- 25 Ağustos 2014
- 21.125
- 50.563
- 798
o kisimda ben de sasirdin : ))Elime bıçağı alıp gittim içeri diyince, birden noluyoo dedim... Neyse ucuz atlatılmış, daha sakin daha sakin..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o kisimda ben de sasirdin : ))Elime bıçağı alıp gittim içeri diyince, birden noluyoo dedim... Neyse ucuz atlatılmış, daha sakin daha sakin..
Anlamadysanz hemen cevaplim... cunki daha once tlfnda bi kac kere bunun ilersinde brseyler izledgni gormusdum... bana soz verdi... yanimda izlemesine taviz veremem yüz almasin... diye duracagi yeri bilmesi icindi tepkimhamile olduğunuz halde neden bu kadar eşinizi kışkırtıyorsunuz anlamadım....
o kumanda karnınıza gelse itiş kakışta karnınız darbe alsa ne olacak......
ayrıca filmde açık sahne var diye tepki vermenizi de anlamadım.....
kusura bakma ama hic de salt esin kaynakli degil.. yani su anlattigin olay ikinizin de ayarsiz davranis sergiledigini koyuyor ortaya.. yada bi arkadasin dedigi gibi, sinir harbi var, birikmislik cok.. en ufacik seyde bogaz bogaza geliniyor..Aynen ole dengesiz bi iliskimiz var nerreye kadar gider bilemem
duracıyacı yeri anladımı sizceAnlamadysanz hemen cevaplim... cunki daha once tlfnda bi kac kere bunun ilersinde brseyler izledgni gormusdum... bana soz verdi... yanimda izlemesine taviz veremem yüz almasin... diye duracagi yeri bilmesi icindi tepkim
kusura bakma ama hic de salt esin kaynakli degil.. yani su anlattigin olay ikinizin de ayarsiz davranis sergiledigini koyuyor ortaya.. yada bi arkadasin dedigi gibi, sinir harbi var, birikmislik cok.. en ufacik seyde bogaz bogaza geliniyor..
Anlamadysanz hemen cevaplim... cunki daha once tlfnda bi kac kere bunun ilersinde brseyler izledgni gormusdum... bana soz verdi... yanimda izlemesine taviz veremem yüz almasin... diye duracagi yeri bilmesi icindi tepkim
e canim öyle tepki mi verilir ? simdi bana kizacaksiniz kesin dövmesi tabi ki ahmaklik ama sen neden ilkinde hemen bagirdin ki? fazla tepkili tamam hamilesin ama en sakin erkek bile delirir yani ilerletmis sonra bicak almissin falan yani bunlar cok tuhaf seyler erkekler de bu kadar diklikten anlamazlar bilirsiniz yani hakli demiyorum ama sende biraZ hatalisin kusurabakma :SGene manyak esimle kavga ettik en son 1 hafta onceki buyuk kavgamizdan sonraki kavgamz uc dort gun iyi olduk sonra kopeklesdi gene... tobe estagfr... gezmeye gtmsdk eahatszlandm braZ hamilelgmdn dolayı eve gldk intrnetten tvde bi flm acti gecti yatti salonda bnde obr koltukta film biraz ilerledi sabotaj diye bi film bi baktm ole bole degil kadinlar cirilciplak gsteryolar borden bagardim kapat sunu kapag dedim bagarma dedi suraya bak ya sana normalmo gelio dedim ilerletti braz gene ayni sonra snorlndm kalkdm fisi cektim geldi pesmden sacimi cekti dovdu kolumi skti pislik . Hala izlmye devam etti elime bicagi alip gttim iceri bdaha ckarsa kesicem kabloyu dedim ciktgi yerlerde kapatti ilerleetti sonra tlfnu caldi firlattim ona dgru oda kumamdayi bana frlatti sonra kapatmis filmi ben icerde aglarken bide kufur edyo laney poslk hayvan kocamdan nefret edyorum nefret :-(
Bu o kisi miymisne garip bir ilşkiniz var sabah ilşkiye girdik diye konu açarsınız akşam birbirimize girdik diye