- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.015
- 178
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[/QUOTE]Sadece laf olsun diye saldırıp konuşan arkadaşlar... aynı şey başınıza geldiginde çaresiz kalıp bunları yaşadgnızda... aklınıza ben gelim ![/QUOTE]
evet nerede kaldı bekliyorum gelmedi hayret
bu konunun 'insan kınadığını yaşamadan ölmez 'özlü sözünü söyleyecek olan kişisi nerde![]()
ayaklarını havaya kaldırarak uzan..bebegını düşünen ınsan kendını bu durumlara sokmaz..Sizin yuzunzden sinirden kramplar giriyor karnıma dua edin bebegime bisey olmasın allah sahidimki olmasi
Sizin yuzunzden sinirden kramplar giriyor karnıma dua edin bebegime bisey olmasın allah sahidimki olmasi
Hic bebegi kullanma o yavruyu karistirma bosuna.o bebege bisey olursa bunun tek suclusu sensin.bu sinire,bu hirsa cok normal.ikinci suclusu da burda hayvan diye bahsettigin seni doven kocan.kimse kalmadi biz mi sorumlu olduk.hala laf yetistiriyosun bu halinle.git uzan sakinles.sonrada kos bi psikiyatriste git.Sizin yuzunzden sinirden kramplar giriyor karnıma dua edin bebegime bisey olmasın allah sahidimki olmasi
Sizin yuzunzden sinirden kramplar giriyor karnıma dua edin bebegime bisey olmasın allah sahidimki olmasi
okusan inanmazsın ne olduğunaanam nolmuş burada böyle![]()
Demekki kapalı olmakta çok efendi terbiyeli olmak demek değilmiş onu anladım ben..Konu çok uzamıs okuyamadim ama su cümlen hiç olmamış. .sen gerçekten imanlı biri olarak nasıl söyleyebilirsin bunları. .Tövbe aşa Ya Rabbim!insanlar hakkında bu kadar keskin net sen karar veremezsin. .Bu çok günah Biliyormusun!hele hele neyse yazamayacagim. .Allah affetsin hepimizi..
Bu ne demek kızlar biriniz söyleyin ben hayatımda böyle bi küfür hakaret neyse artık duymadım bilmiyorumAgaya k..ek olmakta senin isin sanrm
Bu hamile halimle bana bunları yasattnzga allah sizi islah etsin... bi stres altinda bebegime birsey olursa sizin yuzunzden... ozman ben yapicam
Kopek canim kopek.muneyi pispisliyosun yalakalik yapiyosun demek.yani konu sahibini az cok tanidiysak iyi bisey demeyecegibni biliyoruz degil mi?Bu ne demek kızlar biriniz söyleyin ben hayatımda böyle bi küfür hakaret neyse artık duymadım bilmiyorum
O yüzden ne demeye çalıştı anlamadım iyi bişey mi dedi kötü bişey mi k.... Ek ne demek ?????
Yok direk yatirip kesiyoruz canim.sorgusu sualsiz kurban ediyoruz.takip et sonra goruselimNe olmuş burda? her konu açana bu tepki mi veriliyor ,yeniyim ben.. takipde edemedim de gerçi.
Napican?bi bicakta bizemi cekicen?o kadar adamligin varsa gider darp raporu alir once o kocayi bosarsin.Nerden biliosun kocam dovdgunde birsey olmadigini nerden kanammam oldu dun biriki damla onunla konsmadgm icn doktra bile gtmedim dusuk hapi octim... buraya geldim derdimi anltmaya lanet olsnki hersye muhalfet oln insanlar gordm burda su andadasinirden kasiliyorum bitsey olursaa cocguma ozaman gorusrsnz