• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine kavga yine dövüş.. :-(

Bunun aksini idda edip acip su filmi izleyin eger benim kocam kocam bunu izlesin sıkıntı yok diyen bi kadın..... çıksın haşa o allahsızdr... zina sadece kadınla erkegin arasında gecen yasak cinsel ilişki degildir göz zinası diye birsey var erkegin namusu göz kapaklarıdır.. !! Tabi imamszlar anlmz

Sana mı kaldı benim imanımı sorgulamak?! Allahsız demek ne demek? Bu kadar terbiyesizlik de fazla artık.
Evet, erkek arkadaşımla oturup izlerim ben. Nasıl hastalıklı bir düşünce bu yaa?!

Bunun aksini idda edip acip su filmi izleyin eger benim kocam kocam bunu izlesin sıkıntı yok diyen bi kadın..... çıksın haşa o allahsızdr... zina sadece kadınla erkegin arasında gecen yasak cinsel ilişki degildir göz zinası diye birsey var erkegin namusu göz kapaklarıdır.. !! Tabi imamszlar anlmz

valla canım sen bu sinirle kiminle evlenirsen evlen dayak yersin, bence bunun hamileliğinle de bi ilgisi yok, benca ağır bi öfke kontrolu sorunun var, keşke bunu kabul edip çözüm yolu arasan, ama kabul edeceğini sanmıyorum

yok sen aştın kendini şu msjınla nirvanaya ulaştın.saçmalamanın en doruğundasın.iman sahibi olmak önce sana Allah'ın emaneti olan bebeğine iyi bakmaktır bunu unutma,film izletmemek değil!

Sana mı kaldı benim imanımı sorgulamak?! Allahsız demek ne demek? Bu kadar terbiyesizlik de fazla artık.
Evet, erkek arkadaşımla oturup izlerim ben. Nasıl hastalıklı bir düşünce bu yaa?!
B.k izlersin onu zor yaparsin biraz amaaa dur pardon ya bu mezhep genisligindende olabilir sen seyde yaparsn ozman sevglini kiz arkdsnla falan paylasabilrsin hani

yaw insan bi düşünür, çoğu insan böyle diyosa acaba gerçekten abartmış olabilir miyim, ben de de hata var mı acaba diye, ama sen haklıyım da haklıyım diyorsun

Munenin işi gücü yokta nonstop burayı takip mi edecek hanımlar ...az sabredin sizde.bugün çok güldüm bu konuyu okurken:KK70::KK70::KK70::KK70:

yaw insan bi düşünür, çoğu insan böyle diyosa acaba gerçekten abartmış olabilir miyim, ben de de hata var mı acaba diye, ama sen haklıyım da haklıyım diyorsun
O insanlar saldrmasaydi bole olmuycakti jer insanın bi sabrı varr

B.k izlersin onu zor yaparsin biraz amaaa dur pardon ya bu mezhep genisligindende olabilir sen seyde yaparsn ozman sevglini kiz arkdsnla falan paylasabilrsin hani

Yok ben bu seviyeye düşmeyeceğim. Size hayatta başarılar.

Back
X