik planı vardı 1 yılı gecti boşandılar ve adam şimdi evlendi)
benim yuvamın yıkılması kimin umrunda ki bazı şeylerde benim umrumda olsun dedim
sen bence dedim ailenin benim yaptıklarıma sessiz kalmasını kaldiramiyorsun yani ben öyle fedakarlıklar iyilikler yaptım ki annenden bir teşekkür bekledim onu yapmadı yapmadığı için yine sen benden çıkardın
kendi ailene söz geçirmedin bu yüzden bneden çıkardın dedim
o ben böyle yaşadım diyoro kadar şey söylemişsin hala ailem kalsın derdinde. kocan seni dinlemiyor ki anlasın. o ailesinde takılı kalmış. güya empati yapmanı istiyor ama kendisi empati yoksunu.
valla ben kocandan ümidi kestim. hakkında hayırlısı olsun.
ailesinden memnun ki. iki yıldan sonra artık sana sözü geçmediği için öfkeli ve mutsuz.
iki yıl boyunca bir odada anası, bir odada kardeşi, bir odada sen varken onun mutsuz olduğunu farkettin mi hiç?
sanmıyorum. sadece sana idare et diyordu muhtemelen. sana söz geçirebiliyordu.
ona göre ailesinin yaptığı herşey normal5 gün mü.?
5 ay diyecekti heralde:))
en son kaldıklarında aylarca kalmamışlarmıydı?
bu kadar büyütme abartma ve direnme diyor sana.
ha 5 gün ha 5 ay gelip kalıversinler,geniş ol itiraz etme diyor.
inada bak ya.
bu çocuğu için arayan görümcen arıyo mu halen?
zaten en tuhafı bu durumdu bana göre.
ve eşinin de bunu normal karşılaması.
hoş zaten herşeyi normal kabul ediyor.
seni de kaybetmek istmese de istediği kalıba dökmeye çalışıyor
evet onun gördüğü ,normal bildiği hayat bu.o ben böyle yaşadım diyor
üst üste koloni gibi yaşamaya alışmış
sorun olmuyor onun için pek
ben insanları zor anında yalnız bırakmadım ki hiç
ve insanlar bundan yüz bularak hayatımın içine ettiler malesef
ben görev dönüşü kesin bir kararla gel olumlu veya olumsuz
ben ona göre yolumu çizeceğim
ben istemiyorum açık ve net ne aylarca kalınmasını nede beraber yaşanmasını
öyle alışmış olabilir ama sen alışık değilsin. alışık olsan bile mecbur değilsin.o ben böyle yaşadım diyor
üst üste koloni gibi yaşamaya alışmış
sorun olmuyor onun için pek
ben insanları zor anında yalnız bırakmadım ki hiç
ve insanlar bundan yüz bularak hayatımın içine ettiler malesef
ben görev dönüşü kesin bir kararla gel olumlu veya olumsuz
ben ona göre yolumu çizeceğim
ben istemiyorum açık ve net ne aylarca kalınmasını nede beraber yaşanmasını
bakalım kim edecekevet onun gördüğü ,normal bildiği hayat bu.
ama seninkisi değil.
işte bu yüzden en temelinde uyumsuz evliliğiniz.
çok farklı hayat görüşleriniz var.
daha önce de çok yazdım birinizden biriniz feragat edecek isteklerinden.
şu an onun mücadelesi içindesiniz.