Yine kalbim paramparça

kv araya girdimi o işten hayır bekleme, ama inan sadece senin eşin değil bunu böyle yapan. bende gecenler de yazdım buraya bende kalmaya geliyorlar baksana cümbür cemaat ,ve onların böyle bir hastalıgı da yok. aç değiller açıkta değiller. evleri var doğalgazlı.
herşeyi gecim erkek böyle işte. ailesi olunca ,eşi bile geri plana atılıyor. ne yazıkkki:((

kv araya girdimi o işten hayır bekleme, ama inan sadece senin eşin değil bunu böyle yapan. bende gecenler de yazdım buraya bende kalmaya geliyorlar baksana cümbür cemaat ,ve onların böyle bir hastalıgı da yok. aç değiller açıkta değiller. evleri var doğalgazlı.
herşeyi gecim erkek böyle işte. ailesi olunca ,eşi bile geri plana atılıyor. ne yazıkkki:KK43:(
benimkilerinde bir hastalığı yok canım
aç değiller açıkta değiller
evleri var hatta iki tane ama daha burası diye gözleri düşüyor

hanımlar
yemin ederim kafam allak bullak oluyor
hiç birşey konuşmuyorken eşim başlıyor
ben seni çok seviyorum
ne kadar huzursuz mutsuzda olsak
ben seninle evli olduğum için her zaman yanımda olduğun için Allaha binlerce şükürler ediyorum
mutsuzsun ama inan seni nasıl mutlu edeceğimi bilmiyorum
ama çabalıyorum dedi
bende ani gelen birşey olduğu için cevapsız kaldım
bu adam ne yapiyorrrrrrrrr

hanımlar
ben seni çok seviyorum
ben seninle evli olduğum için her zaman yanımda olduğun için Allaha binlerce şükürler ediyorum
ama çabalıyorum dedi
seviyor ondan eminiz. ah sen de annesini sevsen.
sülalece gelip kalsalar, seni daha çok sevecek.

sen çabaladığını görüyor musun?
evetse zaman iste. o da senin gönül kırgınlığını geçirmek için her yolu denesin bir zahmet.

hanımlar
ben seni çok seviyorum
ama çabalıyorum dedi
ya da sınavı atlatana kadar böyle devam et.
sınavdan sonra eğer içinden geliyorsa eşine eskisi gibi ilgili sevgi dolu davran. her ne kadar sıkıntılar olsa da soğudum desen de eşini seviyorsan yine eski pink ol. eğer kocan samimiyse aynı şekilde karşılık verir.

eğer sen yumuşadın diye yine anam bacım kardeşim muhabbeti yaparsa, değişmeyeceğinden emin olursun.
o zaman belki kafa karışıklığı kalmaz.

hanımlar
ben seni çok seviyorum
ama çabalıyorum dedi

Dediğim gibi bu böyle gitmez Pink. Birisini seviyorken küs kalmak gerçekten eziyet.O yüzden eşin durmaz yani.Hem verimli bir şekilde derste çalışamazsın .Boşa kürek sallamak olur.

Senin içinden ne geçiyor.Yumuşasan hemen eşininde değişeceğinden mi korkuyorsun?

Senin yerinde olsam bu küslüğe son veririm ama bir şartla bana bir daha annenle ilgili ağzını açmayacaksın derim. Öfkedir şakadır vesairedir sebebi ne olursa olsun kabul etmiyorum . Bana burada kalacaklar demeyeceksin.Yoksa bir daha yüzümü zor görürsün de.

Madem beni seviyorsun beni huzursuz etmeyeceksin ,söylediğine dikkat edeceksin ,Pink üzülürmü üzülmezmi düşüneceksin.

Zaten sınavım var biliyorsun sakinliğe ihtiyacım var lütfen bu süreçte sende bana destek ol günlerimizi güzel geçirelim de.

Barışın inan daha iyi olacak.Üç günlük dünya birbirini üzdüğünüze değmez.

Ben küs olduğumda kafamı ne işe ne başka birşeye verebiliyorum sanki dipte gibi oluyorum

B Began ve penceremden penceremden
hayırlı sabahlar hanımlar
eşim haftaya yok bir haftalığına
onunla dün gece konuştum olmadığı bir haftada düşünmesi için
şu konularda bana kesin kararlarla gelmesini istedim
1. gelecekten beklentileri ne?
2. hayatının bundan sonrasına nasıl devam etmek istiyor?
3. ailenle mi yaşamak istiyorsun benimle de aile olmak istiyor?
4. onu mutlu edecek şeyin bir odadan annesinin bir odadan kardeşlerinin bir odadan da komşusunun çıkması mı?
Bana onlar benim ailem ama sende benim ailemsin. Ben öfke ile söyledim bu sözleri ben yalnızda olsam hiç bir zaman ailemle yaşamam onlara karşı bu ön yargını kırman gerekiyor onu kırsan herşey hallolacak ben demiyorum ki aylarca yıllarca burada kalsınlar yalnızca senin kendi kafandan bir gün belirleyip ona takılı kalmanı istemiyorum dedi. mesela 5 gün kalacaklar dediğinde bu 6 gün yada 7 gün olursa kendini üzme yada ne bileyim mutsuz etme. sonuçta onlar benim ailem üzülüyorum sen böyle söyledikçe seninde annen babam var gelininiz olduğunda böyle yapsa ne hissedersin dedi. bende valla eğer annemin babamın imkanı olupta kendi almaları gereken sorumlulukları almayıp başkasının üstüne yıkıyorsa bide üstüne üstük evlerinde huzursuz edeceklerse hak ediyorlardır dedim. bana gelmiş yok annemin eşi evlenmiş diyorsun banane bundan benim yuvam yıkılacak hale gelmiş ben oturupta ona üzülemem ( eşimi 6 yıldır tanıyorum o süreçten bu yana adamın yeniden evlilik planı vardı 1 yılı gecti boşandılar ve adam şimdi evlendi)
benim yuvamın yıkılması kimin umrunda ki bazı şeylerde benim umrumda olsun dedim
sen bence dedim ailenin benim yaptıklarıma sessiz kalmasını kaldiramiyorsun yani ben öyle fedakarlıklar iyilikler yaptım ki annenden bir teşekkür bekledim onu yapmadı yapmadığı için yine sen benden çıkardın
kendi ailene söz geçirmedin bu yüzden bneden çıkardın dedim

• Beğen
Reactions: anu
4. onu mutlu edecek şeyin bir odadan annesinin bir odadan kardeşlerinin bir odadan da komşusunun çıkması mı?
Bana onlar benim ailem ama sende benim ailemsin. Ben öfke ile söyledim bu sözleri ben yalnızda olsam hiç bir zaman ailemle yaşamam onlara karşı bu ön yargını kırman gerekiyor onu kırsan herşey hallolacak ben demiyorum ki aylarca yıllarca burada kalsınlar yalnızca senin kendi kafandan bir gün belirleyip ona takılı kalmanı istemiyorum dedi. mesela 5 gün kalacaklar dediğinde bu 6 gün yada 7 gün olursa kendini üzme yada ne bileyim mutsuz etme. sonuçta onlar benim ailem üzülüyorum sen böyle söyledikçe seninde annen babam var gelininiz olduğunda böyle yapsa ne hissedersin dedi. bende valla eğer annemin babamın imkanı olupta kendi almaları gereken sorumlulukları almayıp başkasının üstüne yıkıyorsa bide üstüne üstük evlerinde huzursuz edeceklerse hak ediyorlardır dedim. bana gelmiş yok annemin eşi evlenmiş diyorsun banane bundan benim yuvam yıkılacak hale gelmiş ben oturupta ona üzülemem ( eşimi 6 yıldır tanıyorum o süreçten bu yana adamın yeniden evlilik planı vardı 1 yılı gecti boşandılar ve adam şimdi evlendi)
benim yuvamın yıkılması kimin umrunda ki bazı şeylerde benim umrumda olsun dedim
sen bence dedim ailenin benim yaptıklarıma sessiz kalmasını kaldiramiyorsun yani ben öyle fedakarlıklar iyilikler yaptım ki annenden bir teşekkür bekledim onu yapmadı yapmadığı için yine sen benden çıkardın
o kadar şey söylemişsin hala ailem kalsın derdinde. kocan seni dinlemiyor ki anlasın. o ailesinde takılı kalmış. güya empati yapmanı istiyor ama kendisi empati yoksunu.

valla ben kocandan ümidi kestim. hakkında hayırlısı olsun.

ailesinden memnun ki. iki yıldan sonra artık sana sözü geçmediği için öfkeli ve mutsuz.

iki yıl boyunca bir odada anası, bir odada kardeşi, bir odada sen varken onun mutsuz olduğunu farkettin mi hiç?
sanmıyorum. sadece sana idare et diyordu muhtemelen. sana söz geçirebiliyordu.

Son düzenleme:
o kadar şey söylemişsin hala ailem kalsın derdinde. kocan seni dinlemiyor ki anlasın. o ailesinde takılı kalmış. güya empati yapmanı istiyor ama kendisi empati yoksunu.

güya böyle yaparak ailesinin varlığını kabullenmemi istiyor
ama önüme bu setleri koyan kendisi
insanlardan nefret derecesine getirende
söyledim kendisine sen yaptın bunu diye
bana istemezsen ailem hiçte gelmez
bunu kendine problem etmeyi bırak diyor
istersen hiç biri ile hiç bir zaman görüşmede çünkü arada kalmaktan ben yoruldum diyor
görüşmek istemiyorda olabilirsin görüşme diyor
eşim her iki şeyi de söylüyor aslında bana
yani ben ailesi ile görüşmesem ne olacak ki
zaten görüşmüyorum kv oğlu üzerinden hallediyor bütün işleri

Kocanin tek derdi ailesi gelsin kalsin sen de mutlu mutlu gelincilik oyna :KK12:
bunu açıkça söyledim
senin tek derdin bu
senin ailenin istediği gibi yaşaması
istediği an gelmesi istediği kadar kalması veyahut ta istediği insanı yollaması
ama ben birileri ile yaşamak isteseydim evlenmezdim
kendi evim kendi ailem olmayacaksa ben gider anne babamla yaşarım evlenmenin mantığı nerde kaldı

5 gün mü.?
5 ay diyecekti heralde:))
en son kaldıklarında aylarca kalmamışlarmıydı?
bu kadar büyütme abartma ve direnme diyor sana.
ha 5 gün ha 5 ay gelip kalıversinler,geniş ol itiraz etme diyor.
inada bak ya.
bu çocuğu için arayan görümcen arıyo mu halen?
zaten en tuhafı bu durumdu bana göre.
ve eşinin de bunu normal karşılaması.
hoş zaten herşeyi normal kabul ediyor.
seni de kaybetmek istmese de istediği kalıba dökmeye çalışıyor

ailesinden memnun ki. iki yıldan sonra artık sana sözü geçmediği için öfkeli ve mutsuz.

iki yıl boyunca bir odada anası, bir odada kardeşi, bir odada sen varken onun mutsuz olduğunu farkettin mi hiç?
sanmıyorum. sadece sana idare et diyordu muhtemelen. sana söz geçirebiliyordu.
o ben böyle yaşadım diyor
üst üste koloni gibi yaşamaya alışmış
sorun olmuyor onun için pek
ben insanları zor anında yalnız bırakmadım ki hiç
ve insanlar bundan yüz bularak hayatımın içine ettiler malesef
ben görev dönüşü kesin bir kararla gel olumlu veya olumsuz
ben ona göre yolumu çizeceğim
ben istemiyorum açık ve net ne aylarca kalınmasını nede beraber yaşanmasını

5 gün mü.?
5 ay diyecekti heralde:))
en son kaldıklarında aylarca kalmamışlarmıydı?
bu kadar büyütme abartma ve direnme diyor sana.
ha 5 gün ha 5 ay gelip kalıversinler,geniş ol itiraz etme diyor.
inada bak ya.
bu çocuğu için arayan görümcen arıyo mu halen?
zaten en tuhafı bu durumdu bana göre.
ve eşinin de bunu normal karşılaması.
hoş zaten herşeyi normal kabul ediyor.
seni de kaybetmek istmese de istediği kalıba dökmeye çalışıyor
ona göre ailesinin yaptığı herşey normal
tek anormal olan benim
evet istediği şekle sokmaya çalışıyor
ama bitti bu saatten sonra
o ve ailesi benim istediğim kalıba girecek yoksa da yok
arada halen foto atıyor bana selamsız
çocuğun şampuanını dahi atıyor bana
eşimle diyaloğu ne seviyede bilmiyorum
artık ilgilenmediğim için

evet onun gördüğü ,normal bildiği hayat bu.
ama seninkisi değil.
işte bu yüzden en temelinde uyumsuz evliliğiniz.
çok farklı hayat görüşleriniz var.
daha önce de çok yazdım birinizden biriniz feragat edecek isteklerinden.
şu an onun mücadelesi içindesiniz.

öyle alışmış olabilir ama sen alışık değilsin. alışık olsan bile mecbur değilsin.

madem öyle kendi yöresinden ve bu duruma ses çıkarmayan biriyle evlenmeliydi.
senin hayatını ve sağlığını mahvetmeye hakları yok.

• Beğen
Reactions: anu
evet onun gördüğü ,normal bildiği hayat bu.
ama seninkisi değil.
işte bu yüzden en temelinde uyumsuz evliliğiniz.
çok farklı hayat görüşleriniz var.
daha önce de çok yazdım birinizden biriniz feragat edecek isteklerinden.
şu an onun mücadelesi içindesiniz.
bakalım kim edecek
senin ailen gelse onlara ben ses eder miyim diyor
bende eğer benim ailemde bir gün kendi evinde seni rahatsız ederse
1 bardak suyu içemeyecek kadar yabancılaştırır
yada canının istediğini yedirmeyecek kadar karışırlar
veyahutta kendi keyiflerinden vazgeçmeyip sana senin yapmak zorunda olmadığın şeyleri yüklerlerse sende benim gibi yap

Back
X