- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.757
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunun aksini idda edip acip su filmi izleyin eger benim kocam kocam bunu izlesin sıkıntı yok diyen bi kadın..... çıksın haşa o allahsızdr... zina sadece kadınla erkegin arasında gecen yasak cinsel ilişki degildir göz zinası diye birsey var erkegin namusu göz kapaklarıdır.. !! Tabi imamszlar anlmz
Amin sende olmayan biseyi versn rabbimkonu sahibinin normal olmadığı kesin , bu kadar kabalaşmanıza gerek yoktuallah hideyet versin ne diyelim
![]()
madem yaptım neden sıvamıyorum dedi..![]()
Bunun aksini idda edip acip su filmi izleyin eger benim kocam kocam bunu izlesin sıkıntı yok diyen bi kadın..... çıksın haşa o allahsızdr... zina sadece kadınla erkegin arasında gecen yasak cinsel ilişki degildir göz zinası diye birsey var erkegin namusu göz kapaklarıdır.. !! Tabi imamszlar anlmz
B.k izlersin onu zor yaparsin biraz amaaa dur pardon ya bu mezhep genisligindende olabilir sen seyde yaparsn ozman sevglini kiz arkdsnla falan paylasabilrsin haniSana mı kaldı benim imanımı sorgulamak?! Allahsız demek ne demek? Bu kadar terbiyesizlik de fazla artık.
Evet, erkek arkadaşımla oturup izlerim ben. Nasıl hastalıklı bir düşünce bu yaa?!
bende aynısını demiştim içimden..madem yaptım neden sıvamıyorum dedi..![]()
şşşttt beybiii ismin neydiiiAmin sende olmayan biseyi versn rabbim![]()
Kemik köpek ilişkisi olan çok güzel atasozlerimiz varYasadiklarmn ve dunki gordklerimin aynisin gormen dilegiyle ..
Bende onu diyorum kemik atmadım daha sus benceKemik köpek ilişkisi olan çok güzel atasozlerimiz var![]()
O insanlar saldrmasaydi bole olmuycakti jer insanın bi sabrı varryaw insan bi düşünür, çoğu insan böyle diyosa acaba gerçekten abartmış olabilir miyim, ben de de hata var mı acaba diye, ama sen haklıyım da haklıyım diyorsun
B.k izlersin onu zor yaparsin biraz amaaa dur pardon ya bu mezhep genisligindende olabilir sen seyde yaparsn ozman sevglini kiz arkdsnla falan paylasabilrsin hani
Aa laf soktu... ama uzgunum egon tatmin olduysa naşşBiraz yavaş yazın bayanlar. Bize hakaret bulamıyor.![]()