Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla kusura bakmayın da sizde bormal değilsiniz. Madem filmi beğenmediniz dogru düzgün hayatım bu film cok açık ya başka film acalım diyemediniz mı de bağırdınız. Hem esınız o sahnelere bakiyo diye kotu biri degil ki. Bende film izlerken cik sahne olsa değiştirmem ilgimi dağıtırım baksam bile incelemem filmi. Ikincisi içerden bıçak alıp gelmek ne kadar savma bi hareket senin icin izlemenin dogru olmadıgı şeyi neden kocama da diretiyorsun aynı şeyi o yapsa hos mu. Üçüncüsü telefonu fırlatmak nedir yani siz resmen surekli kavga oldun halimdesiniz bence esim bana telefonu firlatsa kıyameti koparırım. Gerci burda mı yazıs tarzınızdan belli oluyor kullandiginz kelimeler köpeklesti falan. Burda ki feminist arkadaslar yorumuma saldırabilirler ama dogru olan su ki bu kavgayı siz başlatıp ilerletmissinizGene manyak esimle kavga ettik en son 1 hafta onceki buyuk kavgamizdan sonraki kavgamz uc dort gun iyi olduk sonra kopeklesdi gene... tobe estagfr... gezmeye gtmsdk eahatszlandm braZ hamilelgmdn dolayı eve gldk intrnetten tvde bi flm acti gecti yatti salonda bnde obr koltukta film biraz ilerledi sabotaj diye bi film bi baktm ole bole degil kadinlar cirilciplak gsteryolar borden bagardim kapat sunu kapag dedim bagarma dedi suraya bak ya sana normalmo gelio dedim ilerletti braz gene ayni sonra snorlndm kalkdm fisi cektim geldi pesmden sacimi cekti dovdu kolumi skti pislik . Hala izlmye devam etti elime bicagi alip gttim iceri bdaha ckarsa kesicem kabloyu dedim ciktgi yerlerde kapatti ilerleetti sonra tlfnu caldi firlattim ona dgru oda kumamdayi bana frlatti sonra kapatmis filmi ben icerde aglarken bide kufur edyo laney poslk hayvan kocamdan nefret edyorum nefret :-(
bu insan önemsememek başka bişey değilYa cildirmamak elde degil, cok mu zor adam akilli yazmak, bu ne bicim bir yazi sekli Allah askina???
Af buyur ! Ben kalkipta 14 yasinda evlenen bi insan degilim once bi uyandiriyim sizi hani ! Ikincsi sen nekadar mantkli akilli olsanda karsndaki ole olmayinca seninde piskolojin bozuurr amma sen bnu anlayamzsin....19 yaşında imis sin. .
Kusura bakma ama o yaşta evlenir sen olacağı bu..
Sana bir yorum yaptım . Cevabın bile ünlem işareti ile bağırıyor resmen ya .Af buyur ! Ben kalkipta 14 yasinda evlenen bi insan degilim once bi uyandiriyim sizi hani ! Ikincsi sen nekadar mantkli akilli olsanda karsndaki ole olmayinca seninde piskolojin bozuurr amma sen bnu anlayamzsin....
Uslub alkisi yok hanfendi nabza gore serbet .... turkceyi cok iyi bilseydnz af buyur'un yanina ünlem isareti konuldgnuda bilirdiniz.... neyseSana bir yorum yaptım . Cevabın bile ünlem işareti ile bağırıyor resmen ya .
Sen Hep mi böylesin
Uslubun bu ise maalesef insan ilişkilerinde başarılı olman mümkün değil. .
Dayak ye, hakaret gör, ilişki yaşa, dayak ye, hamile halinle hırpalan sonra iyi ol ama boşanma. Döngüye bak!
Bir bayan kendine neden bu eziyeti reva görür?
Hic tahmn etmzdim bole bsey ypcagni biliyomsunz evlenmden once ben sana kiyamam diyen adam dovuyo simdi beni... bi eltim var kocasna buyu yaptrms acba diorum :-(Size böyle şiddet uygulamaya devam ederse Allah korusun bir gün boşanmama nedeni olarak gördüğünüz hamileliğiniz bile olmayabilir. Şiddet tek size değil karnınızdaki bebeğe de uygulanıyor.