• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine kavga yine dövüş.. :-(

Gene manyak esimle kavga ettik en son 1 hafta onceki buyuk kavgamizdan sonraki kavgamz uc dort gun iyi olduk sonra kopeklesdi gene... tobe estagfr... gezmeye gtmsdk eahatszlandm braZ hamilelgmdn dolayı eve gldk intrnetten tvde bi flm acti gecti yatti salonda bnde obr koltukta film biraz ilerledi sabotaj diye bi film bi baktm ole bole degil kadinlar cirilciplak gsteryolar borden bagardim kapat sunu kapag dedim bagarma dedi suraya bak ya sana normalmo gelio dedim ilerletti braz gene ayni sonra snorlndm kalkdm fisi cektim geldi pesmden sacimi cekti dovdu kolumi skti pislik . Hala izlmye devam etti elime bicagi alip gttim iceri bdaha ckarsa kesicem kabloyu dedim ciktgi yerlerde kapatti ilerleetti sonra tlfnu caldi firlattim ona dgru oda kumamdayi bana frlatti sonra kapatmis filmi ben icerde aglarken bide kufur edyo laney poslk hayvan kocamdan nefret edyorum nefret :-(

madem bırakmıyosun adamı cinsellikle kandır madem ne diyim ki sana.

Hey Allah'ım, büyü yapıldıysa bütün bu dövmeleri normal olacak yani size göre.

Çocuğunuza da mı üzülmüyorsunuz?

bu evlilikten hayır gelmez. olgunlaşmanız lazım her ikinizinde.
yalnız en önemlisi, evliliğe şiddet girdimi ,o evlilik bence bitmeli.
hele hamileye uygulanırsa bu şiddet. anında son.

bu olayda her 2 taraftada suç var.
ama adamın hamile karısına şiddet uygulamasının affedilir yanı olamaz. olmamalı.

bu evlilikten hayır gelmez. olgunlaşmanız lazım her ikinizinde.
yalnız en önemlisi, evliliğe şiddet girdimi ,o evlilik bence bitmeli.
hele hamileye uygulanırsa bu şiddet. anında son.

bu olayda her 2 taraftada suç var.
ama adamın hamile karısına şiddet uygulamasının affedilir yanı olamaz. olmamalı.
Emin olun bnde bunu dusunuyorum ailemin yanina gdip hamikelik surecimi orda gecirmek istiyorum... izin vermiyor iki arada kaldim... hep uzak yere gurbete geldgim icin gelfi bunlar basima

Hey Allah'ım, büyü yapıldıysa bütün bu dövmeleri normal olacak yani size göre.

Çocuğunuza da mı üzülmüyorsunuz?
Normallikle ne alksi var ne kada on yargili insanlrsnz siz ya... ondanmi bole oldu dusuncesindeyim ole bir izlenim verysnzki sanki ben siddet gormektem zevk aliyorum lutfen braz dusunere yazalim !

bu insan önemsememek başka bişey değil
arkadaşın yaşı küçük ERGEN olmasına veriyorum diyesim var
Sms atar gibi mesaj yaziyo, bizde biliyoruz oyle yazmayi, ama burda insanlardan yardim istemek icin konu aciyorsan, TURKCE'yi dogru duzgun yazacaksin, boyle alay eder gibi yazi yazanlara yorum bile yapasim gelmiyo.

Sms atar gibi mesaj yaziyo, bizde biliyoruz oyle yazmayi, ama burda insanlardan yardim istemek icin konu aciyorsan, TURKCE'yi dogru duzgun yazacaksin, boyle alay eder gibi yazi yazanlara yorum bile yapasim gelmiyo.
Yazma kardeşim o zaman

Gene manyak esimle kavga ettik en son 1 hafta onceki buyuk kavgamizdan sonraki kavgamz uc dort gun iyi olduk sonra kopeklesdi gene... tobe estagfr... gezmeye gtmsdk eahatszlandm braZ hamilelgmdn dolayı eve gldk intrnetten tvde bi flm acti gecti yatti salonda bnde obr koltukta film biraz ilerledi sabotaj diye bi film bi baktm ole bole degil kadinlar cirilciplak gsteryolar borden bagardim kapat sunu kapag dedim bagarma dedi suraya bak ya sana normalmo gelio dedim ilerletti braz gene ayni sonra snorlndm kalkdm fisi cektim geldi pesmden sacimi cekti dovdu kolumi skti pislik . Hala izlmye devam etti elime bicagi alip gttim iceri bdaha ckarsa kesicem kabloyu dedim ciktgi yerlerde kapatti ilerleetti sonra tlfnu caldi firlattim ona dgru oda kumamdayi bana frlatti sonra kapatmis filmi ben icerde aglarken bide kufur edyo laney poslk hayvan kocamdan nefret edyorum nefret :-(
peki sen normal misin..yazdıklarını bir daha oku başka bir üye yazmış gibi..Allah muhafaza hamile kadın kıskançlığı değil senin bu yaptığın başka bir şey zira.

aranızdaki saygı falan hepsi gitmiş, sanırım yeni evlisiniz, eşiniz suçlu ama sizde fevri davranmışssınız, bu arada burçlarınız ne

Ben aslan oda koç

zamanla oturur evliliğiniz,sen aslansın haksızlığa gelemezsin hiçbir zaman, ama fevri davranma canım, haklı olsanda haksız duruma düşersin, zamanla oturur evliliğiniz,ikinizinde yaşı küçük anladığım kadarıyla biraz olgunlaşınca düzelir aranız,sadece hemen gaza gelip fevri davranma

#DirenTürkçe[/QUOTE
zamanla oturur evliliğiniz,sen aslansın haksızlığa gelemezsin hiçbir zaman, ama fevri davranma canım, haklı olsanda haksız duruma düşersin, zamanla oturur evliliğiniz,ikinizinde yaşı küçük anladığım kadarıyla biraz olgunlaşınca düzelir aranız,sadece hemen gaza gelip fevri davranma
Ben 19 esim 29 yanda canim... beni gecdim o nekdar olgunlasacakki daha sence ?

Haydaa, dayak ne zamandan beri normal bir şey yaa?
İçinde dayak olan bir evlilik rayına oturur mu? Şaka gibi gerçekten. Sinir sistemimi düşünerek böyle dövüldüm diye açılan konulara yorum yapmayacağım artık.

Uslub alkisi yok hanfendi nabza gore serbet .... turkceyi cok iyi bilseydnz af buyur'un yanina ünlem isareti konuldgnuda bilirdiniz.... neyse
Türkçe yi önce sen bir öğren istersen. .
Hanfendi değil hanımefendi
Uslub değil üslup........
Dinimë küfre den müslüman olsa. ...

Sizin durumlarınızı bilmiyorum ama yaptıklarınız saçma değil mi,adama bir film bile izlettirmemişsiniz,saldırmalar,kumanda atmalar filan. Niye böyle yaptınız ki, oturun beraber izleyin birbirinize hayatı zindan etmeye gerek var mı?

Back
X