• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine kavga yine dövüş.. :-(

Anlamadysanz hemen cevaplim... cunki daha once tlfnda bi kac kere bunun ilersinde brseyler izledgni gormusdum... bana soz verdi... yanimda izlemesine taviz veremem yüz almasin... diye duracagi yeri bilmesi icindi tepkim

şimdi biliyor mu duracağı yeri? ikiniz de acilen tedavi olun, allah korusun bu kaosa minicik bir bebek gelecek, yazık.. annesini elinde bıçakla, babasını küfür savururken görerek büyümesin..

canım sevmediğin bir ilişkiyi sürdürmek oldukca zor yaşamayan için sadece yorumlardan ibaret kalıcakdır sana diyeceğim tek şey bu ilişkiyi sürdürmek zorundamısın? ayrıca birde bebek oluyormus allah yardımcın olsun

Sadece laf olsun diye saldırıp konuşan arkadaşlar... aynı şey başınıza geldiginde çaresiz kalıp bunları yaşadgnızda... aklınıza ben gelim !

sende karşında kocan var sandın herhalde yazan herkese azarlıyorsun kocana da en ufak birşeyde böyle saldırınca adam da haklı olarak tepki gösteriyor herşey karşılıklı yani güzelce konuşsanız derdinizi anlatsanız eşinizde öyle davranmaz senin yerinde olmayız canım çünkü o kadar küçük yaşta evlenip evliliğin sorumluluğunu alamayacak insanlar yok karşında. Birine nasıl davranırsan öyle karşılık görürsün eşinin davranışı kötü olabilir ama bir de kendini sorgula sen çok mu iyisin. Bu ortamda bir bebek büyüyecek bari çocuk yapmasaydın hemen. İleride boşanacaksın eğitimin yok ne yapacaksın çocuğunla. İyiliğine konuşuyor herkes. Ama sonuç ortada. Cevaplarınızla zaten belli ediyorsunuz. O zaman konu açmayın kimse sizi pohpohlayamaz burada.

kocanı bılmem de,sen bana hıc normal gelmedin
Cok biliyosun sen , ya siz nasıl insanlarsınız oyle uzaktan ahkam kesmeler iki yazıya hemen birbirini destekleyen... herkes yaşadıgnı bilir burada iki yorum atmakla.. benim hauatımı çözmüş olmuyosun... ve benide ..

ya valla maytap geçen bir üye daha pirim vermeyin boşverin..kimse yazmayınca bekledi bekledi bir yorum daha kondurdu konu uzayıp gitsin diye..sayfa sayısının fazlalığı ile övünüyordur şimdi bu kız evde..aaa bak konuma bir sürü yorum like puke geliyor gibisinden.

Senin de ne taraf olduğun belli değil. .
Oradan zilgit i yiyin hemen saf değiştirdin. .
ya allasen ne dedim ben sana genç kızdır hamur gibidir yoğuralım şekillendirelim,mübareğin elinde merdane bıçak var geleni geçeni açıyor zaten..beni geç profu gelse adam edemez..kıssadan hisse taraf mı soruyon ana karadanım bacım ben anakaradan:KK70:

Üstüne gitme vallahi bıçağı kapar gelir şimdi. .....
olmuyorsa pic bahattin.webp :D:D:D:p

Cok biliyosun sen , ya siz nasıl insanlarsınız oyle uzaktan ahkam kesmeler iki yazıya hemen birbirini destekleyen... herkes yaşadıgnı bilir burada iki yorum atmakla.. benim hauatımı çözmüş olmuyosun... ve benide ..
pokunla dovuşuyorsun,kımseyı desteklemedim,dırek konuyu okuyup,yorumumu yaptım..herkes hem fıkırse,sorun kımde?

ne kadar terbiyesiz birisin sen ya ne yaşadıklarına ne anlattıklarına inanmıyorum şahsen şu saatten sonra. Terbiyen belli bu terbiye ile evliysen de ki sanmıyorum hayal aleminde yaşıyorsun bence fazla da sürmez kimse de senin gibi birini istemez. Başka konu açmışsınız hakkaniyet filan derdimi paylaşıyorum kötü yorumlar oluyor diye ne istiyordun herkes sen haklısın desin de pohpohlasın mı seni ortalık karıştırmaya geldiysen yanlış yere geldin böyle polemiklere prim vermeyiz merak etme birazdan kapatılır konun. Sana hayatta başarılar..

Back
X