• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine kavga yine dövüş.. :-(

Bunlar boledir bunların canı 7/ 65 e bakıyo

Lutfen yorum yapmayin... insanliktan cikmissiniz hepiniz

Cok bliyosun sen ama herseyi bilme bence haddini bilmen yeter

Hahha... hic gulesim yoktu o karı sen olda bari yabancılık cekmeyelimm !!

Nolur yaz.. uyuyamam gece

edepsizlik yapana edepsiz olurum anliyosun... onlar başlattı sende maydonoz oldun bu arada...

Sen hala konusyomusun

Su an... laf soktugnu sanıp kendini gökte sana arkadaşlar g....unuze soz hakki vermedjm kalkmasın lutfen

Cok merak ediyom sen hangi markanın etiketisin.. herseye etiket olma bence

Al isde kotu konusmim diorum.. patavatsızın biri gelmos siddet gormemle dalga gecio ben buna cevap vermezmiyim !
Guzelimm canin cektyse... seninde kocam atar sanada

Sen bi sus nolur :KK47:

Devam et gulmeye aferim sana şahdın şahbaz oldun saff

Yasadiklarmn ve dunki gordklerimin aynisin gormen dilegiyle ..

Bunun aksini idda edip acip su filmi izleyin eger benim kocam kocam bunu izlesin sıkıntı yok diyen bi kadın..... çıksın haşa o allahsızdr... zina sadece kadınla erkegin arasında gecen yasak cinsel ilişki degildir göz zinası diye birsey var erkegin namusu göz kapaklarıdır.. !! Tabi imamszlar anlmz

Amin sende olmayan biseyi versn rabbim :KK47::KK47:

B.k izlersin onu zor yaparsin biraz amaaa dur pardon ya bu mezhep genisligindende olabilir sen seyde yaparsn ozman sevglini kiz arkdsnla falan paylasabilrsin hani

Bende onu diyorum kemik atmadım daha sus bence

Aa laf soktu... ama uzgunum egon tatmin olduysa naşş

Cikmadgın yerden düsemezsinki zaten oldgu yerde duran yürüyenleri görür ama sen sadece sürünuyosunnn

O kapasite sende varsa niye burdasınkii :KK47::KK47:

Yok canim algilamam m.etme kendini anlatiosun sonucda ;-)

Agaya k..ek olmakta senin isin sanrm

Aa sen laf sokabilyomuydun yavrum benim

Nerden biliosun kocam dovdgunde birsey olmadigini nerden kanammam oldu dun biriki damla onunla konsmadgm icn doktra bile gtmedim dusuk hapi octim... buraya geldim derdimi anltmaya lanet olsnki hersye muhalfet oln insanlar gordm burda su andadasinirden kasiliyorum bitsey olursaa cocguma ozaman gorusrsnz

aaa kimse kimseyi tanımadan nasıl bu lafları edebiliyor.sinirliken insana klavye kolay gelir.ama herkes helallik almalı .sevgiliyi paylaşmakta ne demek haşa .

Bakın artikk beni rahat birakin yeterrr yeterrrr ! Beni tehtit edemezsin... sancım var bak sjnirlyim daha fazla kasılmak istemiorum kapatın koniyu isinoze bakin yazmayin artik

Yazdıklarınıza bakarsak çok laçkalaşmış bir ilişkiniz var. İnsan eşine "köpek, manyak, pislik, lanet,hayvan..." der mi? Ben değil eşime şu hayatta düşmanım olsa demezdim sanırım. Saygı konusunda ikinizin de eksikleri olduğunu düşünüyorum. Bu yaşla gelişmez bence, insanın kendisini yetiştirmesiyle alakalı birşey. Ortada hata varsa bu tek taraflı değildir ayrıca suçlu da aranmamalıdır. "Burada yanlış giden birşey var ama bu nasıl çözümlenebilir" diye düşünülmelidir bence. Eşiniz bunu düşünecek olgunlukta olmayabilir o zaman siz onu yönlendirmelisiniz. Siz henüz 19 yaşında gencecik birisiniz sizden yaşça yaklaşık 10 yaş büyük olmama rağmen evli değilim ama bana göre evlilik kurumu benim gözümde saygıyla şekillenmelidir. Yaşınızın verdiği toyluk göz ardı edilmemeli tabii ama bu toyluk size eşinize bıçak çekme hakkı vermez. Evli arkadaşlar daha iyi yol gösterirler size ama bence bir şeyi eşinize bir kez söylemekle herşeyin hallolmaz. İnsanlar yeni bir davranış kazanırken bunu tekrar ederek öğrenirler. Siz de sabırla tekrar ede ede öğretebilirsiniz eşinize, yanlış gördüğünüz şeyleri.
Bir de ben üslubunuzu çok sert ve agresif buldum. Eşinize karşı da burada yazdığınız gibiyseniz adamın fevri davranması çok normal. Ha hamile bir kadına şiddet göstermesini doğru bulmuyorum ama bana da biri bağırsa sert tepki gösteririm, bağıran bir kişiye karşı "olsun hayatım önemli değil" şeklinde karşılık vermek zordur yani.

Back
X