• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine kavga yine dövüş.. :-(

Valk
Aslında sen sussan fena olmayacak.. Eşinle arandaki problemleri çözebilmek istiyorsan susmayı ve nerde nasıl konuşulması gerektiğini öğren. Sonra emin ol hayatın düzene girecektir..
valla sagolasın çol yardmcı oldun

Al isde kotu konusmim diorum.. patavatsızın biri gelmos siddet gormemle dalga gecio ben buna cevap vermezmiyim !
Guzelimm canin cektyse... seninde kocam atar sanada

Sen kocanın dayak atmasıyla övünüyordun madem neden buraya gelip 'Pislik kocam, hayvan kocam' diye ağlıyorsun ki? Canın dayak çekince adam da atıyormuş işte. Bak kendin bunu itiraf ettin ve farkında değilsin. Niye kızdık ki bu adama şimdi? :/ Senin çok fena problemlerinin olduğu belli. Şuradaki 10 kadından dokuzunun ne meşrepliği, ne akıllılığı kaldı. Hangi akılla evlendin diyecektim de çok fena hata edecekmişim.:p

Devam et gulmeye aferim sana şahdın şahbaz oldun saff

O dediğin sana yakışır ancak nasıl başladın nasıl devam ettim hakaret, tehdit ne ararsan var sonra da masum pozları çok film izledin demek ki bu senaryoyu yazmak için. Saf olan sensin şu anda herkes seninle eğleniyor bilmem farkında mısın. İmla desen yom Türkçe desen yok ilkokul mezunu halinle bize mi posta koymaya çalışıyorsun aklın yetmediği için mantıklı konuşmaya cevap veremediğin için hakarete başvuruyorsun. Git biraz konuşma adabı terbiye öğren az bile sana gerçekten müstehak bunu da yazdırdın sonunda ama bir gerçek var bu siteyi kapattığında kendi yalnızlığınla ve çaresizliğinle başbaşa kalacaksın eğer doğruysa bu konun. Gülüyorum hem de çok sen sinir olmaya devam et. Fazla radyasyon bebeğe iyi değildir yalnız bari bebeğini düşün de az kalk pc ya da tel başından. Ama o mantık düşünceyi beklemek fazla tabii sizden.

Evet oo ilk sahnelere dikkat ciplak iki kadin opisiyo... yaa cok merak ediorm boyle konusuyosunuzya burda kocanız izlese eminim bi cogunuzun zoruna giderrrrr

Yahu filmde olan şeyden mi kıskanacağım adamı? Çok şükür o kadar garip bir düşünce sistemim yok.

Evet oo ilk sahnelere dikkat ciplak iki kadin opisiyo... yaa cok merak ediorm boyle konusuyosunuzya burda kocanız izlese eminim bi cogunuzun zoruna giderrrrr
YA tamam zorumüza gidebilir ama asla senin verdiğin gibi tepki vermeyiz..
Şahsen ben aşkım değiştirelim mi filmi derim.. Yada şirinlik yapar saçlarımla gözlerini kapatır Gülerdim o da ne yapıyorsun sipa der Gülerdi.
Yani hele ki bıçak konusu dahi edilemez ya.. Demekki biraz daha sinirlensen adam oldurursun sen . Sence normal mi..

Bunun aksini idda edip acip su filmi izleyin eger benim kocam kocam bunu izlesin sıkıntı yok diyen bi kadın..... çıksın haşa o allahsızdr... zina sadece kadınla erkegin arasında gecen yasak cinsel ilişki degildir göz zinası diye birsey var erkegin namusu göz kapaklarıdır.. !! Tabi imamszlar anlmz

Peki , sen katletmdgni dusunuyosan yazma arkadaşım

bide arkadaşla atışma şimdi
burası topluca okunan bi site insanlar birbirine çare olmaya çalışıyor
böyle lise ergeni gibi yazılınca kızıyoruz haliyle
biraz dikkat...

Yasadiklarmn ve dunki gordklerimin aynisin gormen dilegiyle ..

bununla ilgili bir atasözümüz var sen eminim biliyosundur..

senin yaşadığının aynısını yaşama çünkü eşimle nasıl konuşacağımı ve davranacağımı bilen biriyim..farz et ki yaşadım hala o evde durup ayy kocam seni de dövsün bilmem ne diye çemkirmem klavye başında millete saldırmam ya kocamı kapıya koyarım ya o evi terk ederim..ha onuda mı yapamıyorum ailemi ararım o da mı olmadı devlete sığınırım ama yok senin yaptığın daha kloay değil mi.

Valk
valla sagolasın çol yardmcı oldun
bak senin anlayacağın dilden konuşayım ; kızım sen şaka gibisin..
Eşinde peygamber sabrı var sanırım iyi katlanıyor ..
Sana bebek değil oyuncak bebek bile emanet edilmez. Sen bizden ne gibi bir yardım istiyordun ki konu açtın? İnsanlara hakaret ederek tatmin olan bir yapın var ki bu çok çok yanlış ..
Senin seviyene inip sana yardımcı olmaya çalışmamız en büyük hata.
Erken evlilik yapmak isteyenlere seni ibret olarak göstermeliyiz ki daha büyümeden bu hataya düşmesin kimse :KK47::KK47:

Bunun aksini idda edip acip su filmi izleyin eger benim kocam kocam bunu izlesin sıkıntı yok diyen bi kadın..... çıksın haşa o allahsızdr... zina sadece kadınla erkegin arasında gecen yasak cinsel ilişki degildir göz zinası diye birsey var erkegin namusu göz kapaklarıdır.. !! Tabi imamszlar anlmz

Allahsız mıdır :KK57:

hoop biraz yavaş gel istersen tövbe tövbe

konu sahibinin normal olmadığı kesin , bu kadar kabalaşmanıza gerek yoktu :KK14:allah hideyet versin ne diyelim :KK39::KK39:

Back
X