- 21 Ağustos 2014
- 249
- 97
- 38
Yok canim algilamam m.etme kendini anlatiosun sonucda ;-)
Kuzuuum kıyamam sana. Başka bir tatmin yolu da bu mu?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canim algilamam m.etme kendini anlatiosun sonucda ;-)
Kazeni sahneye davet etmek istiyorum ben asıl...ee nede olsa eşi benzeri görülmemiş bir doğaüstü olaya tanıklık ediyoruz..yetkili birilerinin açıklama yapması önem arz ediyorahahaa Mune basar burayı son sözü söyler ağanın üstüne söz olmaz. Bir daha gelebileceğini de sanmıyorum..
seni direkt Kazene postalamak lazım.. geçen sefer ki konunu başın derde girmesin diye silmişler, bu sefer yakacak canını, tersi pistir demedi deme.. affetmez eşine kadar gider bunun ucu haberin olsun..
şimdi k..pek olunca biz köpek olduğunu anlamadık yaniAgaya k..ek olmakta senin isin sanrm
Aa sen laf sokabilyomuydun yavrum benimKuzuuum kıyamam sana. Başka bir tatmin yolu da bu mu?Senin canın olabilmem için senin bir canlı olman gerekir. Sen de herhangi bir canlı kategorisine giremeyeceğine göre problem yok.
![]()
Ip numarasını zaten bulur o kolay iş ama adresini, eşinin adına kadar bulur çıkarır, konuşmalarını gösterir o zaman ayıklasın pirincin taşını sonra.
biz alçaktaysak sen çukurdasın tatlımm haberin yokkCikmadgın yerden düsemezsinki zaten oldgu yerde duran yürüyenleri görür ama sen sadece sürünuyosunnn
Kazeni sahneye davet etmek istiyorum ben asıl...ee nede olsa eşi benzeri görülmemiş bir doğaüstü olaya tanıklık ediyoruz..yetkili birilerinin açıklama yapması önem arz ediyor![]()
Kazeni sahneye davet etmek istiyorum ben asıl...ee nede olsa eşi benzeri görülmemiş bir doğaüstü olaya tanıklık ediyoruz..yetkili birilerinin açıklama yapması önem arz ediyor![]()
Agaya k..ek olmakta senin isin sanrm
Aa sen laf sokabilyomuydun yavrum benim
NE YANİ HERKES ŞİMDİ VİZDAN MI YAPTIN KENDİN EDİYON KENDİN BULUYON KARDEŞİMSizin yuzunzden sinirden kramplar giriyor karnıma dua edin bebegime bisey olmasın allah sahidimki olmasi